MEGBOLONDULOK a sisakok keresésében. Annyi, de ANNYI van, hogy őrjítő! Ráadásul egyikről sincs egyértelmű vélemény! Van aki szerint jó, van aki szerint nem. Hogy lehet így dönteni?
A mostanimmal az a baj, hogy alulról nagyon befúj a szél, de bogárháló nem kapható rá... Sokan esküsznek a füldugóra, de ha már veszek sisakot, nem akarok még egy tizest adni érte, így célszerű lenne alapcsól "csendesebb" fajtát nézni, bár ez is sok mindentől függ.
Most függőben van a Marushin 999 RS. Nagyon sok pozitív fórumos postot olvastam róla, árban is jó, ráadásul könnyűek... A LOUIS-tól talán megrendelhetném Szegeden, de ott meg méretgondok lehetnek. Miért ilyen bonyolult minden? Az akciós Shoei RAID 2 is csak Pesten elérhető... ráadásul nem tetszenek... És modellként is régi már, de az újabbak meg 130 körül vannak, a RAID 2 továbbfejlesztettjei... FCKME!
Amúgy meg az e-bay egy varázslatos hely, van ott bőven színes, nem színes, felhajló, állítható olcsó, drága titax mittomén, keresgélj és ha teccik valamelyik, majd az okosok megmondják, hogy jó-e
nem belewau, de a karok előtt először azt a ronda sérülést tüntetném el ... amíg így néz ki szegény motor, egy métert se gurulnék Ja, és szerintem újat vegyél rá, ne ezt a romosat javítgasd
nekem meg velemi szép színes felhajlós kuplunk meg fékkar kellene nyárrra valami ffasza kétujjas. :D
sok helyen árúlják a neten, nem tudtok valami olcsót ?
Nem tudom, de azt igen, hogy a gyári alu (asszem) kart lehet melegítéssel visszahajlítani, ha elgörbül mechanikai behatásra (mondjuk esés). Egy bizonyos szintig, utána törik. Na lehet, hogy az is "elfáradt"
A mostanimmal az a baj, hogy alulról nagyon befúj a szél, de bogárháló nem kapható rá... Sokan esküsznek a füldugóra, de ha már veszek sisakot, nem akarok még egy tizest adni érte, így célszerű lenne alapcsól "csendesebb" fajtát nézni, bár ez is sok mindentől függ.
Most függőben van a Marushin 999 RS. Nagyon sok pozitív fórumos postot olvastam róla, árban is jó, ráadásul könnyűek... A LOUIS-tól talán megrendelhetném Szegeden, de ott meg méretgondok lehetnek. Miért ilyen bonyolult minden? Az akciós Shoei RAID 2 is csak Pesten elérhető... ráadásul nem tetszenek... És modellként is régi már, de az újabbak meg 130 körül vannak, a RAID 2 továbbfejlesztettjei... FCKME!
Amúgy meg az e-bay egy varázslatos hely, van ott bőven színes, nem színes, felhajló, állítható olcsó, drága titax mittomén, keresgélj és ha teccik valamelyik, majd az okosok megmondják, hogy jó-e
Mindenhol, a forgalmitól kezdve a törzskönyvig 2008 van feltüntetve.
Most akkor átvertek vételnél, vagy mi?
Viszont,cserébe kérek valamit.
Magyarázd meg,hogy két ujjasból,miért kell felhajló.
sok helyen árúlják a neten, nem tudtok valami olcsót ?
Mert irtatok hogy ha 98 LE akkor joval regebbi (2006) de az enyem 72LE-s!
http://www.rideitmoto.com/uplo...