Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor túlsúlyos mint te
tudom, a mostanidra gondoltam
Évadnyitón csak elvereti magát a végén.
Álljál le! Neszójjábe! Én azt már eladtam.
Nagyon patent robogó,de ha odafigyelsz túl sok öregebb darabot nem látsz belőle.Ez köszönhető annak,hogy átlagosan 50e KM a futásteljesítménye aztán lehet generálozni.Az enyém vadi új volt különösebb baja nem volt,nem is olvastam semmi hibát a 400-asoról.A nagyok első szériájánál voltak gondok a váltóhézagolásssal.De csak 220 KG 33 LE ezért is a kis futás.Én nem vennék öregebbet használtan az biztos.Az új pedig megfizethetetlen pénzpocsékolás
Na a Póstás bébi megvan elégedve,a tömör lényegre törő válaszommal?
suzuki, mit vársz tőle,,,,
magasra tudok ugrani
Peti mielőtt leállsz velem kakaskodni, mérlegeld a 30 cm-es magasságkülönbséget
rosi Neked volt Burgmanod? Most készülök venni (részben csajosnak garázdálkodni a Nagyfaluig, részben magamnak), a 400-asokat nézegettem, 2000 körüli évjáratokat, 1100-1200 ojróért vesztegetik. Tudnál esetleg néhány dolgot mondani róla (van-e hibája, fogyasztása akkor ezek szerint 4 liter körüli)?

Köszönöm
babetta a te segged alatt van
Szerintem is, nekem is volt
Egyébként a freepeti akarta tekergetni a vázát......
Nem leszólni a Babit! Jó kis gépezet az :)
Miből gondolod, hogy megijedtem Remélem, évadnyitóra már az új Babettával jössz
Szerintem nem, te kis agresszív
Szerencséd, hogy ma tudtam motorozni, ma jó napom volt, így nem haragszom. Én csak segíteni próbáltam
jó az utcára is nekem elhiheted
volt ilyen cucc az eggyik haveromnak
Ennyiért csak azoknak
http://www.motorr.hu/18467/hyp...

Ez fain ?
vagy csak azoknak érdemes akik pályán küzdenek a másodpercekér ?
Nem utazok sportmotorokban. Viszont egy kis minimális javítással, szinte újjá lehetne varázsolni, ezermestereknek!
Átlagosan,10Km-enként 3és fél decit,vagy egy picivel kevesebbet
te törted össze mi ne tagadd!
miért is vártam egy értelmes válaszra
Sziasztok.

Szerintem ha komoly vételi szándékod van gondolkodj el ezen is:link
Áron alul alkalmi vétel
Nekem mindig különleges motorjaim voltak,rendre annyit fogyasztottak amennyit töltöttem beléjük,de azt az utolsó cseppig
Kiről beszélsz ez a fiu,egy virágcserép snidlinggel nem bírkózna meg,max bontottalkatrészekkel garázdálkodik PL:fékbetét