Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor fakkolja meg

Rose...férfi voltál...de a hideg kiölte belőled azt,ami azzá tett!
Hát melegem nem volt,de megérte.És külömben is férfi vagyok a javáól
Egyébként az alkatrészeket nem veszi be Ricsi...vagy valamelyik más bontós? Jelképes összegért
Még nekem is át kell rágni a szervező úrral...
igy nekem nem jöhet szóba
Hát ez az hogy ennyire előre én sem...és már a hónap végén leszervezné a szállásokat
nem rossz de az baj, ennyire előre nem tudok gondolkozni, mert nekem nyáron van 2 hét szabim ami kötelező,,, amit pontosan nem tudok meg mikor lesz, szóval én akkor megyek, meg max 4 naposra,,,
Elküldtem a motorozzon...remélem megjelenik.
Egyébként...kurváramennékbasszameg
nincs meg
ha nem tudnád Ákos második neve Picasso!
Megnézted Szicsu útvonaltervét?
nah mi van halálra fagytál
Az is,de nem azt kérdezte
A lámpa,mögöttem
Hűtőrács. Az oké, de mi az az ecsetfény a gátlószárakon
Te főmérnök a fénykép gazdájáról van szó,baszkikám
Hűtőtakaró vagy mi az. De megvan,szóval nem veszek semmit!
hy!
Nekem van mindkettő így az én tapasztalatom,hogy a nolán elég nehéz és igazából akkor veszem fel ha városban motorozok. Oda nagyon jó főleg nyáron. Pirosnál és döcögésnél felhajtom és kellemes a légmozgás. Ebből kettő van, és ha viszek, valakit összevagyunk kábelezve tudunk beszélgetni ill. tudok telefon hívást fogadni. A lehúzható napellenzőt szeretem, mert ha szürkül, felhúzom, és nem kell plexi cserélgetni ,mint a zárt bukómon. Viszont, ha gyorsabban megyek huzat lesz a lehajtott szemüveg alatt és bekönnyezek, de ez lehet csak egyedi problém… A másik bukom kész csoda. Könnyű szinte semmi súlya levegős nem melegszik nagyon halk. Ha viszont le-fel kell vennem estére a fülem, át van masszírozva. A Nolan 140-150 körül dobálta a fejem és az n.com is csak kiabálva használható. A zárt még 250 felett is fix. De úgy gondolom,hogy a prémium felhajtósok között mindegyik véd annyira, mint egy zárt átlagos bukó. De az egyik motoros áruház megengedi, hogy elvid a bukót 1órára karikára, próbára. Remélem tudtam segíteni.
Könyít a gépen :D

Ákos és igen is 1x takarítotam xD de mivel uj gép ezért még nem nagyon kell
mi hiányzik onnan
edddig se jöttek be a felnyitható sisakok, amióta meg láttam benne meghalni egy motorost, azóta meg pláne nem,,,,
az ilyen jellegű fusikat rád hagyom, szívjál vele te
Átkozott megapixelek Hogy akarsz így fusit vállalni
Te csillámpóni ...soha nem is takarítottad
enyém szebb