Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Ezen a Fazeren vacillálok, hogy érdemes-e egyáltalán megnézni. Nem a szomszéd faluban van 500km retúrba. Az már a képeken is látszik, hogy a szívócsonk meg van repedve, kérdés hogy mennyire és mennyit bírhat még, mert 40000Ft a 4db, most néztem. A vázon van az a horzsolás, na az is kérdéses. Abban a rövid videóban, a hangja egész jó, persze hallani kellene élőben. Kár, hogy nem a szomszédban van.
hidd el, ha lenne rá lehetőség, mennének. Valakinek némi pénz kell, másnak biztatás.
Tudod, sokan azt mondják, hogy "hülye magyarok", "hülye ország" satöbbi,... azt nem értem, ők mit keresnek még itthon? Nekem majdnem minden második "magyar"-emberrel bajom van, mégis ha szidják a "magyarokat" (nem a politikát) én sértődöm meg.
majd besegítek neki
Az nem az Ákos feladata
Csak szép legyen
évadnyitón vigyázz! mert tuti átfestem a motorodat
nem mondod, hogy "ly"-vel írják eddig nem is tudtam
kösz,hogy felvilágosítottál
Majd az évadnyitón lerendezitek Már alig várom
Már megint nem tudsz aludni
Egyébként azt, hogy hülye, és azt, hogy helyesírás, ly-nal írják
Remélem a motorozás jobban megy, mint a helyesírás, különben nagy veszélyben vagyunk a közutakon
LÁTOM tegnap elvoltatok
szegény jelcsa, túl sok mindent vesz fel magára
bocs a hüje hejesírásomért
én 25 vagyok szóval már mondhatok csúnyákat!
KABBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Addig jó neked míg nem érted,és légyszíves 20 évesen ne is akarj nekem csúnyákat mondani
Sajnos nem teljesen értem és addig nem is akarok csúnyákat mondani, ameddig nem vagyok benne biztos, hogy arra gondolsz amire.
(Szerintem a politikusokra célzol, hiszek ők lehetnének a "zsidó-tervek" végrehajtói, de remélem nem másra gondoltál...)
Nem,a zsidókra értem s azok pénzelt katonáira Joccakát
Nem politizálok soha,nincsecsek politikai nézeteim.Akik ezt az országot ide juttatták,azok pont politikusok voltak(az újkoriak)és mi bika emberek A Te profilképed pedig átlagos olyan lehet mindenkinek
Ezt arra érted, hogy az indokod miatt nincs kint magyar zászló például?
Napról napra több rá az esély
Hontalan szar embereket soha nem reklámoztam
szia,

Ez sajnos csak az eredeti,mivel a drágább hazai utángyártottat itthon is bármikor meg lehet venni a gyártónál,vagy akár használtan is hozzáférhető.Pl. grZack-től hozzá tudsz jutni olyanhoz.Lásd lentebb.

üdv,P.
Senkinek a nézeteit nem akarom vitatni, hiszen én is rendelkezem nagyon erős ítéletekkel.
Még lehet "barátok" is lehetnénk.

Ez a fórum a Yamaháról szól, főleg a FAZER-ekről! Márkahűség, márkaközösség ez kellene minket összetartson. Nem véletlen imádjuk a motorjainkat! És egyet imádunk! A Fazer-t! Mindegy, hogy '98-as vagy 2010-es ill. 600-as, 1000-es, vagy S-N. A Fazer a lényeg. Közben nem értem mi folyik itt gyakran.
Rád is vonatkozik.
Fotelnáci?
Látom Te sem ismered az embereket erre felé
Szerintem ha jó leszel,mutat képet a tetoválásairól is.
Nem azért mondom, hogy megbántsalak...., de a profilképed eléggé érdekes! Nekem is van politikai nézetem, csak én nem hirdetem!
Főleg azt a politikai nézetet nem hirdetném, ami idáig jutatta ezt a szerencsétlen országot!