Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem vagánykodnék egy fazeren vágott ujjú kesztyűvel bőr tangában
vágott ujjú kesztyű mi vagy te csoppörös
A hivatal tűréshatárán belül...szóval kiestél,köszönjük a hozzászólásokat,a viszont látásra!
Veszel egy kesztyűt 8-10 ezerért...mi is azt használjuk
Vagy Pohi hozhat neked 30ért.
gondolom nem a hivatal, hanem a te tűréshatárodon belül van te mindig feltudod dobni az ember kedvét
Érdekes...inkább akkor hagyom így...úgy sem villog túl sokat,és így legalább feltűnőbb
Persze még tűréshatáron belül van.
Oké, akkor nem aggódom. Én ritkán használtam előzőleg, akkor jól jött volna, mikor az elsőt túl erősen húztam meg és kicsúszott. Azóta mindig igénybeveszem!

Kesztyű? Nekem most bütyökprotektoros, vágott ujjú, bőrkesztyűm van. Meg egy téli. Nyárra mit használtok, ami kényelmes, nem is meleg, nem is vastag? Én télivel nehezen érzem a gázt.
Ami azt illeti nem, ellenkezőleg! Én vettem relét (de nem yamaha specifikusat, mert az akkor 8300 HUF lett volna, nem pedig 900 HUF), így éppen hogy megüti a minimum villogási szintet. (=lassabb lett)
Itt Te vagy az utolsó aki nevethet.Inkább holnap jöhet összerakni a seggét,meg az elejét...hideg lesz,egyedül soká tartana...
Neked begyorsult az indexed a ledes lámpától?
barátom, mit tanítottak neked elméletből motorosoktatáson?
van aki egyáltalán nem használja a hátsó féket. (én használom mindig, sőt többet, sőőt, azzal kezdem MINDIG minden fékezést), tehát neki 100%, nálam ez 70-30 az első javára.
én is ugy tudtam ,hogy komolyabb tuningok nincsennek
ez nem az idei ez így volt mindig
Te Peti én eddig arról tudtam hogy az Mz kupában agyontuningolják a vasakat. Ez a kiírás meglepett bár ez már idei és lehet visszafogják őket.
Tapossad vazze, működik az ... faszányosan meg lehet csúsztatni a hátulját, főleg a kiváló minőségű városi aszfalton
Basszus ez nálam is így van...
Nem tudom milyennek kellene lennie, de nekem a hátsó fékem nem túl erős, főleg az elsőhöz viszonyítva. Tudom ennek sok oka van, de tudtok mondani arányt, hogy nálatok mennyivel hatásosabb az első fék?
érik az a sördobálás... Mondjuk rövidebbet és "egészségesebbet" lehet vele fékezni, mint a a BT020-al
amugy a metzeler M3 as is ilyen,,,,
többet húzod a féket mint a gázt
Én nagyon szeretem a Conti Road-ot... csak azt nem értem, hogy az eleje hogyan kophat jobban, mint a hátulja
itt így értelmezem
link