Sziasztok,
A kövtkező hónapban már közel meglenne egy ilyen árú gépnek:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6n-5009907
Szerintetek mennyire lehet igazi az a km ami benne van?
Szerintem vissza van pörgetve (persze azért ezt így nem korrekt kijelenteni, de ennyi idős motornál már gyanusan kevés sztem).
Mivel én vittem vissza, ezért tudom mit mondtak. Ha egy éven belül lett volna, akkor elküldik a Marushinnak kivizsgáltatni, mert ilyen eset még nem volt. Akkor te vagy a második kivétel
Tudod mi lett? SEMMI! 1 év garancia van rá, ha még innen vagy, akkor vissza kell vinni és adnak egy másikat. Egyébként szopóállarc...
Az összes fotokromatikus cucc egy SZAR! Semmit sem érnek. Soha többé ilyet. Vinni kell sötét plexit, vagy napszemüveget, vagy lehet kapni louis-ba egy olyan plussz sávot, amit a sisak felső belső részére lehet rögzíteni, ami éppen ad annyi takarást, hogy nem zavar a nap.
A photochrom plexim nekem sem az igazi. Beállt egy sárgás színre és se sötétebb, de világosabb nem lesz/lett. Írtam a Yahama World-nek, ahonnét vettem, hogy problémám van, még nem érkezett válasz.
A tieddel végül mi lett?
Sikerült normálisan feltenni Reggel leszereltem és megcseréltem a dobokat tartó pántokat....ennyi kellett. Mikor megjött a dobokat és az y-t is megtakarítottam. Most már nagyon csinos a feneke
A MOL lácspray jó, de NE VEGYETEK OLAJAT!
Ugyan nagyon kiválóan működik, és a 2000,-es ár is jó volt, de most utána szeretnék tölteni, 1-2 decit (7ekm van már benne és 10 a ciklus) és sehol nem kapok! Illetve ha kapnék, az aranyárban (4000 fölött!) van! Még egy ilyen el...szott üzletpolitikát! Kenjék a hajukra a sz...rukat!
Figyi, azon gondolkodtam, hogy nem lenne okos otlet frankon megtisztitani a kipuffokat es az Y elagazast? Nagyon-nagyon nehezen jott le, a kosz tutti megtette a hatasat. Tisztogasd ki oket, esetleg vmi pasztaval is be lehetne kenni, hogy jobban csusszon, amig osszeszereled.
Szia. Már nagyon régóta vágyam egy naked gépezet amelyek közül városi és hosszútávú motorozásra az FZ6N az egyik legjobb választás szerintem. A keret 850-900 környékén alakúl majd. Ha minden jól megy akkor nem is kell februàrig várnom. Talán már október elején meglesz a lőszer rá.
A kövtkező hónapban már közel meglenne egy ilyen árú gépnek:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6n-5009907
Szerintetek mennyire lehet igazi az a km ami benne van?
Szerintem vissza van pörgetve (persze azért ezt így nem korrekt kijelenteni, de ennyi idős motornál már gyanusan kevés sztem).