Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bárcsak...
Jó estét!
Jól tudom, hogy FZ-6 -nak műszerfal világítása kék színű
Azonos.
Jól látom, hogy ez eredeti, vagy azzal méretazonos?
Valakinek?
8pénzért.
Hát kb. egy kicsit a negyed tank alatt már kicsit pislákolnia kéne!
Szerintem bebaszott a lámpa. De ha megnézed a motort, akkor azért nézz be a tankba..., mert lehet, hogy az egész rossz.
Nah, azért nem fizet a biztosító, mert ha olyan ember köti a biztosítást a járműre, akinek nincs jogsija, annak nem fizet a biztosító baleset esetén...., az EGON-ál így megy, mondjuk az jó szar is!:)
Köszi, a beszámolót. Jól néz ki. Kár hogy én 1,88magas vagyok és lehet hogy kevés lenne az a plusz 10cm.
Én is ezt néztem pont, lehet hogy ki van égve a visszajelző izzó és kevés benne benzin, vagy egyszerűen sz@r. Érdekes...
Elvileg égni kellene egy narancssárga lámpának a mutató alatt, ha alacsony az üzemanyagszint. Szóval gyanús, hogy vagy az egyik, vagy a másik hibás.

Az enyémen a mutató folyamatosan telit mutat, de még nem volt időm utánajárni, mi lehet a gond...
Pillants már rá légyszi a grandés képekre, az üzemagyag szintjelző meg van halva vagy nincs benne benzin?
Vedd meg,megépítem neked szépre.Fz1 jó alany
Az rád férne
"akkor viszont saját névre, mert baleset esetén nem fizet majd a biztosító!"

ezt hogy érted miért nemfizet? ? ?
asd ezt megfektették rendesen
egy sportszeletet rendelhetsz
Szerintem kaptál egy pü-t a motorozzon
Csak vasárnap egy ici-pici kis köröcskére
nah mi a helyzet Decsman bemerted indítania motorod
Háztartási boltban, vagy autósboltban, Auchan-ban is kapsz, de vigyázz, mert kétféle van. NE a vizes bázisút vedd, mert az max csak a port viszi le
10 centivel hosszabb a gyári plexinél, és a és a végén van bent egy felfelé ívelés. Kicsit furcsa volt mikor beálltam vele a garázsba mert előre lefelé nézve valami kevés kis fénytörést eredményez! Menet közben 120 nál a szél szinte alig dobállja a fejemet , ez persze a gyári plexinél nem mondható el ... Persze ma szélcsendes ídő volt.- azt hozzá kell tennem ,hogy 178 cm magas vagyok.Elégedett vagyok vele , nem bántam meg
megvolt, vissza jöttem
Na menjél szégyenkezni.
megálltam én, de te nem voltál ott
Húú vazze akkor elcsesztem,de akkor is *5-ös!