Sziasztok!
Most vettem egy bukócsövet a gépemre - ami drága, csúnya, de ez mellékes - ezért le kell vennem a fél éve vett és szerencsére akcióban soha nem használt LSL bukógombát a 2003-as FZS 1000-re, konzollal együtt.
Még a Full-Gas-nál vettem, és 12.000 volt a fej + a Fazer konzol 10.000. Kb 3 perc felrakni, de rengeteget véd.
ÉN MOST NEM TÖBB MINT 10 DB EZRESÉRT ELAJÁNDÉKOZOM BÁRKINEK konzollal, csavarral, mindennel.
Itt a kép a típusról, de mindjárt keresek élő képet is róla.
Keressetek: P. Laci 30/4450013 Budapest XI.ker
A Te fejedre egy dézsa való. Úgyhogy ne válogass! javascript:smile(document.frmmsg.body,'11');document.frmmsg.b
ody.focus() Legfeljebb akác vagy tölgy. (az eperfa nemesebb búrára való) javascript:smile(document.frmmsg.body,'40');document.frmmsg.b
ody.focus()
Mi köze a magasságodnak a sisakok formájához? Amúgy volt már a fejemen ,nekem is ilyen sisakom van.És ami a legfontosabb a méret,ha már ráírták hogy XL,akkor az én nagy tök fejemre is jó
Egy rendes védelmet nyújtó sisakban nincs napszemüveg,annak a szárának a helye van kiképezve.Napszemüvegben a saki fagyishoz motorozunk,emlékszel mint egy naked motorral. Ezt idéztem eg borsodi ratyi fiútól
Általában rákérdezek, hogy lenne e szíves elküldeni. Ez valami újkori betegség, hogy csak a hazai pénz jó nekik. Ebben az Angolok élen járnak. Volt aki visszautalta inkább a pénzem!
Azt úgy oldottam meg, hogy előtte elmentem a szakkereskedésbe és felpróbáltam egy típus ezonos bukót. Aztán bízva a tömeggyártásban megvettem a Schubertet. Ma már nem vennék Schubit. Nem tudom. Annyira nem jött be.
"Csak pár szó erejéig. Nekem Laser sisakmom van a bélést kivéve AGV matricákkal és feliratokkal van tele..."
"Sziasztok,
A vilag legnagyobb bukosisak gyartoja az MHR ,Kinaban.2009 ben mar tobb ,mint 3millio sisakot gyartottak.Ez a GYAR ,ami az LS2 tullajdonosaie.Miutan 21 eve gyartanak mas Markaknak sisakokat(Bell=amerikai sisak,O neal,Berik,Caberg,IXS,KBC,Nitro,Shiro ,Marushin....stb)3 eve sajat Markanev alatt kiadtak az LS2 tipust.
Mellesleg a "regi-jonevu" markak,mara 1 designer,1 iroda,1 ugyvezeto,es sok Sales managerbol all,es minden gyartas Kinaban zajlik.
A 2 .legnagyobb sisakgyar a HJC.
Utana van meg 1-2 kisebb ,mint Nolan-Xlite,....de a gyartok szama nem megy 5-8 fölé vilagszerte.
Nyilvan szamit -a minosegnel-ki mennyi penzt szán 1 db sisak gyartasara,de -mint sok mas termeknel is-el kell fogadnunk a legtobb sisak Kinaban keszul.
Tobb reszlet az LS2 gyarrol:
Találtam is egyet ~50k (hazai ár) helyett 28-ért, plusz 4k a posta. Ahogy néztem, kevesen jelölték be a külföldre küldést. Ez jellemző vagy, ha megkéred, akkor postázza akárhová?
Most vettem egy bukócsövet a gépemre - ami drága, csúnya, de ez mellékes - ezért le kell vennem a fél éve vett és szerencsére akcióban soha nem használt LSL bukógombát a 2003-as FZS 1000-re, konzollal együtt.
Még a Full-Gas-nál vettem, és 12.000 volt a fej + a Fazer konzol 10.000. Kb 3 perc felrakni, de rengeteget véd.
ÉN MOST NEM TÖBB MINT 10 DB EZRESÉRT ELAJÁNDÉKOZOM BÁRKINEK konzollal, csavarral, mindennel.
Itt a kép a típusról, de mindjárt keresek élő képet is róla.
Keressetek: P. Laci 30/4450013 Budapest XI.ker
ody.focus() Legfeljebb akác vagy tölgy. (az eperfa nemesebb búrára való) javascript:smile(document.frmmsg.body,'40');document.frmmsg.b
ody.focus()
Nekem a homlokom nyomta az arcomnál meg lötyögött...
"Csak pár szó erejéig. Nekem Laser sisakmom van a bélést kivéve AGV matricákkal és feliratokkal van tele..."
"Sziasztok,
A vilag legnagyobb bukosisak gyartoja az MHR ,Kinaban.2009 ben mar tobb ,mint 3millio sisakot gyartottak.Ez a GYAR ,ami az LS2 tullajdonosaie.Miutan 21 eve gyartanak mas Markaknak sisakokat(Bell=amerikai sisak,O neal,Berik,Caberg,IXS,KBC,Nitro,Shiro ,Marushin....stb)3 eve sajat Markanev alatt kiadtak az LS2 tipust.
Mellesleg a "regi-jonevu" markak,mara 1 designer,1 iroda,1 ugyvezeto,es sok Sales managerbol all,es minden gyartas Kinaban zajlik.
A 2 .legnagyobb sisakgyar a HJC.
Utana van meg 1-2 kisebb ,mint Nolan-Xlite,....de a gyartok szama nem megy 5-8 fölé vilagszerte.
Nyilvan szamit -a minosegnel-ki mennyi penzt szán 1 db sisak gyartasara,de -mint sok mas termeknel is-el kell fogadnunk a legtobb sisak Kinaban keszul.
Tobb reszlet az LS2 gyarrol:
http://www.motorparts.hu/index..."