Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az már megvolt előtte a féknél EBC betéteket tettem hát nem a gyári az biztos kb 5x jobb fémfékcső nélkül is. Igazából a hátsó teló cserén agyalok csak az 2 Kiló az meg sok
sok láma meg komolyan veszi
Hali,
első futómű és fék cser alapból.. én is ezt fogom tenni..
Hát én is csak 1x kipróbáltam és tetszett azért megtanított még jobban kezelni a mocit
Hali.Túra motorosok vagyunk mind
Helló mindenki itt új vagyok de régi FZ6S tulaj kérdésem lenne szokott valaki pályázni vele és ha igen mit alakított át a vason köszi a válaszokat
wááá kurv@ jók ezek a motorozz.hu kommentek, szétröhögtem magam rajtuk
Gondoltam rá, hogy a KittyKaru által fostalicskának aposztrofált dobozos fazeremmel megyek a fazertúrára, de jön a pataki "keményenmegmondomhelyivagánycsávó", így valószínűleg kihagyom... mindenkinek jobb lesz így...
guminyomást csekkold!
Na basszus ezt nem is ellenőríztem!
Remélem csak ennyi.
Mondjuk felmelegedni eséje nem volt a guminak!
Thx!
Ilyen velem is volt, mikor nem volt megfelelő a guminyomás, vagy még nem voltak kellőképpen bemelegedve a gumik. De pár kilóméter után mindig elmúlt. Nekem olyan volt, mintha be akarna csúkódni a kormány.
Hi,
Kb. 100km-ert mentem eddig az új motorommal vízes nyálkás úton.
Némelyik kanyarban azt éreztem, hogy a motor kissebb íven akar fordulni mint a kanyar íve! Pl. egy jobbos kanyarban a kormányt ellen kell tartanom elég erásen balra, mert mintha a kormány be akarna teljesen fordulni jobra.
Remélem érthetően írtam le a problémát.
Csak nem tom, hogy ez normális? Vagy rosz vezetéstechnika miatt lenne? Esetleg a gumik, vagy a futóművel lenne valami? Remélem nem! Az egyenesfutása, és tengelytáv az tökéletes. És valószívű törve se valt de ha igen akkor nagyon jól megcsinálták! Eddig csak Simsont vezettem....
kultúr ember vagyok, színházban voltam
Kisgyerek ne virrassz itt
Holnap meg majd ásitozol az NCT ben.
Mit fog szolni a Póka?
kösz hogy szóltál! még szombatom rámírhattok!
Köcsög Krisztián ne szoljál be mert megfejellek.
Úgy csinálsz mint aki még nem tapasztalta
látom ütős a sárospataki bor,,,
Köcsög Karu, mit sztárolod itt magad a fazer túráddal? Nem veszed észre, hogy senkit sem érdekel? Szánalmas vagy!
Óóó, mindig is kíváncsi voltam a motoros "alvilági" részletekre. Mennek a modellek vagy márkák közötti rivalizálások, menőzések? Vagy a méretkülönbségből adódik? Vagy csak személyi gondok vannak sofőrökkel? Mindent meghallgatok. :)
Van valakinek nolan n62 vagy marushin 222 sisak tapasztalata?Ha igen kérem írjon,ossza meg velem legyen olyan kedves.
Még pár kg-ot tehetnék fel akkor.
biztos azért tetted fel hogy utolérjelek
Új vagy még...persze nem bántásból mondom.