Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg 1500-össel.
Ezért érdekes számomra is, hogy hogy lehet 2008-as?
Márpedig az eredeti adásvételiben (amikor a szalonból kihozták) és a forgalmiban is ez van.
Hát, ahogy nézem a Tied nem lehet(ne) 2008-as. Nem S2-es, hanem az egyel előtte lévő modell, mint az enyém is. Bár fekete blokkosból is láttam már kétfélét. Más a lengővillájúk vége pl.
Az hogy lehet hogy minden 2008-as Fazer amit látok az mind fekete villa, fekete blokk az enyém meg alu?
2000-es papírral
Milyen anyaggal tisztítjátok, polírozzátok a leömlőt?
Vidd el egy táncra,aztán meglátod!
Kiskunlacháza
2340 Kossuth Lajos u. 39.

Telefon: 24/430-443
Remélem, hogy az 'csak' ennyin múlik, hogy szép legyen. Igen, az nem szép élőben sem.
Ez tényleg LOL.Nekem is jöttek ilyenek,és no problem
Kaptál hozzá gumicsíkot ami védi a tankot a karcolásoktól?
Ez érthető!
Egyébként csinos...de látszik hogy a leömlőket a büdös életben nem takarította meg
bizony új! De nem javallom senkinek sem, hogy Ermax-tól bármit is vegyen.
A "méretpontos" és "típusspecifikus" idomokat faragni kellett, hogy ne tegyenek kárt másban. Jahh és hogy elforduljon a kormány :D LOÁLZ
Srácok!

A PRC-s fiúknak tudjátok az email elérhetőségét? Oldaluk sajnos Under Construction.
A 0 km-esnek egy 'baja' van, az nem kék, hanem ezüst.
Akkor már inkább azt,ha az anyagiak engedik.
Lehet hogy ebben is csak 9ezer valamennyi van,de hát a minőség a fontos,nem a mennyiség,nem tudhatod,hogy hogyan használták.
Persze,ezen az egy képen csinoska.
Enyémmel is így van, 2005-ös, de 2006 közepén írták forgalomba.
Lehet félreérthető volt, nem a fejidom számít-e és miben, hanem az, hogy 2008/7 forgalomba helyezésű, viszont 2007-es gyártású.
Itthon ez alatt egy kicsivel én is tudok 0 km-est, 2 év garanciával, viszont 2008-as gyártásút.
Semmi, csak az újabb, 2008 és utáni fekete keretes a fényszóró körül, ennyi. Ja és más a dekor. Egyébként ízlés dolga persze.
Persze,szép és jó.
Fejidomon viszont nem értem mi múlik.
Írtam.

Én igazából nem értem ez mire jó. Röhögnek is, szerintem be voltak lőve. Totál értelmetlen. Ahogy olvastam a kommenteket és a készítők reakcióit, ők örülnek, hogy ekkora port kavart. Attól tartok, hogy ez csak valami b@szott marketingfogás, hogy "híresek" legyenek. Áh, nem verést érdemelnek, golyót. Nem érdemelnek motort. Én, így télen úgy érzem, hogy egy darabot leszakítottak belőlem... Sosem fordulna meg a fejemben ilyesmi.
Nálunk 6000€ már zsír újat lehet kapni.