Gabro,
Az a helyzet ahogy látom elég távol vagy a fővárostól. Itt pesten megcsinálják neked hosszabbra a bowdeneket. Azt javaslom nézz körül feléd, vagy szedd ki hozd fel és itt megcsinálják pár ezer forintért.
Sziasztok!
Fz1 N 07' en szeretném lecserélni a gyári kormányt cross kormányra.
A cross kormány a helyén viszont a bovdenek nem érnek al addíg ameddíg kell..A fékcső még csak-csak megoldva fém fékcsővel de a bovdenekkel nem tudom mit kezdjek..Kívül nem akarom vezetni őket mert ronda és balasetveszélyes is..Valakinek esetleg ötlet? Vagy tapasztalat?Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Segítségeteket kérném , a 2008-as Fz6n-emre középállványt keresnék?!
Ha bárkinek, bármilyen használható ötlete lenne azt kérem jelezze az e-mail címemre?!
Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem carbon Leo van fent és sztem egyanúgy lehet feltenni bármit..
Bár én max sisakhálót teszek fel az utas sisaknak... ha ép stoppos csajokra vadászom
24 perce ment, épp Ti jártatok a fejemben, és megjelent a nicked, tudtam LÉPNI kell, ez nem lehet véletlen. :-D
- Szemezek a PRC kipufogó tuninggal. Utánaolvastam itt fórumon meg egy két helyen. Ha minden igaz nem is túl drága (35k), így letehetek 200k-s "vágyamról", vagy a 100k körüli csináltatottakról. Ráadul tudok feltenni táskákat is, olvastam ez sok sportkipu esetén nem lehetséges. Már csak leszedni nem tudom a kipufogót.
Az a helyzet ahogy látom elég távol vagy a fővárostól. Itt pesten megcsinálják neked hosszabbra a bowdeneket. Azt javaslom nézz körül feléd, vagy szedd ki hozd fel és itt megcsinálják pár ezer forintért.
Fz1 N 07' en szeretném lecserélni a gyári kormányt cross kormányra.
A cross kormány a helyén viszont a bovdenek nem érnek al addíg ameddíg kell..A fékcső még csak-csak megoldva fém fékcsővel de a bovdenekkel nem tudom mit kezdjek..Kívül nem akarom vezetni őket mert ronda és balasetveszélyes is..Valakinek esetleg ötlet? Vagy tapasztalat?Köszönöm a segítséget!
mit értesz reális ár alatt?
üdv
Nincs valakinek köztetek felesleges sportdobja reális áron?
(FZ6ra kellene)
Köszi.
Üdv: Szekka
FZ1 első sárvédő toldat érdekel valakit? R6-é, de azt mondják stimmel az FZ1-re.Tud erről valaki valamit?
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://auto.indavideo.hu/video...
Segítségeteket kérném
Ha bárkinek, bármilyen használható ötlete lenne azt kérem jelezze az e-mail címemre?!
Előre is köszönöm a segítséget!
Gondolom a Leo is száz felett volt, nem? Az a baj "hogy" mindegyikből kettő kell, dupla ár. :-D
Nekem carbon Leo van fent és sztem egyanúgy lehet feltenni bármit..
Bár én max sisakhálót teszek fel az utas sisaknak... ha ép stoppos csajokra vadászom
- Szemezek a PRC kipufogó tuninggal. Utánaolvastam itt fórumon meg egy két helyen. Ha minden igaz nem is túl drága (35k), így letehetek 200k-s "vágyamról", vagy a 100k körüli csináltatottakról. Ráadul tudok feltenni táskákat is, olvastam ez sok sportkipu esetén nem lehetséges. Már csak leszedni nem tudom a kipufogót.
Nem tudom mikor küldted, de jobb ha újraküldöd mert mi nem láttuk mostanába :)
Írtam egy levelet is neked, nektek a későbbi tervekkel kapcsolatban.
A felnicsík George munkája! :-)