Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pszichológia szerint is el kell mondani, hogy "fájni fog, de...", mert ha az ellenkezőjét mondod és az illetőnek bazira fog fájni, elveszti a bizalmát. Főleg a gyerekek eseteire igaz.
Biztos rossz voltál, és megérdemelted
Amikor 4 helyen eltörtem a csuklómat,azt mondták,hogy fájni fog
Nálunk őszintébbek az emberek...
Kőszilánkokat szedegettek már ki belőled bőr alól? Az se jobb...
Nem hát, öltözzön fel :)
a legrosszabb ,hogy mindig azt mondjak nem fog fájni, közbe meg a lóf...t
nekem egyszer levették fájó pont volt
ezekkel az orvosokkal nem vagyok kibékülve
Én 7 fokban is farmereztem. Tudjátok, iskolába nem mehetek motoros nadrágba. Sajnos nem találtam meg a téli kesztyűm és egészen lefagytak az ujjvégeim. Deszar volt! :-D De egy motoros ne panaszkodjon!
Hamár ruháztatjuk, akkor egy nyakmelegítő is be kell hogy férjen a keretbe :)
Már hülyéskedni sem lehet egyből verekednél, mi
Körmöm egyszer esett le, nem kellett, hogy levegyék, levertem magamnak
Magaszárú "cipő". Olyan, mint a csizma, csak a sípcsontomnál nincs "nyaka". Protektoros, bokatartó, satöbbi.
csizma is nagyon fontos! el ne felejtkezz róla
Pedig jó dolog az a nadrág, én 16 fokban fáznék egy farmerban, még ha alá is öltöznék. Lehet kapni "long" nacikat is, ha az átlagnál magasabb vagy.
mindjárt egy tasli gazdája leszel, ha hülyeséget beszélsz

vették már le neked a körmöd
hasznos hát,
Jó az a vágott újjú, csak anyagpocsékolás az ujjak végére is varrni, hiszen azért vannak a körmei
Tudom srácok.
Ha nem is bőrszerkót, de a kabátomat meg bakancsomat minden úton felvettem, nyáron is.

Ja, itt még egy kérdés! Nadrágot nem akarok venni (méretgondok. :D) (egybeszerkót sem), de valami térdvédő kellene. Hasznos, megéri az árát?
Biztosan teccik akkor is, amikor az ujjad kopik egy esésnél...

Úgy gondolom egy ilyen kaliberű motor megérdemel már egy normális, hosszú szárú bőrkesztyűt akármennyire is nem pályázol stb. egyszer kell hogy kihasználd a 98 pacit és megvan a baj

Dehát van aki bőrruhában nyomja full beöltözve 40 fokba is, valaki meg egy szál pólóba, sortba és tangapapucsba, és ha van rajta bukó az is a tízezres fajtából és csak mert kötelező
Tudom miről van szó,ne aggódj...

Peti miért akarod baszni a kesztyűt?
Ezért gondolkodtam NORMÁLISON!
egy csúszás után baszhatnám,hogy kényelmes
Nem vaslovagot. :-D Láttál már Vaskeresztet?
Milyen fíling?
Tavaly vettem, nagyon kényelmes, főleg nyáron! Előtte ugyancsak bőr, de vaskeresztes volt. Feeling miatt.
Pedig megnéznénk.