Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húú bakker ezt benéztem, bocs nem a Babulura (hiszen nem is ismerem) hanem a roseibleere gondoltam SORRY
Sziasztok!
Most vettem egy bukócsövet a gépemre - ami drága, csúnya, de ez mellékes - ezért le kell vennem a fél éve vett és szerencsére akcióban soha nem használt LSL bukógombát a 2003-as FZS 1000-re, konzollal együtt.
Még a Full-Gas-nál vettem, és 12.000 volt a fej + a Fazer konzol 10.000. Kb 3 perc felrakni, de rengeteget véd.

ÉN MOST NEM TÖBB MINT 10 DB EZRESÉRT ELAJÁNDÉKOZOM BÁRKINEK konzollal, csavarral, mindennel.

Itt a kép a típusról, de mindjárt keresek élő képet is róla.
Keressetek: P. Laci 30/4450013 Budapest XI.ker
Hmmm. Láttam már NŐT. 2x váltam. Nem véletlen motorokkal szeretek foglalkozni.
Még nem ismered
Bizony,jól látod
Szóval Te okos vagy, nem nagyszájú...
...az is lehet
nekem is, pedig akkor még nagyon pufi voltam.
Ezekbe a dolgokba inkább a te kedvenc italod való
Pedig nem kis szád van
A Te fejedre egy dézsa való. Úgyhogy ne válogass! javascript:smile(document.frmmsg.body,'11');document.frmmsg.b
ody.focus() Legfeljebb akác vagy tölgy. (az eperfa nemesebb búrára való) javascript:smile(document.frmmsg.body,'40');document.frmmsg.b
ody.focus()
Neked is szép kerek fejed van, mint a japóknak
Nekem a homlokom nyomta az arcomnál meg lötyögött...
Sajnos sokan dicsérik, ahogy olvasom... :-/
Mi köze a magasságodnak a sisakok formájához? Amúgy volt már a fejemen ,nekem is ilyen sisakom van.És ami a legfontosabb a méret,ha már ráírták hogy XL,akkor az én nagy tök fejemre is jó
volt már ilyen a fejeden rosi? nekünk (kisnövésűeknek) nyomja a fejét nagyon.
Be kell hogy jöjjön a forma hiszen kiondottan túra sisak!
Egy rendes védelmet nyújtó sisakban nincs napszemüveg,annak a szárának a helye van kiképezve.Napszemüvegben a saki fagyishoz motorozunk,emlékszel mint egy naked motorral. Ezt idéztem eg borsodi ratyi fiútól
Egy bukósisak nem,azaz nem nyílik fel,az a sormpó
Papirral? De brutál!
Általában rákérdezek, hogy lenne e szíves elküldeni. Ez valami újkori betegség, hogy csak a hazai pénz jó nekik. Ebben az Angolok élen járnak. Volt aki visszautalta inkább a pénzem!
Azt úgy oldottam meg, hogy előtte elmentem a szakkereskedésbe és felpróbáltam egy típus ezonos bukót. Aztán bízva a tömeggyártásban megvettem a Schubertet. Ma már nem vennék Schubit. Nem tudom. Annyira nem jött be.
Krisz, kocsiban miért hordasz bukósisakot? Megértem, hogy nem lesz a bukó így karcos
Miket nem olvas az ember...

"Csak pár szó erejéig. Nekem Laser sisakmom van a bélést kivéve AGV matricákkal és feliratokkal van tele..."

"Sziasztok,
A vilag legnagyobb bukosisak gyartoja az MHR ,Kinaban.2009 ben mar tobb ,mint 3millio sisakot gyartottak.Ez a GYAR ,ami az LS2 tullajdonosaie.Miutan 21 eve gyartanak mas Markaknak sisakokat(Bell=amerikai sisak,O neal,Berik,Caberg,IXS,KBC,Nitro,Shiro ,Marushin....stb)3 eve sajat Markanev alatt kiadtak az LS2 tipust.
Mellesleg a "regi-jonevu" markak,mara 1 designer,1 iroda,1 ugyvezeto,es sok Sales managerbol all,es minden gyartas Kinaban zajlik.
A 2 .legnagyobb sisakgyar a HJC.
Utana van meg 1-2 kisebb ,mint Nolan-Xlite,....de a gyartok szama nem megy 5-8 fölé vilagszerte.
Nyilvan szamit -a minosegnel-ki mennyi penzt szán 1 db sisak gyartasara,de -mint sok mas termeknel is-el kell fogadnunk a legtobb sisak Kinaban keszul.
Tobb reszlet az LS2 gyarrol:

http://www.motorparts.hu/index..."
Találtam is egyet ~50k (hazai ár) helyett 28-ért, plusz 4k a posta. Ahogy néztem, kevesen jelölték be a külföldre küldést. Ez jellemző vagy, ha megkéred, akkor postázza akárhová?
Nem látom benne a napszemüveget, és nem akarok a dupla D gyűrűvel sem kínlódni. Szóval név miatt nem választok sisakot, jobban szeretem a praktikumot.