Persze! Nagyon aranyos csaj, Tutu néven, és a kutyája se kamu. Van még erre pár jó artz. pl. Matska, F2tom, ThunderAce, Papajohn, BryanFox, Hooker, Takker, Rachel (barinőm ), ThomAce, Csuly..., és még rengetegen vagyunk.
Monnyuk összefuthattunk volna a szezon zárón... én maxi ott voltam, és láttam sok komoly arcot (Krisztián ). Szóval nem csak irogatok, hanem tépem is. Ez a tavaszi kezdet meg komoly dolog. Mindíg elkap a hév, és tolom mint ökör, ráadásul most jóval durvább géppel mint eddig. Az együtt töltött mindössze 7 ekm meg nem jogosít semmi tudásra. Szóval alig ülök a gömbölyűmön már. MENNÉK!
ide jobban illik a vigyorgás, a másik számomra túl komoly,oda nem illik, de szerintem ugorjunk rajta túl, majd ha találkozunk személyesen, akkor mondhatjuk,hogy "ismerjük" egymást.
egyedül olyan emberekkel szoktam "kötözködni" akiket már megismertem és jó fejek... ebből lehet következtetni, hogy találkoztam már személyesen "pár" fórumozóval... ezért is tartom jó dolognak ezeket a fórumokat!
Félre értesz. Ill. magyarázol. Máshoz kötöd a vigyort mint ahova való. NEM a párra ment EZ a válasz, hanem eggyel későbbi íráshoz, de ezt nagyon jól tudod csak jópofa kötözködni.
Fehérváron van egy csajszi, z1000e van, ha jol emlékszem Diának hívják,Ismered
egyedül olyan emberekkel szoktam "kötözködni" akiket már megismertem és jó fejek... ebből lehet következtetni, hogy találkoztam már személyesen "pár" fórumozóval... ezért is tartom jó dolognak ezeket a fórumokat!
Ezt az az unokaöcsém garázdálkodta, aki megpróbált segíteni a linkelésben. Légyszi írd már le nekem, hogyan kell csinálni