Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod itt egy indok miért menjél el, bár eddigi hozzáállásod alapján azt mondanám, menj el az első kuplerájba
nekem is nagy élmény volt az első motorkiállításom, akkor készült maya golddal első közös fotók
Programok:
* Robogóverseny
* Stunt riding show és verseny
* Gokart-versenyek
* Triál bemutató és verseny
* Quad versenyek és bemutatók
* Gyerekmotoros oktatás
* Drift bemutató
* Tavaszi motortanácsok
* Veterán motorkerékpár kiállítás
* Melegítés a szezon előtt: motoros klubok bemutatkozása - A nagy találkozás!
* divatbemutató
* Drag bike bemutató
* Tetóváló versenyek
* Motorszerelő akadémia
* Motor-Popó szépségverseny
* Nyereményjáték
* Koncertek
Hát ez, hogy mi az olcsóbb... Nagy részben a téli akciókból megmaradt raktárkészletet söprik ki. De van aki újat is visz ki. Van aki akcióz. Én pl 2 éve ott vettem a sisakom, ami akkor volt új modell és 46-ért odaadták. Boltba még most is akcióban 50 felett van.

Azért megnézem, hogy az egyetlen BMW kereskedésbe felülhetsz-e bármire, mert tavaly ezt megtehetted, ugyanígy a Ducatival, KTM-el...

Amúgy mi tavaly tök véletlen elmentünk előtte a Karasnába és közölték velünk, hogy bemehetünk ingyen is, ha akarunk. Hülyék lettünk volna nem kihasználni

De mindenki döntse el maga. Én csak az utóbbi kettőn voltam, amik már a sokak szerint szar kategóriát képviselik, nekem mégis hatalmas élmény volt mind kettő

Jah és igen, már nem Budapest Motorkiállítás, hanem Budapest Motorfesztivál, ergo elment egy kicsit más irányba
http://www.motor.hungexpo.hu/?...

Pár képet, infót itt is nézhetsz, hátha megjön a kedved. :-)
én szívből kívánom, hogy legyen igazad és érezd jól magad.
egyébként a festett csajokról fotózhatnál
Szerintem elég sok különlegesség lesz, koncertek, másorok. StreetFigteresek Eu másik részéről. TUTI, hogy lesznek exotikus motorok, sőt, készítettek, satöbbi. Versenymotorok, celebek, meztelen festett csajok.
Bizots, hogy én egy igazi fasz vagyok mert nem így kellene felfogni a dolgokat, úgy vagyok, hogy...... ha információ kell akkor bármit megtalálok interneten, ha meg motorokat akarok símogatni bemegyek a legközelebbi kereskedésbe. Szóval ez a véleményem a motorkiállításról. Én ezér nem fizetek.
Olvastátok a honlapot? Elvileg megújult és sokkal több a program!

Én éppen annak a reményében megyek, hogy olcsóbb lesz. Akitől csak hallottam ilyen meg olyan legendákat, hogy olcsón vett cuccokat, ilyen kiállításokról voltak. :-D Lehet a hotdog drága, de remélem ide akciókkal érkeznek csórikáim.
Van pár dolog ami érdekes...de egyre több az,amit k....ra nem
Ja,és mindent drágábban kínálnak ott.....
évek óta tervezem, hogy én is elmegyek hungexpora de sajna évek óta mondják, hogy mindíg szarabb, szóval most már elvileg nagyon minuszba kellene lennie.
Márciusban ezt is megnézem Hungexpon. Ha lesz 15-20 fok, akkor motorral tervezem az utat. Elvileg a motoros egyesületünkkel mennék, de ők autóval szervezték már az elejétől. :-/ Ti mivel csatlakoztok?
De motoros farmerba igen, ami kevlárral van erősítve és van benne térdproti! Vagy ha nincs aláveszed a korábban említettet! Nekem fox van és a gyári ára majd 30... lett volna de féláron vettem meg! Na én pl ezért elmentem Győrbe

http://www.aunergyor.hu/cross-...
Már toltam is Facebookra!
nahh, csont a legelső van nekem, csak értelemszerűen nem 2011-es modell. Ami szerintem jó és kényelmes benne, hogy a térd 2 helyen csuklik, s akasztható a csat (a tépőzár előbb-utóbb elenged!). Gumis a pánt, amit tudsz rövidebbre-hosszabbra állítani. Ami nekem nem tetszik benne, hogy kábé minden második, harmadik felvételnél, utána kell húzni a gumis pánton, mert túl laza lesz.
Ami még jó az a krosszos fűzős megoldás, legközelebb talán olyat veszek, hátránya, hogy nagyon sokáig tart felvenni...
http://www.universalmotor.hu/s...

Itt van egy-kettő Acerbis.
Milyen fajta az, ami nem csúszkál? Milyen rögzítésest keressek?
Lassan az átlagéletkor fölé viszik a nyugdíjhatárt, szóval ne aggódj egyet sem! Plusz mérgeznek mindenfélével, hogy ne élhessük meg a szépkort. (összeesküvéselméletek. )
ez úgy szar ahogy van. kényelmetlen, fel-le csúszik!
Nekem speciel egy krosszos van már vagy 2 éve. 15.000 HUF volt (acerbis), Babulunak pedig, ha jól emléxem 10-12k volt az övé, az egy komolyabb cucc (akciós volt).
Barátom, barátom. Fontosabb a cucc, mint a motor, azt kell mondjam. Kezd el a gyűjtögetést, mert az fontosabb, hogy egybemaradj, semmint mindenféle dobozt rakj a motorra. Ki fogja fizetni majd a nyugdíjam, ha összetöröd magad, he?
nekem egyszer, műtét előtt azt mondta az orvos "nekem nem fáj". Milyen igaz.
Csak hátprotektorom. :-/ Én nem régóta kezdtem "nagymotorozni" így elsőre nem költöttem százezreket felszerelésre, fokozatosan akarom "komolyítani" a dolgokat.
gerincvédőd van-e?
Ilyesmire gondoltok vagy elég lenne csak térdvédő?

http://www.bikerpiac.hu/Images...

Ez egy olcsóbb fajta, vannak nagyon komolyak is, csak példaként linkeltem.