Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én olvastam, hogy a legtöbb nőnek kiábrándító, amikor egy vagány motoros egy dögös mocival leveszi a sisakot és kiderült milyen az arca.
"Csajoknak mennyire jön be a Z 750? Kinek mi a tapasztalata?"

igazi motoros
látom úgy kibasztak veled azok a szerencsétlen indexek,hogy el is akarod őket adni
menj be egy márkakereskedésbe/haverhoz akinek hasonló motorja van, és kérj egy új relét (havertol értelemszerűen kölcsönbe). Ha azzal nem csinálja, akkor világossá fog válni, hogy a mostanid elromlott.
nem nem ! nem ez a gond.. a videóhoz leírtam hozzászlásban
4sima izzós index van rajta.. csak bekötöttem egy 5ödiket 2másodpercre.. és azóta szar
Ez nem márkafüggő...
Yamahával megtörténhet ilyen ?
Figyumá, vettél hozzá relét? Hozzá való relét! Meglehet csinálni ohmokkal is (mint ellenállás), de kérdem én, mi a f+sznak bíbelődnél ezzel, amikor egy 4-8.000 HUF-os LEDeket vezérlő relé megoldja.
Az ellenállások melegednek is, úh vigyázz hogy forrasztgatod össze, nehogy leégjen a motorod egy véletlenül úgyhagyott indexelés közbe ...
Nem kell bekapcsolni,egyszerűen kiteszed a kezed a megfelelő oldalra
http://www.sportmotor.hu/motor...

ha minden igaz volt itt valakinek hasonló problémája! ha neki megoldódott akkor nagyon örülnék ha leírná hogy hogy...
Én olyan motort veszek ami a fehér bikinisnek is tetszik!
Anyád tudja hogy beszélsz?
Aha.
Viszont a elég komoly szakadék van köztük.Ezért nem is értettem.
Úgy kerültek egy kalapba, hogy legalább 100 ló körüli sport vagy sport-túra gépet szeretnék, lehetőleg 600-ast. A Fazer meg mindig is tetszett.
Abban viszont teljesen egyetértek, hogy a közutak állapota gyakorlatilag 100%-osan használhatatlanná teszi ezeket a "puncimagnesket"
Nagyon jól írtad,fejben döntik el ROSSZUL! Minden 17 éves a gsxr1000 favorizálja és ennek megfelelően vesznek első (sport)motort!
1,5-2 órás rajolás a plázánál,majd egy 8 perces kör a városban,arra tökéletes!
Ezt nem neked szántam...., ha visszaolvasol 1-2 hozzászólást látni fogod!
Csak nem akartam sokat írni...
Az Fz1 meg a 150-et,a B-king meg a 184-et!
Nézd..., ez tipikusan mindenki fejben dönti el!
Azt is meg lehet szokni, csak nem egyből egy 500-600km-es túrára kell vele elmenni! De mondjuk a 750-es gixxer már inkább a 140Le-őt masszírozza...
Határozott elképzelések,szerintem a sportmotorokat csak az nem találja értelmetlenül kényelmetlennek utcán,akinek ilyen az első motorja! Az egyeneshátas motorok gazdái legritkább esetben cserélnek sportmotorra. Ha van eszük,persze csak akkor.
A fazert hogy sikerült betenni a gsxr és r6 közé?
Nézd..., amit múltkor mutattam Fazer-t a horpadt tankkal hamarabb elvitték, mint a grande-sat!
http://www.hasznaltauto.hu/partner/major_jozsef-6975
Szer
intem keresgess náluk, vagy szólj nekik telefonon, ha végleg döntöttél. Szerintem ők közelebb is vannak hozzád.
Mikor én vettem a Fazer-t egy GSX-F 750-est tolt még ki a garázsból..., csesznye egy gép, de olyan patika állapotút én még nem nagyon láttam! Szóval ők tényleg kímélt gépeket hoznak, csak persze kicsit drágábban, mint a grande.
Hondát nem szeretnék, ami szóba jöhet: Fazer, R6, GSXR-600/750. Szóval valami 100 körüli géppel kiegyeznék. A GS még meg van, nem jött még az ember megnézni a gépet, mert még nincs meg a lóvéja. Állítólag ha meg lesz jön, de hát ki tudja. Lassan itt a jó idő, szeretném lezárni a motorbiznisz témát. Olyat is jó lenne találni ahol számítanak be motort.
Amúgy én is mentem anno ennyit egy motorért feleslegesen...
Már sajnálom, hogy amikor elmentem B.P.-re megnézi egy ZZR-t nem kértem el az útiköltséget!
Én is a Délhajdúságból hoztam a motort egészen Borsod megye északnyugati csücskéig!
Hali! Én darabját halottam ekörül a csonknak(de lehet én értettem félre). De azzal nem hiszem, hogy gond van, nekem is hasonlóan néz ki nem szív fals levegőt.
Amúgy, ha el tudtad adni a GS-t és van is annyi pénzed, akkor halottam most egy Honda 954rr Fireblade-ről olyan 28.000km körül van benne (az óra nem azt mutatja, mert az elromlott és a srác bontóból vett másikat, legalábbis nem esett vele azt mondta.)
Olyan 1.000.000 körül akarják eladni, nem láttam a motort, azt tudom, hogy szép limitált szériás gyári fényű (piros-kék-fehér).
Ez Ózdon van, szóval tőled olyan 550km-re..., de többet is megtudhatok róla, ha érdekel.