Hááááát.. nagyon korrekt az ár! A cuccok eredetiek rajta, fényezve nem volt szerintem. Már ami a képeken látszik. Évjárat passzol. Behozott gép, és szerintem frissen. Sok duma, és az önindító még fed valami dolgot (tudod amikor egy hibával egy másikat palástolnak). Élőben többet mondana. Az ár viszont nagyon jó. Rendszám nélküli lomot kapni ennyiért.
Amúgy Neked van jó géped nem?
De neked van igazad. Csak abból indultam ki, hogy tudjuk, hogy a közútra gyártott gumi tovább tart, míg a pályára gyártott gumi jobb időt fut a versenypályán.
Ha van is benne elfogultság, tényekkel támasztja alá. Egy szóval sem mondja, hogy szar a Dunlop vagy a Michelin elveri a Pirellit. Van egy márka három modellje s leírja a tapasztalatait. Ha valaki a Michelin e három gumija közül akar választani, tökéletes választ kap szerintem! Nincs szó arról, hogy habozol, Pirellit vagy Michelint vegyél és a cikk elfogultan áll a Michelin mellett, nem?
Én marketinges vagyok/leszek, de szerintem enélkül is érhető, hogy ezt a "behányós" nevet a cég találta ki a guminak, a szerkesztő, a cikk írója pedig az első gondolatokat írja el, ami leesik az embereknek, ha olvassák a nevet! Kellene egy olyan termék, amit nem ismersz, hallanod kellene a fantázianevét és eldönteni mit is "tudhat", majd utánaolvasni és összeigazítani a gondolataiddal. Power One valóban erőt sugall, Road mi más, mint az "út"-tal kapcsolatos túrázós képzeletet a Power Race pedig Erő és Verseny szóból áll, így ez is érthető... Nemde bár Urak?
Semmit nem kell csinálni,bemelegedve döntsd és ennyi. A gixer videó 100.000-ből 1. Sikálhatod smirglivel vagy valamilyen oldószerrel de felesleges. Ha esnének kelnének az új gumikkal leszednék a gyárak róla a cuccot.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
ilyenre
Semmi idegesítő reakció, és tényleg sok megnyugtató visszajelzés még az én szintemen is
Köszi!
Amúgy Neked van jó géped nem?
Ezt nézd meg légyszi! ezt érdemes megvenni? Tudom, a km. biztos nem annyi, amennyi, de egyébként
Ez a fickó valami olyasmiről beszél, hogy a modern gumik tapadási teljesítményben kb. 5%-ra vannak egymástól. A külöbség a vezethetőség érzetében van.
Aki tud németül, lefordíthatná.
"Power One! Micsoda név! Amelyik gumin ez áll, az biztosan nyerő. Vagy itt a Pilot Power 2CT, amelyről erő és maximális dönthetőség sugárzik."
behányok...
Én az enyémhez a napokban várok egy ilyet, majd beszámolok róla, talán majd videót is csinálok.
Djuri (bocs nem vágom) A tiedre is van. Írd át 600-ra persze a régit/újat szemre kiveszed.