Elvileg nagyobb benzinkúton lehet kapni páramentesítő sprayt, azzal a plexi belsejét részben lekezelve megoldható. Mondjuk nekem egy HJC van, azon alapból van ilyen, de a résnyire nyitott plekó is megoldás. Szemüveg helyett meg jövő héten próbálok kontaktlencsét...
Igen, de igazából hétvégén lesz lehetőségem NAGYON örülni neki, körbesimogatni, stb.. de akkor is egy BAROMI JÓ ÉRZÉS tudni, hogy itthon áll a garázsomban. Hazafelé nagyon élveztem az utat, néha megrángattam a bajszát, háát vissza kell szokni a teljesítményhez , meg nemnagyon kapkodtam, mert baxottul párásodtam. Erre van ötletetek? Ráadásul már vaksi is vagyok és a szemüvegem tiszta pára volt.
Leteszteltem a rucimat is, múlt héten vettem YW-nél, említem mindenkinek BAROMI NAGY AKCIó van ruhákból-ban.
Olvasol a gondolatomban, a gyermekeim állandóan ott ugrálnak - úgy viselkednek, mint a gyerekek - , egy középállvány lesz az első beruházás, vagy egy mot emelő.Nem tudjátok, kb mennyibe fáj? egy illllen beszerezése?
NNNNAAAA, itthon vagyunk!!!
Fényképet nem csináltam, mert naon setét van a garázsban.
Én is hozzászólnék a témához. Én is böngésztem a neten mindenhol, hogy lehetne occsóé újhoz, vagy majdnem újhoz hozzájutni.
Nékem sikerült, 1 éves masinához(FZ6N)hozzájutni, nagyon-nagyon jó konstrukciós hitelátvállalással, amiben a kamatokat már majdnem kifizették.
Szerintem türelem, uánajárás, és összejön mindenkinek aki szeretné.
Azt azért hozzátenném, hogy két szezon után teljesen felesleges ezen agyalni: ilyenkor a tavalyi gépekre van akkora kedvezmény, hogy azt érdemes megvenni.
Kérdezz meg 4-5 kereskedőt árakról kondiciókról, aztán hajrá.
Az a legideálisabb, ha sikerül kifogni egy 1-2e km-est, ami még nincs 1 éves (THM miatt), ekkor a technikai állapottal nem lehet akkora galiba, ha van is, kölcsön még kedvező részletre kapsz, viszont lehet sporólni akár 200e Ft-ot is, ha jól csinálod. Az meg 8-12e km (benzinártól, használattól ill. csuklótól függően).
Ugyanezeket a szempontokat vetettem én is fel.Viszont a vásárlás hitelre lesz így a használt ismét hátrányba kerül.Ami a legfontosabb h használható megbízható gép legyen és hosszútávon velem maradhasson.Tehát ezt megnézve az új jobb választásnak minősül.
Neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél. Ha anyagilag mindkettő lehetséges, akkor ezek lennének a szempontok:
Új mellett: garancia, te ülsz rá először élménye, hosszabb időre ez a megfelelőbb
Használt mellett: alacsonyabb vételár, rövidtávon kisebb értékvesztés, tehát kevésbé fájdalmas váltás
Új ellen: rövid távon nagy értékvesztés, fájdalmasabb csere, magasabb vételár
Használt ellen: bizonytalan műszaki állapot és előélet, nincsen, vagy kevés garancia
Sztem a használt motorok nagyon tartják az árukat.Ez a motor erényeit jelzi!
Viszont egy használt gépért nem szabad 1,3-1,4 millánál többet adni.ennyiért viszont nagyon senki nem árulja.
Ez egy nagyon király gép./FZ6S/
Remélem hamarosan én is rajta viríthatok.
sziasztok
én is most szeretnék venni mocit.Csak egy baj van nem tudom h melyik éri meg jobban.Ha újat vagy használtat veszek.A használt ára 1,4-1,7 milla.Az újat van ahol 1,699 ért már odaadják és sztem még lehet alkudni belőle.Az ország különböző kereskedéseiben más az ár de nagyjából 1,7-1-9 milla az ára.Ezek szerint jobban megéri az új.Véleményetek?
más: kicsit barangoltam neten:
cgi.ebay.at/kuehlerabdeckung-y...
cgi.ebay.at/grif fe-harris-yama...