Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csavar acélból, a nyereg meg sokszor aluból van, szóval szopóka, ha nagyon meghúzod. Könnyen bele is tud szakadni...
Peti !
Abban igazad van,hogy ez nem 2008-as gyártású, de árultak már akkor is gyári oldal idommal ilyet .A Te linked egy 2007 -től gyártott S2-es motor idoma. A két motor nem ugyan az ,legalább is külsőleg !
szerintem ez nem 2008as gyártású, max akkor lett üzembe helyezve

én erősen kételkedek,hogy az gyári oldal idom lenne, a gyári valahogy így nézne ki:teli idom
amugy semmi bajom nincs vele, de az ára az ...
Voltam ma hungaroringen fz-vel! Hááát, nem volt rossz!
Miért kamu?
Gyertek kunmadárra nagyon fasza....
Egy-két mociból elszált már pár ezer km....
Köszi a válaszokat.
A csavar ritkán...inkább a nyereg.....
ki kell szedni a csavart és meg kell nézni,,, a légtelenítő csavar kupon fekszik fel, szóval kurvára felesleges agyon húzni...

mellesleg van egy olcsón árusított féknyergem
ez nagy kamu hirdetés bakkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sziasztok,
Sajna ma elkezdett folyni a fékfolyadékom az egyik légtelenítő csavar tövénél. Először csak azt láttam, hogy nedves a csavar legalsó menete, aztán mentem egy intenzív fékes 10 km-t. Hát mire hazaértem kifolyt rendesen...
Valszeg túl sokszor nyitottam-zártam a fékcsőcsere és légtelenítés miatt.
Mi megy ilyenkor el? A csavar vagy a féknyereg?
Hogy kell cserélni a csavart? Kitekerem, aztán pótlom az elfolyt folyadékot?
Köszi
vannak benne érdekességek de ennyi pénzért én megnézném,,, egy ilyen motorblokkot nehéz széthajtani, inkább a váztörés a necces
Ilyet nem is láttam még
650-ért feltűnően olcsó, nem
milyen lesz az új dob Cvakkernak
Hi,ha használt, de még használható gumi érdekel, akkor nekem van egy garnirura. Ha érdekel teszek fel képet és meglátod...
Neeem, az a Horneté

Annó pont azért vett Zacky is olyat, mert kevés van belőle, egyedi. Hát a hibalista is
az nem kukás, az fagyottkolbászzsír sárga
pedig az a kukás szín sok szemet odavonz!
annyiért már most elhoznám, de félek, hogy van valami gyìkja.
jahogy a régi színére gondolsz? HAHAHA
Narancssárga...
Sztem 580-é odaadják! Nem kell szívbajosnak lenni, mostanában nagyon jó áron lehet venni motort!
El kell menni megnézni, bánatosan sóvárogni majd szép lassan elódalogni! Ha utánnad szól lesz bót!