Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak előre van felesleges,hátsókat lezúztam.
Szerintem meg tök mind1
Olivér oldalán fenn van a pontos rajz,az szerint meg lehet csinálni.
Azt nem montad.
És mennyi az ára? Két párad van?
Jó nehéz.
Én most akarok tengelygombákat esztergáltatni,csak lusta vagyok kimozdulni.
Kőkemény 402gr-ot nyomnak a gombák.Muhaha.
Szia.

Nekem a meglévő oldalsók miatt Givi kellene, 351FZ konzol és M5 vagy M5M platni. Szerintem a tiédet nem tudnám felrakni a meglévő mellé.
Szeva. Nekem van elfekvöbe kép adatlapon.
olyan, mint a magyar egészségügy?
Én legalább 5 motort vennék belőle és úgy jó lenne! Ha nincsenek motorjai, nincs jól!
Miért törődtök más problémáival oly sokan? Szerintem nektek is van belőle elég. Én belefáradtam azon, hogy másért is aggódjak azokon kívül, akiket szeretek! Afrika egy pénztemető!
A világban:
Charlie Sheen 2 millió dollárt kap a "Két pasi meg egy kicsi"-ért hetente,és vígan drogozik jódolgában,valahol meg gyerekek éheznek?! Jól van ez így ?
Egész este ezen gondolkodtam, mert kétszer is történt ilyen a közelemben. Egyik a tanulómotoron, a másik pedig az autónkkal. De nem ugrik be. Bocsi. Annyi ugrik be, hogy motoron cserélni kellett indexet és nem villogott percenként 3500x többé. Azt hiszem az egyik hibás volt, és az okozta ezt.
Én még az index relére gondoltam, ami azt se tudom hol van vagy van e benne,mert ha csak az izzo lenne rosz akkor nem hiszem h befolyásolná a másik oldali indixet is.A relét hol találom meg?:)
és még az év el sem kezdődött!
perszehogy nem ,de ha olyan ember vazeti akinek van jogsija akkor kell hogy fizessen
Bakker..
Elkelt.
Ha tudtok használt HÁTSÓ DOBOzT + KONZOLT + PLATNIT ne féljetek szólni!
Csúnya halál. Nagyon rondán "kiszakadt" a felni.
Hello!
Sportdobot vennék FZS 600-ra, összekötőcsővel, lehetőleg kivehető hangtompítósat. Akinek van ne kíméljen .
Vedd ki az izzót amit bele tettél utoljára és nézd meg hogy hány Wattos.
12Volt 10 Wattos van benne gyárilag.
Valószínű hogy csak 5 Wattos lett beletéve mert az autókban olyat használnak és a kettő tök egyforma.
Sok sikert!
Passzolom
De én a biztosítékokat azért megnézném.
Hali van egy nagy problémám ami számomra nagy de másnak apró könnyen korigálható hiba
Még tavaj nyáron eldőlt a fazerem,és kitört az égő az indexbe. majd meloba találtam egyett és beletettem. Müködött is de sokkal gyorsabban villogot mint a másik oldali. Igazából nem zavart, majd vettem egy rendes autoségőt, beletettem, és nem szünt meg a villogás. :S Jah és mikor rányomtam az elakadás jelzőt a másikkal egyszerre villogott lassan. tegnap elindítottam és már csak a bal oldali villant fel majd a jobbra nyomtam és már nem is villogott, és utána megint ballra kapcsoltam és már az se. Majd újra gyújtásra tettem, és a bal megint villogot, de miután a jobra rátettem az egyszer megint felvillant és a bal is abbahagyta.:S
Mit csináljak, mit kell kicserélni és azt holtalálom meg
Kösziasegítséget előre is
Ki kell hogy ábrándítsalak,mert nem lesz mit lecsekkolni,kukásmotoros.