Hát, ahogy nézem a Tied nem lehet(ne) 2008-as. Nem S2-es, hanem az egyel előtte lévő modell, mint az enyém is. Bár fekete blokkosból is láttam már kétfélét. Más a lengővillájúk vége pl.
bizony új! De nem javallom senkinek sem, hogy Ermax-tól bármit is vegyen.
A "méretpontos" és "típusspecifikus" idomokat faragni kellett, hogy ne tegyenek kárt másban. Jahh és hogy elforduljon a kormány :D LOÁLZ
Akkor már inkább azt,ha az anyagiak engedik.
Lehet hogy ebben is csak 9ezer valamennyi van,de hát a minőség a fontos,nem a mennyiség,nem tudhatod,hogy hogyan használták.
Persze,ezen az egy képen csinoska.
Én igazából nem értem ez mire jó. Röhögnek is, szerintem be voltak lőve. Totál értelmetlen. Ahogy olvastam a kommenteket és a készítők reakcióit, ők örülnek, hogy ekkora port kavart. Attól tartok, hogy ez csak valami b@szott marketingfogás, hogy "híresek" legyenek. Áh, nem verést érdemelnek, golyót. Nem érdemelnek motort. Én, így télen úgy érzem, hogy egy darabot leszakítottak belőlem... Sosem fordulna meg a fejemben ilyesmi.
Márpedig az eredeti adásvételiben (amikor a szalonból kihozták) és a forgalmiban is ez van.
2340 Kossuth Lajos u. 39.
Telefon: 24/430-443
Kaptál hozzá gumicsíkot ami védi a tankot a karcolásoktól?
Egyébként csinos...de látszik hogy a leömlőket a büdös életben nem takarította meg
A "méretpontos" és "típusspecifikus" idomokat faragni kellett, hogy ne tegyenek kárt másban. Jahh és hogy elforduljon a kormány :D LOÁLZ
A PRC-s fiúknak tudjátok az email elérhetőségét? Oldaluk sajnos Under Construction.
Lehet hogy ebben is csak 9ezer valamennyi van,de hát a minőség a fontos,nem a mennyiség,nem tudhatod,hogy hogyan használták.
Persze,ezen az egy képen csinoska.
Fejidomon viszont nem értem mi múlik.
Én igazából nem értem ez mire jó. Röhögnek is, szerintem be voltak lőve. Totál értelmetlen. Ahogy olvastam a kommenteket és a készítők reakcióit, ők örülnek, hogy ekkora port kavart. Attól tartok, hogy ez csak valami b@szott marketingfogás, hogy "híresek" legyenek. Áh, nem verést érdemelnek, golyót. Nem érdemelnek motort. Én, így télen úgy érzem, hogy egy darabot leszakítottak belőlem... Sosem fordulna meg a fejemben ilyesmi.