én is így voltam a tátrai kicsúszásom után. ne búsulj, ennek meg kellett történnie, hogy rájöjj még nem tudsz motorozni, a lényeg hogy neked nem lett komolyabb bajod. én is azt hittem hogy 10 év MZ-zés után tudok, hát nem. megyek is júniusban 2 napos safety hungary-s képzésre, ott majd megtanulok kanyarodni. addig semmi kanyarvadászat.
Meg sem tudom számolni hányszor rágtuk/tam át a történteket. Nem hibáztatok senkit, semmit csak magamat. Azt hittem már mehetek kanyargósabb útra, de kiderült, hogy még ovis vagyok. Nem baj most újra kezdjük az építkezést az alapoktól. Végülis örülhetek, hogy ennyivel megúsztam én is és a Zümi is
Peti, persze mehetünk, de csak egyenesen! Olyan szinten megzakkantam agyilag, hogy ahogy hozott Zack ki hozzájuk többször be kellett csuknom a szemem, mert azt hittem elesünk eremédnye a tegnapi fosásnak olyan izomláz, hogy a karom se bírom emelni
Persze meglesz, bár nem a ragadással szokott baj lenni Bt-nél. Inkább a tartósság a kérdés. Amúgy még egy pályanapra kimennék a Pilot sporttal. Elvileg oda való, és kicsit meg hajkurásznám utoljára. Addig meg kell jönnie a szinteres EBC fékbetétnek, tehát full tuningal mennék...
tegnap felhívtam ezt a hirdetést, idősebb gumik révén gondoltam az ár is korrektebb,,,
pilot powert kérdeztem mennyibe kerül párban,
mondja: 60 pénz és lebaszta
ezt több pontba se láttam korrektnek de ő tudja,,,
Remélem nem ment el a kedved, és sokat okultál belőle? Én együtt érzek veled és a harci fsebeiddel . Mire katona leszel elmulnak és csak az emlék marad, amit mesélhetsz a feltörekvő nemzedéknek, okulásul, egy sör mellett , mint tapasztalt vén rókalány.
Igen, végülis sikerült elhoznom a kicsikét :-)
Az Xj-m egy székesfehérvári ismerősömhöz került, így legalább tudom, hogy jó helyen lesz
A Jeli túrára én is mindenképp fogok jelentkezni.
Peti, persze mehetünk, de csak egyenesen! Olyan szinten megzakkantam agyilag, hogy ahogy hozott Zack ki hozzájuk többször be kellett csuknom a szemem, mert azt hittem elesünk eremédnye a tegnapi fosásnak olyan izomláz, hogy a karom se bírom emelni
akkor már ez jobban megéri szerintem
http://youtu.be/qvUxwHUfTbA
pilot powert kérdeztem mennyibe kerül párban,
mondja: 60 pénz és lebaszta
ezt több pontba se láttam korrektnek de ő tudja,,,
röviden és tömören szuper idő volt, néhol kicsit túl is öltöztem
Igen, végülis sikerült elhoznom a kicsikét :-)
Az Xj-m egy székesfehérvári ismerősömhöz került, így legalább tudom, hogy jó helyen lesz
A Jeli túrára én is mindenképp fogok jelentkezni.
Üdv!