Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem hasonló motorom van, mint Bencének. 2005-ben gyártották, 2006-ban írták először forgalomba.
megszólalt a bölcs mikor gyártottak utoljára fekete színű fz6ot szürke vázzal
2005ös fz6n fekete váz
Karu én is kérdezhetek?
Oké Karu, köszönöm. Törlöm is a linket.
Fekete váz... nagyszakértő freepeti
Mielőtt zöldségeket beszélsz, nézz utána a dolgoknak...
Olvasgatom a beirásaidat.
Ha nincs megfelelő tapasztalatod és szerszámod ne nyulj a motorhoz, most nem viccelek.
Nem kell rögtön berágni.
Tőlem lehet kérdezni nyugodj meg.
A gyári doboz tartót verd ki a fejedből az egy szardarab nekem elhiheted.
Nézegettem a Givi cuccokat. Csak a táskáinál írja mennyit bír el. Sem a karok, sem a platni specifikációnál nincs szó róla. Valahol a Google-ben elkaptam egy kis infót, ott egyik helyen 5 másik helyen 8kg volt.
5kg az kevés,,,bár hivatalosan nem tudom a givi mennyit bír, de8-10 kg al simán megterhelem túrán..
Rendben, akkor valószínűleg itt csúsztak el az infók. (Képek nem voltak), köszi srácok. A képért is!
Ez elvileg 5kg-t bír el.
Ja ja járok linkelő tanfolyamra! Jól linkelek.
de vagány vagyyyyyyyyyyyyyyyyyy, te ilyeneket is tudsz
hány lóerős a paripa
mert ha 98 akkor mindenképp 2006 előtti, mivel úszónyerges a fék,
2005ös fz6ok váza már fekete, akkor 2004es lehet?!
ha gyengébbik verzió akkor más a szitu...
nem talált
a képeid alapján a te motorod nem fzs600, hanem Fz6S
a régi modelleket hívták fzs600 nak!
a gyári csomagtartó elviekben jo a tiedre is, de a terhelhetősége miatt nem szeretik, inkább a GIVI-t ajánlják, bár esztétikailag gyári szebb szerintem, de talán itt nem ez a fontosabb...
Akkor egy technikai jellegű kérdés. Találtam egy használt hirdetést egy gyári Yamaha doboztartókonzolról. A hirdetésben az szerepel, hogy 2009-es motorról van. Megnéztem a Yamaha honlapját és az S2-re árulnak, de az "sima" FZS600 Fazerre pedig nem. Gondoljam úgy, hogy összeilleszthetetlen lenne az én motorommal? Ha kellenek infók, képek, szóljatok.
Köszönöm!
Julit.
Látod ezt még én sem tudom Ákos miért picasso!
Ákos: Picasso
Állatok: én tigris, freepeti disznó, grzack meg szamár!
ha szerintem az a felirat áll jól,hogy "volánbusz", akkor felteszed
az ilyen jellegű kérdésekre neked kell tudni a választ, mert a te motorod, a lényeg,hogy neked mi tetszik...
Én se kérdezem meg a forumon ,hogy kit vegyek feleségül, bözsit, mancit vagy julit....
Ami komolyabb kérdésed volt, láncápolás vagy akármi, arra meg kaptál normális választ és talán még én árultam el a nagy titkot,hogy hol bujkál az a fránya anya,
Baráti kérdés volt, egy vélemény megkérdezése. Ugyanmár... Mik vagytok ti?
Nem lennél szétszedve, ha nem várnád el, hogy a sok fölösleges kérdésre válasz is érkezzen Érdemi kérdésre válasz IS van, sok más mellett