esztergályosok 90% nem vállalja el, de szerintem a maradék 10% se
több oka is lehet, egyrészt nagyon kemény az anyag, nehezen forgácsolható, másrészt a gyűrűk miatt se
azt nem mondom, hogy rosszak azok a vezetéstechnikai tréningek, biztos hasznos dolog. de ott sose fogod megtanulni azt a kanyarodást ami a közúton vár...
Erre szerintem a legtökéletesebb pl.:kakucsi pálya, ahol nem versenyezned kell,(max magaddal) hanem körözgetni napfelkeltétől - napnyugtáig. ezt megcsinálod 2 alkalommal és mehetsz akárhova...
Ha nem ér semmit, fizetem 2napi pályázásod
Hohóó! Pilot Power... Én is olyat néztem ki magamnak előre. Most, hogy mondjátok már nem menő, hanem 2CT-t újabb, megnéztem és néhány ezer ft van közötte. Nem vészes!
Pilot Power RACE puhább?
ebben igazad van, sehol se irja,,,
de ha pilot power ről beszélünk, amit én kérdeztem ,
arról tudjuk, hogy nem mai csirke, tudtommal nem is gyártják már. helyette a pilotpower2ct ill annak az utódja van
ebből kiindulva gondoltam,hogy nem lehet drága.
főleg,hogy tavaly párban 45 ért lehetett kapni
Én tavaly már végigestem a kétnapos safetyt Mi lett volna, ha nem mentem volna el? Egyébiránt Zack is azzal vígasztal, hogy valami rosszabbat elöztem meg ezzel!
Szeva nagyon szép kis dob hallottam a hangját a videódon keresztül és brutál jó hangja van, az lenne a kérdésem. hogy a dob milyen anyagból készült rozsdamentes vagy titán. Én is most akarok sport kipufogót az Fz6-ra és a Martin a nyerő.
Üdv: Dávid
Most tudtam csak gép elé ülni, még az ágy is forgott velem egész nap
több oka is lehet, egyrészt nagyon kemény az anyag, nehezen forgácsolható, másrészt a gyűrűk miatt se
Erre szerintem a legtökéletesebb pl.:kakucsi pálya, ahol nem versenyezned kell,(max magaddal) hanem körözgetni napfelkeltétől - napnyugtáig. ezt megcsinálod 2 alkalommal és mehetsz akárhova...
Ha nem ér semmit, fizetem 2napi pályázásod
http://www.hardracing.com/imag...
Pilot Power RACE puhább?
Jobbulást Babulu!
de ha pilot power ről beszélünk, amit én kérdeztem ,
arról tudjuk, hogy nem mai csirke, tudtommal nem is gyártják már. helyette a pilotpower2ct ill annak az utódja van
ebből kiindulva gondoltam,hogy nem lehet drága.
főleg,hogy tavaly párban 45 ért lehetett kapni
Üdv: Dávid