menj be egy márkakereskedésbe/haverhoz akinek hasonló motorja van, és kérj egy új relét (havertol értelemszerűen kölcsönbe). Ha azzal nem csinálja, akkor világossá fog válni, hogy a mostanid elromlott.
Figyumá, vettél hozzá relét? Hozzá való relét! Meglehet csinálni ohmokkal is (mint ellenállás), de kérdem én, mi a f+sznak bíbelődnél ezzel, amikor egy 4-8.000 HUF-os LEDeket vezérlő relé megoldja.
Az ellenállások melegednek is, úh vigyázz hogy forrasztgatod össze, nehogy leégjen a motorod egy véletlenül úgyhagyott indexelés közbe ...
Nagyon jól írtad,fejben döntik el ROSSZUL! Minden 17 éves a gsxr1000 favorizálja és ennek megfelelően vesznek első (sport)motort!
1,5-2 órás rajolás a plázánál,majd egy 8 perces kör a városban,arra tökéletes!
Nézd..., ez tipikusan mindenki fejben dönti el!
Azt is meg lehet szokni, csak nem egyből egy 500-600km-es túrára kell vele elmenni! De mondjuk a 750-es gixxer már inkább a 140Le-őt masszírozza...
Határozott elképzelések,szerintem a sportmotorokat csak az nem találja értelmetlenül kényelmetlennek utcán,akinek ilyen az első motorja! Az egyeneshátas motorok gazdái legritkább esetben cserélnek sportmotorra. Ha van eszük,persze csak akkor.
Nézd..., amit múltkor mutattam Fazer-t a horpadt tankkal hamarabb elvitték, mint a grande-sat!
http://www.hasznaltauto.hu/partner/major_jozsef-6975
Szer
intem keresgess náluk, vagy szólj nekik telefonon, ha végleg döntöttél. Szerintem ők közelebb is vannak hozzád.
Mikor én vettem a Fazer-t egy GSX-F 750-est tolt még ki a garázsból..., csesznye egy gép, de olyan patika állapotút én még nem nagyon láttam! Szóval ők tényleg kímélt gépeket hoznak, csak persze kicsit drágábban, mint a grande.
Hondát nem szeretnék, ami szóba jöhet: Fazer, R6, GSXR-600/750. Szóval valami 100 körüli géppel kiegyeznék. A GS még meg van, nem jött még az ember megnézni a gépet, mert még nincs meg a lóvéja. Állítólag ha meg lesz jön, de hát ki tudja. Lassan itt a jó idő, szeretném lezárni a motorbiznisz témát. Olyat is jó lenne találni ahol számítanak be motort.
Amúgy én is mentem anno ennyit egy motorért feleslegesen...
Már sajnálom, hogy amikor elmentem B.P.-re megnézi egy ZZR-t nem kértem el az útiköltséget!
Én is a Délhajdúságból hoztam a motort egészen Borsod megye északnyugati csücskéig!
Hali! Én darabját halottam ekörül a csonknak(de lehet én értettem félre). De azzal nem hiszem, hogy gond van, nekem is hasonlóan néz ki nem szív fals levegőt.
Amúgy, ha el tudtad adni a GS-t és van is annyi pénzed, akkor halottam most egy Honda 954rr Fireblade-ről olyan 28.000km körül van benne (az óra nem azt mutatja, mert az elromlott és a srác bontóból vett másikat, legalábbis nem esett vele azt mondta.)
Olyan 1.000.000 körül akarják eladni, nem láttam a motort, azt tudom, hogy szép limitált szériás gyári fényű (piros-kék-fehér).
Ez Ózdon van, szóval tőled olyan 550km-re..., de többet is megtudhatok róla, ha érdekel.
igazi motoros
4sima izzós index van rajta.. csak bekötöttem egy 5ödiket 2másodpercre.. és azóta szar
Az ellenállások melegednek is, úh vigyázz hogy forrasztgatod össze, nehogy leégjen a motorod egy véletlenül úgyhagyott indexelés közbe ...
ha minden igaz volt itt valakinek hasonló problémája! ha neki megoldódott akkor nagyon örülnék ha leírná hogy hogy...
Viszont a elég komoly szakadék van köztük.Ezért nem is értettem.
1,5-2 órás rajolás a plázánál,majd egy 8 perces kör a városban,arra tökéletes!
Csak nem akartam sokat írni...
Azt is meg lehet szokni, csak nem egyből egy 500-600km-es túrára kell vele elmenni! De mondjuk a 750-es gixxer már inkább a 140Le-őt masszírozza...
http://www.hasznaltauto.hu/partner/major_jozsef-6975
Szer
intem keresgess náluk, vagy szólj nekik telefonon, ha végleg döntöttél. Szerintem ők közelebb is vannak hozzád.
Mikor én vettem a Fazer-t egy GSX-F 750-est tolt még ki a garázsból..., csesznye egy gép, de olyan patika állapotút én még nem nagyon láttam! Szóval ők tényleg kímélt gépeket hoznak, csak persze kicsit drágábban, mint a grande.
Már sajnálom, hogy amikor elmentem B.P.-re megnézi egy ZZR-t nem kértem el az útiköltséget!
Én is a Délhajdúságból hoztam a motort egészen Borsod megye északnyugati csücskéig!
Amúgy, ha el tudtad adni a GS-t és van is annyi pénzed, akkor halottam most egy Honda 954rr Fireblade-ről olyan 28.000km körül van benne (az óra nem azt mutatja, mert az elromlott és a srác bontóból vett másikat, legalábbis nem esett vele azt mondta.)
Olyan 1.000.000 körül akarják eladni, nem láttam a motort, azt tudom, hogy szép limitált szériás gyári fényű (piros-kék-fehér).
Ez Ózdon van, szóval tőled olyan 550km-re..., de többet is megtudhatok róla, ha érdekel.