Ákostojás... Nem is gondoltam erre, csak kérdeztem... Mondta Karu, hogy nehezek. Most plusz egy kiló ide vagy oda, olyan nagy cucc? Mit számít, én úgysem vagyok egy cinege. :D
Választottál, gondolatolvasónak hiszel... köszi.
Láttam világítós szelepsapkákat, és írták fórumban, hogy ha fentvan vigye el a tag gumishoz, mert állítólag nehéz és állítani kell a keréken. De szerintem hülyeség...
Látjátok a fő-képemen azt a maszkot a sisakon? Szerintetek eladható vagy csak nekem volt nagy szám? Igazából, elkövettem egy óriási hibát és egyszer sem tudtam használni, valószínűleg nem is fogom tudni... A maszk egyébként hibátlan.
remélem az évadnyitón össze futunk, majd lecsekkolom azt a sok extra gagyi cuccot
Láttam világítós szelepsapkákat, és írták fórumban, hogy ha fentvan vigye el a tag gumishoz, mert állítólag nehéz és állítani kell a keréken. De szerintem hülyeség...
Ha kell a teleszkópokra a gomba,kompletten,majd jelezd.
Teleszkópokra van nekem is,de már mondtam.Fém.
Egyébként 8.000Ft volt,de már elkelt.
Látjátok a fő-képemen azt a maszkot a sisakon? Szerintetek eladható vagy csak nekem volt nagy szám? Igazából, elkövettem egy óriási hibát és egyszer sem tudtam használni, valószínűleg nem is fogom tudni...
2 perc körül nézelődj