nem rossz de az baj, ennyire előre nem tudok gondolkozni, mert nekem nyáron van 2 hét szabim ami kötelező,,, amit pontosan nem tudok meg mikor lesz, szóval én akkor megyek, meg max 4 naposra,,,
hy!
Nekem van mindkettő így az én tapasztalatom,hogy a nolán elég nehéz és igazából akkor veszem fel ha városban motorozok. Oda nagyon jó főleg nyáron. Pirosnál és döcögésnél felhajtom és kellemes a légmozgás. Ebből kettő van, és ha viszek, valakit összevagyunk kábelezve tudunk beszélgetni ill. tudok telefon hívást fogadni. A lehúzható napellenzőt szeretem, mert ha szürkül, felhúzom, és nem kell plexi cserélgetni ,mint a zárt bukómon. Viszont, ha gyorsabban megyek huzat lesz a lehajtott szemüveg alatt és bekönnyezek, de ez lehet csak egyedi problém… A másik bukom kész csoda. Könnyű szinte semmi súlya levegős nem melegszik nagyon halk. Ha viszont le-fel kell vennem estére a fülem, át van masszírozva. A Nolan 140-150 körül dobálta a fejem és az n.com is csak kiabálva használható. A zárt még 250 felett is fix. De úgy gondolom,hogy a prémium felhajtósok között mindegyik véd annyira, mint egy zárt átlagos bukó. De az egyik motoros áruház megengedi, hogy elvid a bukót 1órára karikára, próbára. Remélem tudtam segíteni.
Rose...férfi voltál...de a hideg kiölte belőled azt,ami azzá tett!