Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesenkezdö,
a motort szerintem még idén vedd meg, mert januártól emelkedik a regisztrációs adó.
Csak akkor halaszd jövőre, ha hitelre veszed és emiatt Cascot is kötsz (télre minek), vagy ragaszkodsz a 2007-es modellhez.
A 2007-es modell tavaszra biztosan drága lesz, a 2006-os modellre meg már most olyan árat tudsz alkudni, mint tavaszra. De a regadóra nincsen alku.
szia teljesenkezdő,

én közel 20 év kihagyás után kezdtem újra motorozni.
A régi simsonos-MZ-s motorozás után ráültem egy (kölcsön) Hajabusara. Már az elsö kanyart alig tudtam bevenni a hosszú tengelytáv miatt, s nemsokára el is szálltam egy kanyarban, 2 csigolyám tört el.
A sok hónapos felépülés és 2 év után egy FZ6S-t vettem, amire mielőtt felültem, legalább annyi félelem volt bennem, mint benned. Sőt! A motort közel 400 km-re a lakhelyemtöl vettem, és amikor átvettem - milyen a sors - végig szakadó esőben kellett hazáig motorozni. Még az ég is elsírta magát rajtam.

Mostanra 3000km van benne, napról napra magabiztosabban kezelem, fizikálisan fáj, ha hétvégén nem tudok legalább egy kicsit motorozni.
A Fazer rendkívül kezes, békés motor, nincsenek ideges megnyilvánulásai, alacsony fordulatról kevésbé húz, ezért - ha úgy tartja kedved - egész lightosan is lehet vele motorozni.
Kellő gyakorlattal pedig belekóstolhatsz, hogy mit történik 8-9 ezres fordulatszám felett. Nem nehéz, ezért könnyen mozgatható, dönthető. Egyenesen ülsz rajta, ezért hosszabb távokat ismegtehetszt a nyergében, nem fog fájni a csuklód. A fékei kiválóak. A veszélyhlyzetekröl annyit, hogy én hiszek a vonzás törvényében. Aki nem hivja ki a sorsot maga ellen, az motoron sincsen nagyobb veszélyben, mint autóval.
Vezess úgy, mintha mindenki ellened lenne, akkor sok veszélynek elébe tudsz menni - de gondolom ezt már sok fórumon olvastad.
Na, akkor a mai éjszaka is hosszú lesz...
Ja ja
Igaz, hogy már jó pár éve sóvárgok, hogy megint legyen moci a valagam alatt.
Ahogy a gyerekeim mondják: má csak egyet kell aludni, és itt lesz.
gratulálok a jövevényhez
idén összekapta magát a mikulásod, megérte egész évben jól viselkedni, igaz?
ok, tegyél fel képek.
Fekete felnik. De holnap este már nálam lesz és le is fotózom.
Az szép.
Feketére eloxált felnik (2005-ös modell) vagy alu színű (2004-es)?
Szürke színű a kicsike, hitelátvállalással vettem,( nagyon megérte ) 2005.06. havi 5800 km van benne.
holnap délután már a garázsomban fog pihenni!!!!!!!!!!!!!
Ön jól döntött, gratula!

Hol vetted? Melyik modell, milyen színű?
Szerintem sokkal jobban számit az hogy HOL, mint hogy mikor veszed. Három éve és az idén is vettem új motort, mindkét alkalommal körbepásztáztam a fél országot "motor-ár-ügyileg"(érdemes!!). Az viszont vitathatatlan , hogy egy új tipus piacra dobása előtt az elődmodellt keményen leakciózzák. Ma már minden a pénzről szól, ha látják rajtad hogy komoly a szándék, és hogy nem estél a fejedre, engednek az árból. """NEM KICSIT! NAGYON!!"""A másik része a dolognak, hogy hitel vagy kp. A kereskedőnek nem mindegy, persze a vevőnek sem. A szalonoknak buli a hitel, a banktól kapott + jutalék miatt. Ahogy én észrevettem, nem rajongnak a kp-s vevőkért.
Heló!
Én pl. év végén vettem meg, mert akkor úgy gondoltam szüksége van a kereskedőnek a sikeresebb év végi mérlegre és így jobbak az alkulehetőségek. Akkor a regadó mértéke is beleszólt a döntésem kimenetelébe, ezért nem volt mindegy, hogy december vagy január. A legtisztább az, hogy ha már most elkezded a kereskedéseket járni és faggatni őket arról, hogy milyen ajánlattal szeretnének magukhoz csábítani. Ne feledd, bukógobát nem gyárit, mert az törik mint a Zsolnai!
Akartam is kérdezni:
MIkor érdemes megvenni a motort? Most vagy inkább szezonkezdéskor?
Mert ugyebár mostanában nem nagyon lehet használni ... hátha még le is szakadna végre a hó.
Idénynyitásig állna a gép, a pénz meg benne, fölöslegesen ... bennem meg az ideg, h itt a gép és nem tom használni.
Viszont most gondolom kedvezőbb árak vannak, mint szezonnyitáskor ... ráadásul jönnek a 2007 árak is.
Szóval?
Üdvözlök mindekit!!
Régi, csendes olvasója vagyok fórumotoknak, de végre eljött az idő, hogy be is szóljak nektek.
Jövő héttől én is boldog tulaja leszek egy fz6 n tip. csodának.
Addig is mindenkinek széles utakat!!
A Yamaha cityben márciust mondtak
Tudja valaki, hogy az új modelleket mikor hozzák be?
Az S-eshez 60 a lámpa.
Egyszer kérdeztem az FZ6 N lámpatestet a bótban, 140E-et mondtak... Ekkor így telefonon keresztül kiszámoltuk a szalonossal, hogy ha N-es moci eleje törik durvább anyagilag, mintha S-es lenne. Pedig az S-esen azért van kütyü és mégis...
Milyen motorra akrsz ilyet feltenni? (reglap?)
Szevasztok!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a 2006-os FZ6N első lámpálya a kétoldalán lévő felfogató csavarok között milyen széles?! A motoromon szeretném lecseréplni az első lámpát iyenre, ja és az is segítene, ha valaki tudná, hogy mennyit kóstál a lámpatest!
Sziasztok!
Ha valaki éppen sportkipufogót vagy idomokat keres 2002, 2003-as évjáratú Fazerhez, akkor most találhat az aprók között...
Monjuk ha meglesz a gép egy üveg Jack Daniel"s fogja kárát lelni.A pia már megvan már csak motor kell hozzáá
Basszus még mindig nem kelt el a mitoMonjuk tavaszig ugyse lesz fazer
Ja és még a jogsit is le kell raknom
Cafka, Kozmax köszi az infót.
A bowdeneket ellenőrizzük.
Sziasztok! Ha valakit érdekel, eladó Laser X-Treme kipuf.dob 129 900.-ért.. A felszerelés grátisz..:-) Elértek a 20-3917054-en

üdv. mindenkinek..