Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csendesen megjegyzem, ha nem sikerül tudok venni vázat is az ebayon.
ezzel valahogy én is így vagyok
Mások máshogy szereznek új barátokat,és babát.Nem muszály a régieket eltenni lábalól Azokat még más tudná használni De viccet félre nekem inkább bontott fékbetét mint vissza nyomot váz,még endúrón is.
@Buluba!

Hogy fér meg egy Honda meg egy Yamaha egy helyen? Ez nem szentségtörés, Rossi-káromlás? Vigyázz, magadra haragítod a természet erőit.
Rossz a szórend, nem végig. 1-2-3 alkalommal. :-D
Én is megnyugtatlak, hogy decemberben, illetve januárban is azzal intéztem a dolgaimat. :-D +7 fok felett napsütésben már nincs akadály.

Nem tudom a cikk mikori volt, vétkeztem, mert nem néztem meg. Azt hittem friss, de nem tudom ki linkelte, lehet én találtam. :D
Arra gondolsz, amit Frípeti linkelt?
Mert az egy korábbi baleset volt és ha jól emlékszem októberi dátummal. Megnyugtatlak én tavaly még novemberben is mentem motorral, mert 20 fok volt és napsütés. Este (9-10 körül) sem ment 14-15 fok alá a hőmérséklet! Tehát nem hinném, hogy 0 fok volt akkor

Azt meg bőven nem, hogy valaki közúton, Magyarországon 220-al bevesz egy kanyart... Nem autópályán Németországba
Kakukk!

Volt egy motorosbaleset múltkorában, egy fiú és egy lány kisodródott egy kanyarban és életüket vesztették.
Olvastam a hozzászólásokat és egy tag írta, (kicsit felvágva), hogy már 220-szal is bevette azt a kanyart. Én még életemben nem mentem motorral 220-szal ezért el sem tudok képzelni, hogy valaki kanyarodjon annyival vagy egy ilyen kanyart sem. Talán MotoGP. :P
Egyértelműen hazudott vagy ő ilyen szuperhős? :-D (Egyébként, magánvéleményem szerint, ha már valaki nulla fok közelében motorra ül, másokat (utasokat) ne veszélyeztessen... szentül hiszem, hogy 30 fokban meg sem billent volna a motor)
Mondjuk abban az aspektusban ahogy Te írtad, jó ötlet. Nekem a fék biztonsági szerkezet, és mondjuk a gimuval vagyok még így, de egy endúróval ami 100-130-at megy és terepen gyilkolják... nem egy kategória egy Fazerrel, 200 fölött, egy nyújtott hosszú kanyarban..
Szerinted most nincs benne feszültség? Egyáltalán, egy ilyen zacc ez váz? Csavarozott szerkezet. A fele acél. Az alunak nincs baja, az bírta. A vasból meg kinyomom. Van benne a hosztengelyben 2 cm kanyar, és az első keréknyomon mérve 8 cm csavar. Majd meglátjuk ha kézben lesz. A biztonsági csavarokat már mind kiszedtem.

Ja nem nepperkedem, csak imerősök gépeit teszem rendbe hobbiból. Ezt spec a barinőmnek vettük "komoly" pénzért.
Krisz, lehet Ő is jön Anatoliába.
31304 Nem Te voltál aki megtagadta a bontott GYÁRI fékbetétet,de vázjavított motort azt kiadnál a kezedből,de gondolom nem pénzért csinálod
Nem cserép az. Fémböl van.
90%-os kedvezménnyel elvinném...sőt,még egy K3-as agv-t is adnák
valaki a múltkor sisakot keresett ez sisak:
link

szerintem aluminimum vázakat nem is lehet csavargatni, mert olyan merev hogy az törik...
szerinted ha egy elcsavarodott vázat megpróbálsz vissza "csavarni"
nem mard benne feszültség
gondolom bérmunkák neked... gazdája kéri vagy valami motorkereskedő
vagy te vagy a kettő együtt
Hozzányúlsz, nem lesz abból már semmi.
Nem szívesen, és főleg nem alut. Legyen az a váz rendben ha más nem is. Mondjuk megoldható talán ezen a gépen, mert ez egy vegyes vázú fostalicska. Van benne vas, meg alu és mangán is rendesen. Szóval izzítom a lézereket, meg berhintem a hidraulikát azt csak lesz valami.
gondolom külföldi motor
vázsérült motorokat javítgatsz
5-8 fokos vázcsavar van benne. kétnyomon fut mint egy autó.... azt még van néhány kehéje ami egy karambolosnak szokott lennie. Persze az idomok már nem eredetiek, meg az első futómű...
Amúgy nagyjából tényleg egyben van. Akár újnak is eladhatja egy ügyes nepper...
el kell rontani
Na óvatosan azért!
kiállításon ilyenek is fel fognak bukkanni.
Adj isten mindenkinek!

Csak beköszöntem! Jelezvén,hogy még vagyok! :-)

400-500Ft os benzinár mellett is ilyen jó lesz motorozni? :-)
Hogyan kell ingyen bemenni

Újabb páciens érkezett
Én speciel az egyik memóriakártyát mindig a ciccekre áldozom.