Peti !
Abban igazad van,hogy ez nem 2008-as gyártású, de árultak már akkor is gyári oldal idommal ilyet .A Te linked egy 2007 -től gyártott S2-es motor idoma. A két motor nem ugyan az ,legalább is külsőleg !
Sziasztok,
Sajna ma elkezdett folyni a fékfolyadékom az egyik légtelenítő csavar tövénél. Először csak azt láttam, hogy nedves a csavar legalsó menete, aztán mentem egy intenzív fékes 10 km-t. Hát mire hazaértem kifolyt rendesen...
Valszeg túl sokszor nyitottam-zártam a fékcsőcsere és légtelenítés miatt.
Mi megy ilyenkor el? A csavar vagy a féknyereg?
Hogy kell cserélni a csavart? Kitekerem, aztán pótlom az elfolyt folyadékot?
Köszi
Abban igazad van,hogy ez nem 2008-as gyártású, de árultak már akkor is gyári oldal idommal ilyet .A Te linked egy 2007 -től gyártott S2-es motor idoma. A két motor nem ugyan az ,legalább is külsőleg !
én erősen kételkedek,hogy az gyári oldal idom lenne, a gyári valahogy így nézne ki:teli idom
amugy semmi bajom nincs vele, de az ára az ...
Egy-két mociból elszált már pár ezer km....
mellesleg van egy olcsón árusított féknyergem
Sajna ma elkezdett folyni a fékfolyadékom az egyik légtelenítő csavar tövénél. Először csak azt láttam, hogy nedves a csavar legalsó menete, aztán mentem egy intenzív fékes 10 km-t. Hát mire hazaértem kifolyt rendesen...
Valszeg túl sokszor nyitottam-zártam a fékcsőcsere és légtelenítés miatt.
Mi megy ilyenkor el? A csavar vagy a féknyereg?
Hogy kell cserélni a csavart? Kitekerem, aztán pótlom az elfolyt folyadékot?
Köszi
Annó pont azért vett Zacky is olyat, mert kevés van belőle, egyedi. Hát a hibalista is