Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jé senki nem tudta eddig a vezetéknevemet! Az öcsém kocsiját amikor hazahoztam,megálltam a garázs előtt és azonnal lemostam a rendszámrol a reklámot. Nekem a közép-minimalista motor tetszik.
Lifestyle felirat

Szerinted ez az, Antonio? Eddig Yamaha Dabas reklám volt rajta. Maradjon fekete?
"Önértékelési zavarom van és a feliratok tesznek naggyá!" ez legyen rajta.
Hello srácok!

Lenne egy dizájn-kérdésem. Cseréltem rendszámtáblatartót és ahol szokott lenni a reklám, az most üres, fekete.
Yamaha meg Fazer feliratokból van elég a motoron, valami jobbat gondoltam.
Itt van pár szlogen, idézet; Nem tudom, hogy a motorról, a motorozásról vagy a motorosról szóljon s hogy egyáltalán jó ötlet-e. Várom szíves válaszotokat, elfogadom, ha azt mondjátok nem tetszik, de tegyétek kultúráltan. Köszi előre is!

The Holy Trinity: Traction, Torque and Tarmac.

No riding, No fun.

Know riding, Know Fun

Speed is an Illusion

Just Twist The Wrist!

If speed is a sin, I am guilty of It.

My Life is a blur.

http://www.prankplace.com/cate...

Blue blooded Yamaha
http://fz6.uw.hu/ itt van egy rakat bontó, de inkább a fejidomot hiánycikknek nevezném, ill aranyárba mérik
helo.
tudna valaki javasolni vmi príma boltot vagy bontót pesten, ahol lehet kapni pl fejidomot vagy plexit használtan ...nem kifejezetten fz6ra...arra gondoltam összedobnék egyet nakedre ha találnék valami használható darabot.
az a néhány ezer ft a yamahánál 9 vagy több,
S-es tulajok jobban tudják, nekik kell gyakrabban cserélni
ettől függetlenül én se toldanám, "foltoznám"
nem értem. Egy bovden néhány ezer forint! Ne kockáztasson senki, vegye meg a hosszabb bovdent.
még egy simsonnál azt mondom neki állok bowdent javítani, de ezeknél a motoroknál
Bowden problémára találtam csináld magad megoldást is, ha érdekel:
http://www.bazismotor.eu/170/2...
Van itt alkatrész is meg javítókészlet is, ha jól láttam
Szia,
alvázszám: XXXXX141000004098
motorszám: X514X032315

ha pontos adatok kellenek, kérlek dobj egy privát elérhetőséget.
Köszi előre is!
Beszéltem a LeoVince-es sráccal..., azért nem hívtalak, mert azt mondta, hogy 1-2 héten belül miskolcra jön és hozza majd a dobot is! Így legalább élőbe megnézhetem mit is kapok...., meg talán könyebben tudok majd alkudni is!
Ha jól emlékszem az alvázszám 11. és 12. karaktere a gyártási év és hónap, csak nincs itthon a kódolás. Ha fontos holnap utánanézek a melóhelyemen.
A villa mögött jobb oldalt van egy kis fémplatni felerősítve..., ott szerintem ki lehet kipirgálni, de ne feltétlen évet, hónapot, napot keress! Amúgy szerintem motorszám, vázszám alapján is utána lehet matatni..., a szervizekbe meg tudják nézni ezek alapján!
Ha meg hatósági számos, akkor azt úgy is látod...., mondjuk az ciki! Akkor már volt valami finomság a motorral! Mondjuk ismerősőm kawáján hatósái vázszám van, mert amerikai importos a motor és ott az egyik számot jobban beleütötték, szóval ő újat kapott és elég izléstelenül néz ki, ahogy kilógnak a számok a tank alól!
Nekem robogóimmal voltak ilyen gondok!
Tudod, szinte mindegyik alkatrészre fel van tüntetve egy kis táblázatban, hogy mikor gyártották. Nos, a legújabb fogja neked megsúgni mi az igazi. Ez nem 100%-os, de egy jó kiindulási pont. Persze lehet cserélték, vagy akármi, de próbáld meg. A fékcsőn is írja asszem'.
ajjajj nagy a rend nálad, pedíg azt szokták mondani az a jó műhely ahol nagy a kupi mert ott nincs idő rendet rakni.
Csak nem hagy nyugodni egy dolog, hogyan lehet megtudni hogy a motoromat mikor gyártották?
Nagyon..., de kell rá egy jó sportdob, azt mégjobban szeretik!
Az a 2 másodperc is elég volt hogy szétkapja az indexreléd....
Tesóm autójába egyszer egy nem bele való relét rakatott és az index olyan 5mp-énkénmt villant egyett.(elfáradt kicsit szegény). Szóval nem javaslom a Lada Szamara indexrelét!
Aktuális képek műhely.
Jos 88 fz6 logó.
Sziasztok!

A következőket keresem 98-as FZS 600-hoz:
- bukócső
- doboztartó konzol

Ha valakinek van eladó, kérem, jelezze!

Üdv,
Ádám
Akkor ennyit a belső kisugárzásról
Majd tudja meg a babád,hogy burkotan mik a vágyaid.Szerintem minimum ki lesz kaparva a szemed,és egy vak mandulátlan motoros az milyen?