Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyém 270et megy
Erre mondják az okosok, hogy IVTM
egy tréningen sose fogsz annyit kanyarogni, mint a kakucson egy nap alatt,,, szóval ezzel nem értek egyet.
itt van az hogy kiemeltem nem versenyezni kell, hanem csak körözgetni, és ez nem jár pofára eséssel,
harmadrész nem más motornak a határait kell tudnod, hanem a te motorodnak...
Nana!
igen, csak egyszer csússz el és oda a motorod...ezért jó a tréning, ott kapsz jó kis bukókeretes mocit, ha elcsúszol semmi gond, ismerni fogod a határt, a ringen nem, ha nem csúszol...
Köszi!

Majd átnézegetem.

Ez egy érdi barát velem a Francia Alpokban. Kb 5000-6000 km-es kör volt.
Ha mentek kakucsra, szóljál légyszi, ha nem gond mennék én is.
Na azé
Esztergomnál (is) megálltunk a benzinkúton, ( sajna a szomszédomnak vándor veséje van) Jövök ki a retyóról, (tudni kell, hogy nsr 125-öse van faszikámnak, persze rendszám, jogsi, és biztosítás nélkül), rendőrautó a motorok mellett, egyik rendőr, fiatal srác, négykézláb vizslatja a hondát, kérdezi, biztos ötvenes mondom neki, ezeknél a váz nagyon hasonló méretű, csak a blokkok mások. Végül is nagyon rendesek voltak, nem forszírozta tovább a dolgot, a másik rendőrnő volt, még kicsit beszélgettem velük a motorokról, aztán elporoszkáltak.
És most befut valami állat és megkérdezi hogy mennyi a top speed egy ilyennel
Nem beszól Én nem szeretek gyorsan menni, csak a kanyargós részeket kedvelem.
Arrafelé, mint a fazék túrán, aztán kettesen hazafelé. Nagyon jó az út arrafelé
Krisz! nézd meg ezt a galériát! ezt
haverom a gsxr rel ment
Na a góstrájder csomagolhat! Itt az új trónkövetelő nemzedék!
merre mentetek
175 nem féltél
Arra én is beneveznék kéne már egy kis Kakucs
Én mentem ma egy 245 km-t. szomszédommal. Nagyon jót mentünk, bár néha esegetett a víz. Ma mentem először 175-öt a paripával, aztán vagy másfél-két órát takarítottam.
Majd megint felhívom a portást (ma már nem vette fel), lehet hogy hétvégén is van lazább időpont.
nálunk nem esett és gurultunk is
én majd valamelyik hétvégét bepróbálom, igazából a mai nap akartam, de esett az eső
Mikor végzel? Ha (egy kis elkéredszkedéssel) 3-ra odaérsz, szerintem még jó vagy 6-ig.
én szívesen mennék, de nekem hétköznapok egyenlőre kilőve
Ezen felbuzdulva,

érdekelne valakit jövő héten egy KAKUCSRINGES motorozás?
4e Ft fél napra. (Annyi idő szerintem bőven elég.)

Leginkább hétköznap kellene menni, mert iyenkor nincsenek sokan. Ez fél napos szabit jelent, de szerintem megéri. Mondjuk szerdán.

Indulás: 12-kor. 1-re bőven odaérünk és 6-ig miénk a pálya.
Metzelernél valaki megfigyelte ,hogy milyen hasonlóság van a M5 és a Z8 között persze csak képek alapján láttam