A pirosnak sztem más a fejidom tartó konzolja + tükrei rögzítései is, mert a 2006-osnál még a tükrök közelebb vannak a kormányvéghez. Hiányzik továbbá a külön felcsavarozható kopoltyú, meg tényleg nem lóg le annyira a fejidom. Konkrétan izlés dolga hogy a 06 és a 07 közti fejidom változtatás kinek hogy jön be, mint azt megtudhattuk 7-szer, Dannyboynak "nem gyerebe" . Nekem csak a szélvédelmestől lett múló rosszullétem.
A többi módosítás viszont előnyére vált egyértelműen: pl mutatós- mutatós fordszámmérő, igényesen kárpitozott ülés, gumis utaslábtartó és számomra az igen komoly szépséghibáját is kijavították, a hátsó lengővilla. Mert az szegényeinken bizony úgy néz ki, mintha az összeset a nagyfaterom: Mekk Elek kókányolta volna egybe, erkélyeken használatos zártszelvényből.
Remélhetőleg nem vesz senki, a kékhez hasonló S2-eset, mert nem biztos hogy nem rántanám árokba a kormányom, ha szemből közeledne az az ocsmány sárkánygyík.
A "teljesen mással" vitatkoznék: pl. zsír ugyanaz a búra. Formailag is teljesen hasonló, csak nem plexi a teteje, hanem ABS(?) műanyag - persze kissé kurtitva, hgoy ne legyen nagy az anyagköltség...
Ne már, teljesen más a vörös is!
Nagggyon csúnya szerintem, a vörös egyébként az S2, a kék pedig az S2 ABS. Nem tudom hogy az ABS és a fejidom közt mi az összefüggés, az passz...
Jó lenne tudni, melyik az S2 (folytott "06-os) illetve az S ("07).
Spec. nekem a vörössel (gondolom ez az új modell) semmi gondom: Formára teljesen ugyanaz mint a régi, az aljából levágtak (így praktikusabb), a plexi mögött meg nem "vákum" van, talán ez javít valamit a menetszél örvénylésén.
Viszont a kéken a lámpabúrák feletti mélyedések tényleg eléggé elcsúfítják - hiába relatív az esztétika, ekkora, ilyen jellegű "törés az ívben" nem lehet szép.
Igen, pénteken jöttünk haza az Intermotról. Elég kínaisra sikeredett az új fejidom, és ha jól láttam, lesz valami extra szélvédelmű változat is, de az talán még rondább mint a sima.
Viszont a 2007-es FZ6 fejidoma olyan ronda lett, hogy az valami félelmetes... Szerintem aki fejidomos, 98 lovas FZ-ra vágyik, az használja ki a téli akciókat (pl. december végéig brutál hitelek is vannak a Yamahánál)!
600-as kategória...
A "sportmotorokat széthajtják" címszó miatt az R6-ért nem adnak annyit, a Fazer tulajok meg nem adják oda kevesebbért.
De ez csak az én teóriám...
Az jó, mert már nem merek vele menni
Jah, másik: a műszerfalat, fejidomot, lámpákat a kormányoszloppal összekötő vasat lehet e cserélni. Krisztián te tudod melyikről beszélek. Nem lehet visszaállitani vizszintbe, mert a festék máris pattogzik le róla. Mennyibe kerül egy ilyen vasdarab?
A többi módosítás viszont előnyére vált egyértelműen: pl mutatós- mutatós fordszámmérő, igényesen kárpitozott ülés, gumis utaslábtartó és számomra az igen komoly szépséghibáját is kijavították, a hátsó lengővilla. Mert az szegényeinken bizony úgy néz ki, mintha az összeset a nagyfaterom: Mekk Elek kókányolta volna egybe, erkélyeken használatos zártszelvényből.
Remélhetőleg nem vesz senki, a kékhez hasonló S2-eset, mert nem biztos hogy nem rántanám árokba a kormányom, ha szemből közeledne az az ocsmány sárkánygyík.