Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EBC Brakes [ebc@fekexpressz.hu] ide írj mihez akarsz mit és mennyit hivatkozhatsz rám de nem muszáj mert az ár nagyon jó
köszi Peti és Tomi ! keresem az ebc -t eddig azt sem tudtam miaz :) de a google segített .
gondoltam ,hogy ez van a háttérben,,
vegyél ebc-t
Peti!
Most tudtam csak gép elé ülni, még az ágy is forgott velem egész nap
neked kéne nekem fizetned, mondjuk egy SK ringet
Hátmármér?
csalóknak nem jár
esztergályosok 90% nem vállalja el, de szerintem a maradék 10% se
több oka is lehet, egyrészt nagyon kemény az anyag, nehezen forgácsolható, másrészt a gyűrűk miatt se
Nekem elég lenne ha 1 napot fizetnél
Üdv! ...valahol hallottam ,hogy motornál a féktárcsát nem szabad leszabályoztatni ,csak cserélni . ez igaz ebben a formában ? -köszi-
és mit mondott nem vette észre gyengébb a fék, vagy furcsa hangot ad kii
azt nem mondom, hogy rosszak azok a vezetéstechnikai tréningek, biztos hasznos dolog. de ott sose fogod megtanulni azt a kanyarodást ami a közúton vár...
Erre szerintem a legtökéletesebb pl.:kakucsi pálya, ahol nem versenyezned kell,(max magaddal) hanem körözgetni napfelkeltétől - napnyugtáig. ezt megcsinálod 2 alkalommal és mehetsz akárhova...
Ha nem ér semmit, fizetem 2napi pályázásod
Mégha csak a tárcsát, de beleharapott a dugattyúba is. A mocit meg felnyitottuk és visszavartuk. Már ipari selejt.... Pénz meg nuku rendbetenni.
rozsdamentes! nem titán
Hohóó! Pilot Power... Én is olyat néztem ki magamnak előre. Most, hogy mondjátok már nem menő, hanem 2CT-t újabb, megnéztem és néhány ezer ft van közötte. Nem vészes!
Pilot Power RACE puhább?

Jobbulást Babulu!
Oli!4444ébresztő!4 képeket
ebben igazad van, sehol se irja,,,
de ha pilot power ről beszélünk, amit én kérdeztem ,
arról tudjuk, hogy nem mai csirke, tudtommal nem is gyártják már. helyette a pilotpower2ct ill annak az utódja van
ebből kiindulva gondoltam,hogy nem lehet drága.
főleg,hogy tavaly párban 45 ért lehetett kapni
Én tavaly már végigestem a kétnapos safetyt Mi lett volna, ha nem mentem volna el? Egyébiránt Zack is azzal vígasztal, hogy valami rosszabbat elöztem meg ezzel!
Szeva nagyon szép kis dob hallottam a hangját a videódon keresztül és brutál jó hangja van, az lenne a kérdésem. hogy a dob milyen anyagból készült rozsdamentes vagy titán. Én is most akarok sport kipufogót az Fz6-ra és a Martin a nyerő.
Üdv: Dávid
Fincsi fincsi!