Előző motorom gyártási éve 2007 volt, (bár amikor vettem, a kereskedésbe mikor rákérdeztem, azt mondták, 2008-as) ,de a forgalmiban a gyártási év, és az első forgalomba helyezés is 2008 volt beírva. 2008 őszén vettem.
Alvázszám alapján bármelyik márkakereskedésben megmondják, ha rendesek, akár telefonon is, hogy mikor gyártották, milyen színű.
Ákos, meghoztad a szerencsém. Utánakerestem hol van SHOX-bolt, de csak viszonteladóit találtam, viszont az is jó hely, jó cuccokkal!
NZi-ről, mint márkáról mi a véleményetek?
Ne azért a 2000 ftért gyere fel, hanem hogy fel tudj próbálni többet! Én vettem már cuccot Győrbe is, mert útba ejtettük kis kerülővel, voltunk már Bécsben is, mert nincs közelebb Louis és hidd el én sem ismerem egyik várost se, de felírtam előre a címeket és van 1 GPS és lőn világosság.
Amúgy meg a Hungexpon kint szokott lenni a Superzone, RMC, tavaly kint volt a Yamaha World is, szokott még az Euromotor (amúgy x-lite, nolan itt a Karasna tőlük veszi át), Motorline, Shox, Motoroázis és talán még a Fokt. Ennyi jut hirtelen eszembe.
Ha meg felébe be tudod rendelni e-bayről, akkor meg nem 2000 ftot spórolsz De te tudod
Kicsit lekéstem a válasszal, de ajánlom figyelmedbe a vonatot, és a BKV-t a boltok nagy része egy helyen van, a HJC és a MARUSHIN messzebb, de megoldható. Ha mást nem is rákérdezhetsz telón ott lesznek e a motorexpon.
Szerintem is jobban járnál ha felnéznél a nagy Budapestre. Én is nézegettem a Marushin sisakokat, de megoszlanak róla rendesen a vélemények pl: hiába japó sisak, ami Európába kerül azt kinában gyártják és elég silány minőségben. A 999 ami kivétel.
Ha a pesti körút mellett döntesz, én itt néznék szét a helyedben(én is ezt tettem):
SHARK(Fokt motor)
NOLAN, X-LITE(Karasna)
HJC(Kelo motor)
SCORPION EXO(Szuperzone)
MARUSHIN(Yamaha World)
Azért ezen boltokat ajánlom mert itt van méret, és választék, ja és normálisak, segítőkészek. Néhol kedvezményt is biztosítanak. Remélem tudtam segíteni, én mindenképp körülnéznék a helyedben.
Kiváncsin várom milyen sisak mellett döntesz majdan
Erre én is gondoltam, de csak a Pesti úr lenne 10k a benzin miatt (retúrba) plusz az ottani szaladgálások. Másik, hogy nem ismerem Pestet, egyedül nem szívesen mennék. Akkor érné meg, ha 150 helyett megkapnám olcsóbban, de itt nincs nagy értékről szó, amiért körbejárnám az országot. :-D
Javasolnék egy pesti körutat neked, ami abból áll, hogy végigjárod a boltokat és kérdezel, nézelődsz, próbálsz és vásárolsz Esetleg egy Motorkiállítás látogatást, mert ott elég sok mindenki kint van! Vagy a kettőt együtt Volt már ismerős, aki Miskolcról jött fel ilyen boltkörútra
Üdv
Alvázszám alapján bármelyik márkakereskedésben megmondják, ha rendesek, akár telefonon is, hogy mikor gyártották, milyen színű.
NZi-ről, mint márkáról mi a véleményetek?
Amúgy meg a Hungexpon kint szokott lenni a Superzone, RMC, tavaly kint volt a Yamaha World is, szokott még az Euromotor (amúgy x-lite, nolan itt a Karasna tőlük veszi át), Motorline, Shox, Motoroázis és talán még a Fokt. Ennyi jut hirtelen eszembe.
Ha meg felébe be tudod rendelni e-bayről, akkor meg nem 2000 ftot spórolsz De te tudod
Persze értékelem a segítőkészséged!
Mindenképpen felírom a boltok neveit, lehet arra kever az utam, még mielőtt megvennék valamit Szegeden. :)
Szerintem is jobban járnál ha felnéznél a nagy Budapestre. Én is nézegettem a Marushin sisakokat, de megoszlanak róla rendesen a vélemények pl: hiába japó sisak, ami Európába kerül azt kinában gyártják és elég silány minőségben. A 999 ami kivétel.
Ha a pesti körút mellett döntesz, én itt néznék szét a helyedben(én is ezt tettem):
SHARK(Fokt motor)
NOLAN, X-LITE(Karasna)
HJC(Kelo motor)
SCORPION EXO(Szuperzone)
MARUSHIN(Yamaha World)
Azért ezen boltokat ajánlom mert itt van méret, és választék, ja és normálisak, segítőkészek. Néhol kedvezményt is biztosítanak. Remélem tudtam segíteni, én mindenképp körülnéznék a helyedben.
Kiváncsin várom milyen sisak mellett döntesz majdan