Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jééé csak sikerült rálakkozni a matricát?:)
A képet mentettem, a felnicsik miatt is.. és lehet fel is használjuk az utólagos engedélyetekkel :)
Mert kibírtad választani a két legnagyobb bazári vackot Az a rosseb fémkarika az oldalán mi a ráknak,fütykoncertet akarsz hallgatni?
Hali!
Nem tudja-e valaki,hogy az FZ6 S2 ben milyen fajta helyzetjelző izzó van elöl?
Előre is kössz
dunakeszire küldi a posta:
Ti

TI2
te már megint miket akarsz
Le vagy maradva
Ha ennyi fölös pénzed van nekem is adhatod, én "értelmesebben" költeném el
Mi a bajod a dobbal wázz? Ragasztok én rá neked bármilyen matricát, ha ez a gond...
úszkáljon csak
Hétfőn megyek megbeszélésre szal jöhet
Vigyázz vazze,mert a cuccod már felém úszik
Srácok!

Sisak téma; Nézegettem a piacot és nagy kérdésem, hogy mi a következő tényező fontos szerepe?
Mutatok két képet. Az egyik egy szűk plexivel rendelkezik, a másik pedig elég naggyal. Melyik a jobb, melyik miért olyan, amilyen?
Neked ahoz mi közöd ,hogy én hova szaladgálok? :D Foglalkozz a saját dolgaiddal
Vazze,googlizd ki
Egyébként is mit aggódsz az áron? Aki állásinterjúkra szaladgál az ne aggódjon itt nekem.
NEszójá be
és mennyibe fáj?
Már mondták Osram vagy Philips...(most tettem a kocsiba philips vision plust,észrevehetően fehérebb fényű)
Srácok 2008-as FZ6 s2-öbe mien Égőt érdemes venni?... Csak annyit szeretnék ,hogy fasza erős fehéres fény legyen... Xenon szart nem akarok venni ....
számla és eredeti doboz van?
FZ6-ra sportdobok eladók,igény szerint közcsővel és felfogatóval, csak nyugatiak, E-sek, szerelhető betéttel 65-től kompletten.
kép itt, és még néhány van ezeken kívül.érdeklődni csak telefonon 70 317 90 83
Ahogy mondod, szeretném eladni olyan áron, hogy mindenkinek megérje. Én ne bukjak rajta "sokat", neked viszont még éppen ne érje meg újat csináltatni.
Szóval megválnál tőle? Vagy nem jól értelmeztem?
Őszintén megvallom a motoromon megnézheted élőbe is hamarosan, ha akarod készítek több fotót a hétvégén! Sőt, az átszerelés díját is állom.
Használt? Hmm.. kb 4-5000km-t futott szóval nem tudom mennyire használt ez
Az biztos, hogy az új 84k Nála. De összekötő nélkül.
Köszi az infót!

Nem rossz ár a hangja sem főleg hogy egy nevesebb gyártó +100e ehhez képest.
Használtról mi a vélemény? Merre lehetne esetleg fellelni?

Nekem még az idom is matt Évnyitóig még van időm
Igen van!

85-ért kapsz:
1 pár Martin dobot + hangtompítót +
1 katalizátor mentesítő csövet.

az ár mérsékelten alkuképes annak függvényében, hogy:

- Te választhatod ki, hogy milyen plakett legyen a kipuffon, mármint fekete/kék, "E" betű benne, vagy esetleg marva szeretnéd benne látni, hogy tényleg ne cseszegessenek érte. Képek itt, hangja a videóim között.
- S nekem mennyit kell utánamennem, mert jelenleg se plakett nincs rajta, sem pedig "E" betű, tehát egy utam mindenképp lenne Zalába innen Pest környékéről.
jaja, az még nincs összelőve, mert le lesz fújva előtte.