Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom itt mindenki locsoló túrán van
"most tudtam meg hogy a Hungaroringen az összes zászlós elbucsuzott a pályától, megsiratták a zászlóikat
Az utolsó motoros rendezvény tényleg ez a május 6-8 háromnapos hétvége lesz.
Egyetlen külföldi szervezőnek sincs ezután már foglalása......
És ha elengedik a motoros versenyre kiképzett zászlósokat akkor ugye tudjuk mennyi esélyünk van arra, hogy motorozhassunk a ringen"
Jéééé. Egy kolega :)
jó reggelt
Hehehe itt tag vagyok
köszi Tomi !
én ezt megcsínáltam tréningen, sőőt nagyon lassan mentünk le is ugrottunk róla (közben fogtuk) és kocokgtunk a motor mellett és felpattantunk rá.. a motor nem dől el.. én sem hittem, hogy meg tudom csínálni :)
Mi is mentünk egy kört haverral a környéken [~100 km] és a hazafelé vezető úton megláttam, hogy messze mögöttünk jön egy rendőrautó. Folyamatosan lassító táblák voltak, és szépen lassan beértek minket (ez persze csak úgy történhetett, hogy kicsit gyorsabban mentek, mint ahogy kellett volna, mert 50-es táblánál 60-nal mentünk, s így kicsit följebb mindegyik lassítónál] Bő 5 percig jöttek mögöttünk, megelőztek és beálltak elénk szabályos sebességgel! Majd 25 km-t, jöttünk mögöttük... Kényelmetlen volt...
Legközelebb, ha a távolban láttok egy rendőrt, mikor még nem vehető ki a rendszámotok és nem lehet belőle baj, gyorsítsatok.
ez is.
ez klasszikus.
Javaslom nézz pár videót a youtubeon és eldobod az agyad

Holnap korán kell kelni locsolni?
bal kézzel a gázt,,, ettől tuti jobban fogok motorozni

nah jó éjt! nekem fellőtték a pizsit
Erre mondtam azt, hogy van pár meredek gyakorlat Én sem csinálnék meg sok mindent, pl a bal kézzel húzom a gázt és kanyarodok is meg ezt meg még pár...
ez mondjuk igaz. előbb én mindenképp tréningre megyek azért, aztán majd lehet kinézek pályára is...
női motoros szépségverseny,,,, hmmm megfontolandó
ez az a gyakorlat amit tuti nem csinálok meg, amikor 1 szalag teljesen, másik részlegesen el van szakadva a bal térdembe
Nem, ez egy mellette kialakított pálya. Nézd meg a fotókat
az se lehet rossz, de ott a pályára nem mennek fel
Ingyenes Vezetés Technikai képzés Motorosoknak! A ringen tartják a motoros rendőrök, a saját motoroddal mehetsz! ivtm.hu Mondjuk nekem ott 1-2 feladat elég meredek
Na ja, sőt a gps se arra akart minket terelni, csak mivel nem tudta pontosan merre akarjon, ezért mi felülírtuk... De nem az út minősége miatt volt a fika...
nah ezt fordítsd le nekem gyorsa
Mintha megéreztem volna... Mondtam hogy a 24esre ne menjetek...