Ha ennyi fölös pénzed van nekem is adhatod, én "értelmesebben" költeném el
Mi a bajod a dobbal wázz? Ragasztok én rá neked bármilyen matricát, ha ez a gond...
Sisak téma; Nézegettem a piacot és nagy kérdésem, hogy mi a következő tényező fontos szerepe?
Mutatok két képet. Az egyik egy szűk plexivel rendelkezik, a másik pedig elég naggyal. Melyik a jobb, melyik miért olyan, amilyen?
FZ6-ra sportdobok eladók,igény szerint közcsővel és felfogatóval, csak nyugatiak, E-sek, szerelhető betéttel 65-től kompletten.
kép itt, és még néhány van ezeken kívül.érdeklődni csak telefonon 70 317 90 83
Őszintén megvallom a motoromon megnézheted élőbe is hamarosan, ha akarod készítek több fotót a hétvégén! Sőt, az átszerelés díját is állom.
Használt? Hmm.. kb 4-5000km-t futott szóval nem tudom mennyire használt ez
Az biztos, hogy az új 84k Nála. De összekötő nélkül.
85-ért kapsz:
1 pár Martin dobot + hangtompítót +
1 katalizátor mentesítő csövet.
az ár mérsékelten alkuképes annak függvényében, hogy:
- Te választhatod ki, hogy milyen plakett legyen a kipuffon, mármint fekete/kék, "E" betű benne, vagy esetleg marva szeretnéd benne látni, hogy tényleg ne cseszegessenek érte. Képek itt, hangja a videóim között.
- S nekem mennyit kell utánamennem, mert jelenleg se plakett nincs rajta, sem pedig "E" betű, tehát egy utam mindenképp lenne Zalába innen Pest környékéről.
A képet mentettem, a felnicsik miatt is.. és lehet fel is használjuk az utólagos engedélyetekkel :)