Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos csak a kerek japók fejére jó De amúgy ha valakinek bejön a forma, akkor megéri
Nem látom, hogy nyílik fel.
Hát a Shoei raid 2 most 55e akcióban.Úgyhogy szerintem átbasztak azzal a bazárivacakkal
akármelyik festékbolt, kivéve praktiker.
pontosan... haramdáron meg meghozzák európa másik végéből ebya-ról rendelve...
Azért mész el egy boltba, hogy felpróbáld, majd mikor tudod a típust és a jó méretet megrendeld az e-bayen vagy máshonnan.
sziasztok!

Tudtok Bp-en üzletet, ahol 1200-asnál finomabb (1500-2000)csiszolópapírt is árulnak?

Nekiesnék a leömlőknek...
Erre én is gondoltam már, de tartok a méretproblémáktól. :-/
Hát a Németeknél, eBayon. Szállítással együtt. Én szinte mindent onnan veszek , csak az apró csetreszt nem. (Azt Kínából )
Eddig Bayard-ot hordtam. Ritkán hallani róla, nem elterjedt. De hogy nincs agyonreklámozva, még nem szar. 1999-ben vettem, a plexije még karcmentes, a belseje szép állapotú, a fényezése remek. És vezettem benne kb. 150 ezer km-t. Szóval nem mindig az elterjedtebb, tömegben gyártott cuccok a jobbak.
Esetleg VR2-eset? Most olvastam róla pár infót, szintén dicsérték.
Én caberget vettem, 50 körül szerintem az a legjobb ár-érték arányban. Nézegettem sok sisakot.
X-lite felnyithatóst nem gyárt, azt Nolannek hívják, azokat meg érdemes is lehet nézegetni Azért azt megnézném, hol lehet Schubertet kapni 50-ért, újat
X-lite-nak talán csak 1-2 sisakja van 100e alatt, én alacsonyabb kategóriában nézelődtem.
Ez a cikk (lehet fizetett volt) érdekesnek tűnt számomra:
http://www.tesztmotor.hu/kirakat/ruhazat/ls2-ujdonsagok.htm
l

Itt nem a nyitott sisakokon van a hangsúly, hanem a gyáron és a minőségen; http://www.tesztmotor.hu/teszt/felszereles-egyeb-/ls2-nyitott-sisakok-t
esztje.html

50 alatt megáll a kevlároknak is az ára. Sok külföldi fórumot olvastam, elég sok márkás, nagyon drága sisakot fikáztak, szóval nem minden az ár. Egy másik magyar tesztben, 30-60k-s árban mért sisakok közül az AGV maradt leghátra... és ő volt a legdrágább. Ráadásul olyan CE jelzést kapott az LS2, amivel a MOTO GP-s illetve versenysisakok is rendelkeznek. Ezt írják külföldön és beföldön is. Bár volt egy gúnyos kérdés, hogy "akkor én indulhatnék ilyen sisakban MotoGP-n?" - Hát ezt azért én sem hiszem. :)
Én is kérdeznék, ha nem baj!
Milyen fékpofát érdemes belerakni? Érdemes az EBC FA252 HH-ra költeni, vagy olcsóbb is jó lehet?
Szia, 72LE-s a paripa!
Lidl-is 13 eFt-ért. Még szemcsó is van benne. Jól szellőzik, és messziről hallani a mentőt. Kiváló városi darab. Garantáltan nem fogsz gyorshajtani.
Ha messzebb mész Schubert, az van már 50-ért is. Pont az ellenkezője. Süket mint a hallásvizsgáló szoba, meleg, nem szellőzik, és csúf, de finom.
HJC-t és X-lite-ot nézegetnék a helyedbe.
Ezek jók ár érték arányban.
100e alatt jó felnyíthatós sisakot milyet tudok venni ?
tapasztalatok ?
Megfejellek kisgyerek gyere már egyszer hozzám hogy megismerjelek
Majd ha jó idő lessz.
Igy látatlanban mondom kedvellek.
meghúzom... a füled
Te is kérdezhetsz te pimasz.
Tömegverekedés nem lessz csak téged foglak megveretni én nem koszolom össze a kezem. Majd az embereim elintéznek.
Na huzd meg magad
Amúgy meg teljesen mindegy, az évadnyitón úgyis tömegverekedés lesz
mittomén De 2005-ös Fazer és FZ6 is van szürke vázzal, de lehet h. félreértettelek

http://www.sportbikez.net/pict...