Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok bohócot csinálni a motorból, és nem tudom, hogy egy ilyen kaliberű géphez, egyáltalán illik-e. Ha el tudnám dönteni, nem kérdeztem volna feleslegesen. :-/
A szegedi Yamaha Kalmárnál van, volt szervizeltetve, véve, de úgy gondoltam annyit csak el tudok intézni, hogy lepucolom a láncot és befújom! Ha nem láttam még sosem kisfogaskerék anyát, hogyan is tanálhatnám meg? Ne félj, most már megvan és el sem fogom felejteni. Ez olyan, mintha neked kellene írnod egy üzleti tervet anélkül, hogy bármi nagyobb dolgot is tudnál róla és bárki is szívesen segítene. Gondolkodjatok el, hogy nektek mennyi tapasztalatotok van, azt honnan szereztétek és ki segített az első lépésekben. 15e km van benne, még sosem kellett hozzányúlnom, mert én kb. 2k-t hajtottam beléje. Számomra ti vagytok a szakértők, ne gondold, hogy ha nagyobb "baj" lenne, magam látnék hozzá. Az ilyen apró-cseprő dolgokat meg szeretném csinálni én. Nem értitek át a helyzetem. Faterom motorozik majdnem 30 éve (nem egyhuzamban), de mégsem tud nekem segíteni, mert a mai motorok nem olyanok, mint amiket régen használt. A mostani motorja pedig egy 1500-as Intruder, ugye nem kell ecsetelnem, hogy mekkora különbség van a két gép között és, aki konyhamódon ért az egyikhez, a másikhoz nem nagyon fog?
egy matricát csak eltudsz dönteni,hogy mi illik magadhoz és a motorodhoz....
azt,hogy mivel tudsz jót tenni a motoroddal, tán,hogy szervizeled/ szervizelteted rendesen, takarítod, karbantartod, és "normálisan " használod....
de kérdem én, hogy segítsünk műszaki dolgokban amikor azt sem tudod ,hogy hol van , vagy mi az a kisfogaskerék anyája,,,(ha nem te voltál bocs) így szerintem ne is fogj neki egy ilyen motort szervizelni ami 200km/h feletti tempóra képes....
inkább kérj segítséget egy szakérőtől vagy vidd be a szervíbe és figyelj oda!
ezeken a beszólásokon amik néha itt vannak , csak azok veszik fel akik újak.... majd ha eljössz egy fazer turára akkor majd rájön a dolgokra....
Akkor már csak be kell vágódnom.
Bevallom Phase, ma este unatkozom és alig várom hogy valaki "furát" kérdezzen.........és ma te jöttél szembe............
Nyugi,Phase ez egy kiképzőtábor! Majd ha 3-4 hónap múlva is ilyen lelkes leszel akkor majd..................... Tapasztalat....tapasztalat...............
Figyumá' Zacky. Vagytok itt öten, hatan, akik jól kijönnek, (szerintem már régóta itt laktok) néhány kérdésben segítetek, de a nagyját vagy el sem olvassátok vagy elolvassátok és nem válaszoltok vagy elolvassátok, nem tudjátok és czinkelitek a kérdezőt. Mire jó ez így? Fazerem van, új vagyok mindentéren, érdeklődöm, hogy jobb gazdája legyek a motornak (nem a matricákkal), erre folyamatosan lefújjognak. Nem is értem, minek vagyok még itt...?!
Mivel is? Kereskedek. Ami foglalkoztat az inkább a retyó gépek talpra rakása. Meg tanulok, hogy ne hülyén haljak meg.
figyumá haver. 1300 oldalt visszaolvastál? Itt már MINDENRŐL volt szó. Jogos, hogy elmegy baráti társalgásba.
Berber! Te mivel foglalkozol persze csak ha nyilvános
Ja! Igen jellegzetes! Főleg a firka rajta...
pont ugyanezzel még mielőtt megjön Decsman, a helyesírás szakértőnk
nem mondod! Pont ugyan ezzel
Megvan! Hogy itt miért nem kérdez be ilyet valaki...ááááááá.......olyan jó lenne! Kivégezném!
39259es hozzászólást keresd
itt a sportmotoron a z750/Z1000 FORUMOBA, 1-2NAPJA
Ne keseregj! Csak azért nem válaszolnak, mert nem tudnak.
Én a nickemet raktam rá....
Hehe ezzel a géppel már összefutottam egyszer a vízen.
Ez már valami.
Peeeeti ezt hol olvastad,látnom kell!
Szerintem totál más kaliberű kérdés volt Sabato! Ennyire lenézed a kérdést? Egyébként nem tudom sokan miért járnak ide, mert nagyon kevés technikai vagy egyéb jellegű motoros kérdés van, inkább átment a fórum személyes barátkozásba (amire lenne ezer már mód, fórum, megoldás), elvesztette az eredi mivoltát.
ez kb ilyen kérdés:
"Csajoknak mennyire jön be a Z 750? Kinek mi a tapasztalata?"
Badar kérdésre,badar válasz,ez olyan kérdés nekem,mint a: "piros szelepsapkával jobban menne a motor?"
Neked, nektek a motorozás nem egy életstílus? Olyan stílusúak vagytok, akik csak arra használják, hogy elvigye őket A-ból B-be? Csalódnom kell bennetek?