Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, kb. egy hete kértem véleményt, tanácsot fazer vásárlásával kapcsolatban. Lenne egy kiszemeltem, egy kék FZ6S2, ez:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6s-4076202
A gyártási éve 2007, ahogy ez a fejidomról is kiderül. Miben számít ez, számít-e?
Köszönöm előre is
A parkoló autókra a bolond férgek Az ilyen büdös gyökereket úgy el kéne verni, hogy beszarjanak
Kérdezd meg mennyiért csinálnak hasonlót...na annak a feléért viheted!

mail cím az adatlapomon.
Kérdeztem az árat meg hasonlókat, de csak a súlyról dumáltál állandóan. Jobb lenne, ha két pár lenne. De mondd a részleteket!
Amerikaiak..........

http://www.motorinfo.hu/magazin/2011/02/10/szeg
yen_gyalazat_rovat/
Fog kelleni a teleszkópokra a gomba?
Elmegy,... szódával...
Vicceltem!

Nagyon szép. Jól látom, oldalt az a "hűtőtakaró" új? Olyan szép kis hasidom az enyémre is ráférne.
Én mondtam vagy én mondtam?
Már csak a tank sárgállik
Én nem merek erre felülni, nehogy koszos legyen
aztak***a ...

ez gyönyörű!

van most Motul 15w-50-es olaj Factory line 13.500-ért 4 liter, vegyek?
grZack
Mondtam, mikor kérdeztem tőle valamit, nem tudott mondani semmit. Amúgy nem is azért, hogy beleszóljak, de túlzottan is olcsó az a motor...., szerintem eltették egyszer, mert a képen úgy látszik, mintha a váz is kapott volna(elég matt a fényezése). Bontóból meg szereztek rá gyári idomot....
Jah, abból már tudsz venne egy FZS600-as végét, vagy egy FZ6 elejét (habár abból egy kicsit leharcoltabbat), az új fejidomos FZS amúgy is nagyon szép gép.
Hali.
Beszéltem a grandés komával telón, nagyon fingja sem volt a motorról. Most majd írok neki egy mail-t, hogy nézze már meg működik-e a benzin szintjelzője, meg mondott valami repedést a fejidomon. Vasárnap elmentem volna megnézni, de most szólt egy ürge, hogy megnézné a GS-emet. Ha meg elvinné akkor lehet néznék valami fiatalabbat.
öcsém, te aztán belehúztál
Na azért azt meséld el,hogy papírod van róla hogy hülye vagy.Még hozzá hivtalos orvosi szakvélemény
Mer mindig a hülye motoros a hibás, mennek mint az állatok, nem néznek se istent se embert, és még a telekjáró elé is odaállnak...
köszi kérdésed nagyon jól
sikongat,feláll,és nagyon várja a hugát
aki márciusba érkezik
Igen ők azok.... A kontaktot hagyd mikor feljössz és hozod a bowdent mert vizuálisak az emberek és ott mondanak árat de simáz 10 ezer alatt megúszod de lehet megy 5 alatt is. Ha nem lelsz kontaktra szólj arra tekeredem és elkérem.. ok?
Na ez nekem is hasznos info lehet..Kormányváltás lesz nálam is úgyhogy lehet nekem is nagyobb bovden kell majd.
Köszönöm!
Útba is igazítottak, 13ker Váci út Renó udvar Bowden javító..
Állítólag le gyártják a kívánt méretet..
Már csak kontakt kell velük és egyenesbe vagyok..
Köszönöm!
Várpalotán a yamahánál csak gyári dolgokkal operálnak és itt kérdésemre hogy hosszabb bowden?
ááá.. olyan nincs..
A reális árat ár/érték arányba gondoltam.
Lenne valami ajánlatod?