Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elismerem, rosszul gondoltam. Nem tudtam ezekről a modern "csodákról".

Köszi!
sőt füldugó után mész még a szelephangokat is lehet hallani
A tesztben azt írják, hogy csak a szélzajt szűri, szerintem kicsit a motor zaját is, de nélküle a szél zaja úgyis elnyomja a motor hangját. Hosszabb motorozás után nem zúg a füled, Petinek abban igazat adok, hogy csak akkor fasza, ha mindkét füledben rendesen benn van, különben zavaró. Forgalom zaját hallod, mentőt is, ha szirénázik, lehet hallani rendesen, szerintem nem balesetveszélyes
2007-ben hozták ki az fz 78 lóerőre lebutított változatát. Kb. ugyanakkor, vagy kicsit előbb még hozták ki az fz6 s2. Más üléssel, komolyabb első fékkel, más műszerfallal, szebb hátsó villával..... motorján nem változtattak, legalábbis teljesítményben nem.
Ezek összefotak kartellbe, szinte mindenhol 8125,-Ft.
A teszt is az általad mutatottat hozta ki a legjobbra.

Biztos nem 78 ló az S2? Régebben mikor nézegettem "mit vegyek", mindenhol ezt láttam.
Na miért ?
Szélvédelem hiányzott, meg ebbe valahogy beleszerelmesedtem hirtelen.....
http://www.fuldugo.hu/Fuldugok...
Én ezt használom hosszabb túrákon.
S2 is 98 pacis.
nah de arra nem válaszoltál hogy honnan jött a váltás?! vagy mi volt az oka?
http://www.origo.hu/motor/2010...

Füldugók tesztje, ha már itt tartunk és érdekel még valakit.
Olyan motorosoknak árult -sárga- még nem volt a fülemben. Gondolom nem ilyen speckó elektromosra gondoltok, ami még mélyet is ad a motorohoz. :-D
Szerintetek próbáljam ki, tényleg használható?

Egyébként tudjátok miért vettek le 20 lóerőt az S2-ből? Én a ~100-assal dolgozom.
Akkor nem tudhatod mekkora a különbség
Azt, hogy ez a blokk, ami az enyémben van nyomatékosabb, nem én találtam ki olvasd el a róla készült teszteket. Mindegyik szinte csak jót ír róla egyformán. A kevesebb, néha több...
Egyébként ezen más a vezérlés, befecskendezés, váltó áttételeket is módosították. Szerettem én az fz-t is, de nem bántam meg a cserét. Ez most nem 2-3 évig lesz meg, jóval több időt szeretnék együtt tölteni vele
2év után hogy jött a váltás meguntad
Majd két idényt.
Ne kötekedj. Azt akkor forgattam háromezer fölé is. Te próbáltad a 78 lóerős fz-t
mennyi időt volt nálad az fz6
akarom mondani 250es ETZ
az nem 3 ezres fordulatnál jön ki...20loerő az 20 lóerő, majdnem egy 250 ezt
Én próbáltam a 100 lóerőset is, nem éreztem durván azt a plusz húsz pacit
100le-sel ezeket simán lehet művelni
oké, jövőhétvégén....
Nagyon jó lenne ha meglenne! (1)80 EURO-ért láttam osztrák gyártmányú szilikon csöveket, igaz az a komplett 8 db-os szett. A gyári gondolom jóval drágább.
Ha elhoznád megalkudunk.