Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah rájöttél már miért nem ugrik vissza
szia
Zsifit nem ismered véletlenűl ? (Varaderos) most hétvégén érkezett meg ő is Ázsiából. :)
Az nem egyszerű.
Tényleg dobhanél fel egy utitervet. Képeket remélem kapunk majd dögivel....
az ötlet nem rossz, de szombaton esküvőre megyek de benne vagyok ilyen buliba máskor
széttbaszott sörösüveg -- hátsódefekt -- kurvaisten

(az a szerencse, hogy amúgyis ezen a héten cseréltem volna le... most már csak a gumisig kell eljutni)
Szombaton Tátra kerülés belefér? Szombat este Zakopane, vasárnap haza?
Idáig csak ötlet...
mutass utat! marmint utitervet! ;)
Elvileg jövőhéten Gooo Ázsia. :-)
Ja, főleg, hogy olyan a kialakítása az egész fenekének, hogy kell a két cső, vagy kettőnek látszó... Éljen a hatszáerer
ez gusztustalan! Még a gyári is jobb ennél :D
Ez is Wolfman-é, alul a narancsot nézd/nézzétek

Én kerestem TUV CERT. Leo oldalán, de másik számú volt csak. Pedig leszedtem tőlük az FZ6 Fazer-hez valót, de más a kód.
Az egyik tagnál láttam olyan kipufogót, (mellesleg egyedileg épített) ahol a két cső helyett egy jött ki középen. Na az ízléstelen volt. Megkeresem.
És gravíroztatol bele e betűt? Mondjuk jól néz ki és jó hangja van, ezt a rendőr is elismerheti
Az Ohlinseket, PowerCommandert es a kettesot elfogadnam.
A csutka kormány, na az a sportos
Az egyediség nevében készült.
Ilyen egyenes kormánya az M109R-nek van (Intruder 1800), de arra a chopperre azért tettek ilyen kormányt, hogy SPORTOS legyen, a szűk kormány mindig is sportos volt, szerintem.
Ez itten kérem amerika. Kéttesó, krómfelni, meg egyenes kormány. Tiszta csopperfeeling. Szentségtörés és még ronda is
hali
személyes véleményem az, hogy Montenegróhoz kellene legalább egy 4-5000km-es túra ha mindent meg akarsz nézni és az összes kanyargos úton ki akarod próbálni magad meg a motorod.
amikor mi voltunk nekem a vége olyan 3600-ra jött ki, pedig lett volna még látnivaló, meg szerpentin.
Gumikérdéshez egy kis segítség.

http://www.fz6-forum.com/forum...
Vásárolt. Friss áru érkezett fiatal lánykákból. Háremet épít.
Bimbó, ha mentél volna biztos nem maradsz le
Ez az öreg bánatos szatír mit keresett a fiatal leánykák között?
Ja hogy úgy A lépcsőkkel nincs gond, idén jégbarlangba edződtünk Igaz nem motoros ruhában, sokakkal ellentétben, de meg is haltam volna
A kotori öböl az egy fjord :) Érdemes felmászni Kotorban a fellegvárba. Csupán 1650 lépcsőcske :) Korán kell indulni. Ha lustább vagy a látképhez fel kell tekerni a Kotor-Cetinje közötti útra, a Szerpentinre és onnan nagyon jó a kilátás.