Hali. Ezen a Fazeren vacillálok, hogy érdemes-e egyáltalán megnézni. Nem a szomszéd faluban van 500km retúrba. Az már a képeken is látszik, hogy a szívócsonk meg van repedve, kérdés hogy mennyire és mennyit bírhat még, mert 40000Ft a 4db, most néztem. A vázon van az a horzsolás, na az is kérdéses. Abban a rövid videóban, a hangja egész jó, persze hallani kellene élőben. Kár, hogy nem a szomszédban van.
Tudod, sokan azt mondják, hogy "hülye magyarok", "hülye ország" satöbbi,... azt nem értem, ők mit keresnek még itthon? Nekem majdnem minden második "magyar"-emberrel bajom van, mégis ha szidják a "magyarokat" (nem a politikát) én sértődöm meg.
Már megint nem tudsz aludni
Egyébként azt, hogy hülye, és azt, hogy helyesírás, ly-nal írják
Remélem a motorozás jobban megy, mint a helyesírás, különben nagy veszélyben vagyunk a közutakon
Sajnos nem teljesen értem és addig nem is akarok csúnyákat mondani, ameddig nem vagyok benne biztos, hogy arra gondolsz amire.
(Szerintem a politikusokra célzol, hiszek ők lehetnének a "zsidó-tervek" végrehajtói, de remélem nem másra gondoltál...)
Nem politizálok soha,nincsecsek politikai nézeteim.Akik ezt az országot ide juttatták,azok pont politikusok voltak(az újkoriak)és mi bika emberek A Te profilképed pedig átlagos olyan lehet mindenkinek
Ez sajnos csak az eredeti,mivel a drágább hazai utángyártottat itthon is bármikor meg lehet venni a gyártónál,vagy akár használtan is hozzáférhető.Pl. grZack-től hozzá tudsz jutni olyanhoz.Lásd lentebb.
Senkinek a nézeteit nem akarom vitatni, hiszen én is rendelkezem nagyon erős ítéletekkel.
Még lehet "barátok" is lehetnénk.
Ez a fórum a Yamaháról szól, főleg a FAZER-ekről! Márkahűség, márkaközösség ez kellene minket összetartson. Nem véletlen imádjuk a motorjainkat! És egyet imádunk! A Fazer-t! Mindegy, hogy '98-as vagy 2010-es ill. 600-as, 1000-es, vagy S-N. A Fazer a lényeg. Közben nem értem mi folyik itt gyakran.
Nem azért mondom, hogy megbántsalak...., de a profilképed eléggé érdekes! Nekem is van politikai nézetem, csak én nem hirdetem!
Főleg azt a politikai nézetet nem hirdetném, ami idáig jutatta ezt a szerencsétlen országot!
Csak szép legyen
kösz,hogy felvilágosítottál
Egyébként azt, hogy hülye, és azt, hogy helyesírás, ly-nal írják
Remélem a motorozás jobban megy, mint a helyesírás, különben nagy veszélyben vagyunk a közutakon
szegény jelcsa, túl sok mindent vesz fel magára
bocs a hüje hejesírásomért
KABBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
(Szerintem a politikusokra célzol, hiszek ők lehetnének a "zsidó-tervek" végrehajtói, de remélem nem másra gondoltál...)
Ez sajnos csak az eredeti,mivel a drágább hazai utángyártottat itthon is bármikor meg lehet venni a gyártónál,vagy akár használtan is hozzáférhető.Pl. grZack-től hozzá tudsz jutni olyanhoz.Lásd lentebb.
üdv,P.
Még lehet "barátok" is lehetnénk.
Ez a fórum a Yamaháról szól, főleg a FAZER-ekről! Márkahűség, márkaközösség ez kellene minket összetartson. Nem véletlen imádjuk a motorjainkat! És egyet imádunk! A Fazer-t! Mindegy, hogy '98-as vagy 2010-es ill. 600-as, 1000-es, vagy S-N. A Fazer a lényeg. Közben nem értem mi folyik itt gyakran.
Szerintem ha jó leszel,mutat képet a tetoválásairól is.
Főleg azt a politikai nézetet nem hirdetném, ami idáig jutatta ezt a szerencsétlen országot!