Jaja. Mondjuk az enyémet én úgy vettem. És tényleg nem volt semmi baja, akkor. Aztán elkezdte hiányolni az előző gazdáját és jöttek sorra a nem kicsi hibák. De lassan kész lesz a vas Azóta találkoztam a sráccal és meséltem miket kellett javítani, cserélni, miket produkált a kicsike s csak pislogott, hogy nála nem jöttek elő és tényleg nem átverni akart azzal, hogy nem szólta, hanem tényleg nem tudott róla. Mindegy mostmár, a lényeg, hogy lassan kész
A legszebb abba nem az, hogy mi kis naív, hozzá nem értők (azóta már okosodtunk) megvettük, hanem hogy be lett víve egy Yamaha kereskedésbe, ahonnan azóta se hallottunk rosszat, hogy meg lehet-e venni, pontosabban a szerelő, aki átnézte megvenné-e magának, és igen volt a válasz. Az hogy utána mik jöttek elő és hogy ezeket részben ők, hogyan javították azt meg főleg hagyjuk...
Na igen. Én is beszélgettem Zacky-val és mesélte, hogy azért voltak pici problemek a géppel és mennyit kellett neki vele dolgozni mire olyan lett amilyen most. Eddig mindig úgy vettem motort, hogy az elsőt amit megnéztem megvettem (beleszerettem azonnal), de most nem így fogok eljárni. Szeretnék kifogni majd egy nagyon pöpec gépet.
Nekem az ilyen "olcsók" mindig gyanúsak, de lehet csak az átlag magyarból indulok ki. Meg pl Zacky vasából, ami egyáltalán nem volt olcsó (igaz hipp-hopp leugrott róla 200 azt hiszem) és mégis mik jöttek ki rajta... pff.
Nem biztos hogy rossz. Simán csak nehéz eladni ma bármit is. Zoli32 is egy ideje árulja az SVjét 900ról indiítva most tart 700nál, és senkinek se kell. Áll a piac.
1961-től 1981-ig 17438 km
1981-től 2011-ig 0 km