Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MEGBOLONDULOK a sisakok keresésében. Annyi, de ANNYI van, hogy őrjítő! Ráadásul egyikről sincs egyértelmű vélemény! Van aki szerint jó, van aki szerint nem. Hogy lehet így dönteni?

A mostanimmal az a baj, hogy alulról nagyon befúj a szél, de bogárháló nem kapható rá... Sokan esküsznek a füldugóra, de ha már veszek sisakot, nem akarok még egy tizest adni érte, így célszerű lenne alapcsól "csendesebb" fajtát nézni, bár ez is sok mindentől függ.

Most függőben van a Marushin 999 RS. Nagyon sok pozitív fórumos postot olvastam róla, árban is jó, ráadásul könnyűek... A LOUIS-tól talán megrendelhetném Szegeden, de ott meg méretgondok lehetnek. Miért ilyen bonyolult minden? Az akciós Shoei RAID 2 is csak Pesten elérhető... ráadásul nem tetszenek... És modellként is régi már, de az újabbak meg 130 körül vannak, a RAID 2 továbbfejlesztettjei... FCKME!
Ez jó kérdés, mert elvileg az nem ér már le...

Amúgy meg az e-bay egy varázslatos hely, van ott bőven színes, nem színes, felhajló, állítható olcsó, drága titax mittomén, keresgélj és ha teccik valamelyik, majd az okosok megmondják, hogy jó-e
nem vertek át! 78 lóerősből készültek 2006után is szürke vázasak
nem belewau, de a karok előtt először azt a ronda sérülést tüntetném el ... amíg így néz ki szegény motor, egy métert se gurulnék Ja, és szerintem újat vegyél rá, ne ezt a romosat javítgasd
Nem, a gyártási évre.
Mindenhol, a forgalmitól kezdve a törzskönyvig 2008 van feltüntetve.
Most akkor átvertek vételnél, vagy mi?
De

Viszont,cserébe kérek valamit.
Magyarázd meg,hogy két ujjasból,miért kell felhajló.
nekem meg velemi szép színes felhajlós kuplunk meg fékkar kellene nyárrra valami ffasza kétujjas. :D
sok helyen árúlják a neten, nem tudtok valami olcsót ?
A forgalmira gondoltál?
2006.Szép álmokat.
Megszoktam hogy 4ujjal babrálom a karokat,és idegesítő amikor 2lecsúszik a karról,meg veszélyes is
Sziasztok, par napja erdeklodtem hogy ezekbol az adatokbol hogy lehetne megtudni a motor korat.

Mert irtatok hogy ha 98 LE akkor joval regebbi (2006) de az enyem 72LE-s!
Na ez is baj
Kacagnom kell nem is látsz
De ez biztos a Nyúl, láttam a fekete füstöt a gázolajos motorjából
Hát hogy lehet így kibeszélni a kisembert,pedig a népi mondás nem ezt mondja
Lehet, hogy neked kétujjas (sőt valószínű, mert ez rövid ahogy látom), de nekem tuti 4 Nekem eddig mindenhol elfért mind a 4
Ha ez a kétujjas, nekem nem jön be. :-/

http://www.rideitmoto.com/uplo...
Ezért jó, hogy állítható a hossza Kis kéz, nagy kéz, nem akadály
Nem tudom, de azt igen, hogy a gyári alu (asszem) kart lehet melegítéssel visszahajlítani, ha elgörbül mechanikai behatásra (mondjuk esés). Egy bizonyos szintig, utána törik. Na lehet, hogy az is "elfáradt"
miért nem
anyagfüggő
Két ujjas nekem nagyon nem lenne pálya.