Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről lőn itt szó:
fz6.uw.hu
Zsír új ez is. 14 postával?Ez is ott van péntekre?
http://bikepics.com/members/ko...

így jó? vagy hóva töltsem?
13.990-ért tudok zsír újat + posta.
Szóval 15+posta sajnos nem pálya.
15 + posta és engedtem is valamit. Elsőbbségi ajánlottal ott van holnap (az pár száz forint). Kérdés a pénz részét, hogy rendeznénk? FZ 6 és FZ 8-ra is stimmel, 6-ra 2004 utánira csak.Erre akár új gyári Yamaha féktárcsám is van csomagolva.
Hazudtak neked
Csak töltögesd fel,aztán ha tetszene nekik (nem fog ) majd kiválasztják. De ne a personal photos közé töltsd.
Már alkudozik beszarok
am Ákos tese tudod ,hogyan müködik az a BIkePics? csak pakoljam fel a képeket azt csá? vagy mi? te állitólag okos vagy szal
13ért elviszem
Na ki tudja ,hogyan lehet bekerülni a BikePics legjobb képehize? hogyan tudok képet odabaszni nekik?
oké értjük :) jólenne nekem csak az a baj ,hogy kék...
Tehát értelmesen: nem lett jó, nem Fazerem van!
Sziasztok!
Érdekel ez valakit, rendeltem, de nekem lett jó nem Fazerem van.
16000 a pár
Srácok a BikePics-re hogyan tudok képet küldeni ,hogy elfogadják és "lájkolják" ? :D Regisztráltam meg minden és tovább mi? vagy csak a profilomra pakoljam a képeket vagy mi?
Na erről beszélek
Ezzel gyakorlatilag csak azt mondtad, hogy tökk mindegy milyen fémfecnit rakok a motorra ha jó a csavar....:)
Az meg hogy jó-e a csavar azt a hatlapfejű csavarokon meg lehet állapítani a csavarfejen....(hiszen ott van a szilárdsági jellemzője pl.:8.4, 6.3), ergo pontos folyással és szakítószilárdsággal megáldott acélból készült csavarunk lesz!
Amúgy az esztergálással nincs gond...., mert van ismerősöm, meg ha, ha törik szakad én is megcsinálom.(csak az lehet nem lesz a legkáprázatosabb)
Övén is ez van,csak olyan műanyag izé anyagból...nekem az nem volt kéznél (akkor),ezért maradt a jó öreg fém.
Nem tudom már mennyiért csináltatta...de nem egy olcsó dolog.Őt kérdezd.
Persze ha van ismerősöd aki tud esztergálni,akkor megvan a rajz ami szerint legyárthatja neked.
Karuban megbízunk. Igényes motorja van, gondolom kakit nem tenne rá. Övéire is ilyen van, szerintem.
Nos, milyen árban kínálod? Esetleg az publikus, hogy Karu mennyiért csinálja? Ideális lenne egy hátsó is hozzá. Csak informálódom, nem mondom pontosan, hogy KELL.
Karu tervezte,szal egész jó
Normális képem nincs róla...talán holnap.
Azt mondod, jóféle "utángyártott"? H.Ringen pedig kicsúsztál? Amúgy még pályát is csak TV-ből láttam. Élvezetes rajta vezetni?
A teló gombára vagy a perecre gondolsz?
Esztergált vas cucc,2pár volt nekem...a hátsókból új kell,elsőket meg tovább adom akinek szüksége van rá.Lepingálod feketére vagy rózsaszínre,ahogy gondolod...aztán feldobod a vasra
Nekem Yamaha matrica is feszít rajta
Még egy fontosak akartam kérdezni!
Láncolajzás. Mindent elmondtak a szervízben, de egy-két dolog feledésbe merült.

Először is kérnék tanácsot a márkára. Régebben közepes árkategóriájút vettem, teflonosat, de elég gyorsan kopott. Bár ezekről kevés a tapasztalatom. Mosás után fújdostam, mikor olyan sok eső esett, akkor gyakrabban, illetve, ha nem jött közbe semmi víz, akkor X km-enként. Mikor veszem észre, hogy ideje lenne fújni? Menet közben van speckó hangja? Szerintem mindig fújtam rá, mikor nem is feltétlen kívánta, ezért nem tudom, hogy milyen mikor tényleg kell.
Köszi!
Beavatsz a piszkos részletekbe, Ákos?
A teleszkópokra van 1pár gombám,ami felesleges nekem.
A lengőkarról lezúztam a h.ringen...legalább tudom,hogy jó
Én csakis azért gondoltam erre a megoldásra a tengelyeknél, mert egy piskóta kis csúszástól megsérült a lengővillám, ami azért nehezen szépíthető vissza eredeti állapotára, elég kényes. Te nem a vázra szerelhetőre gondoltál?