te, vitya, neked nem yamaha fazer 600-ad van, hanem yamaha fz6s (fazer) -ed, nem?
sportdobokból vannak az "egyedi gyártású" általában noname gagyik, nemtom milyen árban, aztán kezdődnek a nevesebbek olyan 110-120 körül, majd bos, akra, yoshi, egyebek 180-200. pontosat nem tok, mert nem néztem utána. leo vince pl jó választás, azt már hallottam is és szép hangja van - 120 körül.
Akkor télen bujom a netet, pláne hogy megmértem a gumimat. A kopásjelzőnél kevesebb mint 1mm, ahol nincs kopásjelző ott 2mm. Ugyhogy tavasszal 1000-2000km és csere.
A pirellinek és a metzellernek köze van egymáshoz ugyhogy egyik sem rossz gumi. Szerintem.
Szerintem nekem most ugy 50%-os , majd megmérem. Ha 15000-ret elmegy az már jó.
Én is nézegettem a gumikat, vagy Diablo STRADA vagy Metzeller Z6 lesz rá. Ára kb egyforma a hátsó 125euro. Metzellerről van valakinek véleménye? Télen biztos akcióba lesz, akkor kell beszerezni.
Tavaly télen itthon a strada 35000ft volt
Laci !
Nekem a BT 020- ban 22000 km volt mikor már éreztem, hogy kezd csúszni. Az eleje a kopásjelzőt épphogy elérte a hátsón pedig 3 mm volt.
Hozzá kell tenni nagyon vigyáztam rá.
Az elsővel olyan gondom volt, hogy fűrészfogasra kopott. Sok FZ 6 - on láttam szerintem típushiba.
Most Pirelli Diablo Strada van elöl hátul nagyon jó, de nem olcsó.
Üdv
Ferkó
Hátsó bt020-as guma mennyit bír? Eléggé vigyáztam rá, és most 8500-nál vettem észre, hogy a elég jól kopogat a közepe . (betett neki az autópálya) Az első az jó,azon nem vettem észre (?) a kopást.
Év elején dobtak belőle egy 100-ast azzal a kondicióval, hogy részletre veszed (nem igazi engedmény, mert a hitelbiztosítótól is kap jutalékot a kereskedő). Ált. abba jobban belemennek, hogy adnak hozzá ezt-azt. Egyébként meg a kereskedőn és rajtad múlik.
Sziasztok!
Szerintetek mennyire lehetne lealkudnia az FZ6n-t január környékén?
Az ára most 1862.000.-
Én kb 600.000.- fizetnék be a többit részletre, 48-60 hónapra.
Kinek mennyire sikerült?
Sziasztok!
Tudna segíteni nekem valaki, melyik biztosítótársaságoknál lehet Cascot kötni motorra?
Jelenleg az allianz-nál vagyunk, de sajnos meglehetősen nagyot csalódtunk bennük, így szeretném átvinni máshová a biztosításomat...
Az idei nagyon drága volt, kicsit elszámoltam magam, majd 200-ba volt. Tavaly a 10 nap svájci 120-ba. De konzerven élünk és olcsó zimmer freieket keresünk estére, múlt évben találtunk egy svájci házikót, 3 szoba-fürdőszoba-konyha-fűtés, ez volt 3500ft-ba, innen mentünk csillagtúrázni, most az idén 20-30 eurós szállásokat találtunk, ez egy kicsit drága volt.
Ha minden OK, akkor napi 12.000 ft-ból ki lehet jönni. Szállás, benya, kaja.
Krisz,
Milyen költségei vannak egy olyan túrának amit csináltál(-tatok) pl. idén?
Benzin: 80-120e, szállás: ???, kaja: ???, útdíjak (látványutak?): ???, belépők: ???, etc.
Autópályán 150 körül megyünk, álltalában 2-3-4-en, itt 6liter a fogyasztás, főúton 120-130, itt 5 liter, hegyekben meg bámészkodós tempóban 4,5 liter.
Úgy csináljuk, hogy este 6 óra körül kezdünk el szállás után nézni, de van hogy 9 körul, nincs előre foglalva sosem, akkor időhöz lennénk kötve és az rossz.
Középállványra fel, hátulját lenyom, egyik kezeddel mozgatot a kormányt jobbra-balra, másik kezeddek, amelyikkel tartod lent a motor hátulját érzed hogy morog vagy simán fut. Nem kottyant nekem.
Kérdezném hogy milyen utazóval szoktál kirándulni menni, illetve csak elindulsz és alszol ahol elfáradsz vagy előre tervezed meg az útjaidat?Egyedül mész vayg társasággal?A fogyasztása milyen értékek közt mozog?
sportdobokból vannak az "egyedi gyártású" általában noname gagyik, nemtom milyen árban, aztán kezdődnek a nevesebbek olyan 110-120 körül, majd bos, akra, yoshi, egyebek 180-200. pontosat nem tok, mert nem néztem utána. leo vince pl jó választás, azt már hallottam is és szép hangja van - 120 körül.