Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Váltások kicsit finomabbak, motor ereje alacsonyabb fordulaton használható, nyomatékosabb, hatvannál már simán lehet vele hatodikban gurulni, akár háromezernél el lehet váltogatni ha nem sietős. Meg persze a szélvédelem. Ezen van. Ma azért dobált néha rendesen a szél. Többit majd az évadnyitón személyesen, remélem.
Köszi ,én is megakarom majd csinálni.
mi a különbség, persze az idomon kívül, miben érzed jobbnak
Nekem ez a mostani jobban bejön, sokkal
jövőhétvégén megyek haza, nagyvalószínű megvan
Valószínűleg ki kell cserélni. Furcsán tartja az a műanyag bizgentyű (alias távtartó). Ha üzem meleg, nagyon megduzzad az a cső, s nekem az nem tetszik.

van?
3M polír paszta, s előtte vizes P1500-ös és P2000-es papírral.
Ezt az 5 órás munkát igaz?
Akkor meg nem is hiszem, hogy 20 perces meló volt. Vagy ha igen, akkor nem volt annyira mocskos, mint Zacké Mert, hogy ez nem hogy levéve, de takarítva se volt még a 4 év alatt az tuti
Nem szoktam pikcsöröket csinálni ilyen dolgokról...nem látom értelmét
melyik a jobb a diversion vagy a előző mocid
Na Emberek, én ma délután, úgy 8-10 hét után végre motoroztam vagy másfél órát nagyon tuti volt voltak kint egy jópáran, remélem közületek is ment, aki tudott. Nem is fáztam, pedig csak tíz fok volt.
Megmutathatod ám
Magyarpapiros törött 600 fazert keresek!
minek kell az neked
Mivel políroztad?
Ezt a 20perces munkát én is elvégeztem ma.
Azon még dolgoztam utána kicsit ;)

Nade hamár így befutottál az én utcámba: nincs egy olyan vízcsöved, ami a hűtő jobb aljától megy lefelé?
WHAT IS ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Nem tanított meg rendesen a "mester"
Na ilyen lett!
Sziasztok.

Krisztián, Peeti.- Mennyivel magasabb a gyári túraplexi?
A givi és a kappa 12,5cm-rel, a puig-9cm-el tán.
Azért kérdezem mert gondolkodom rajta, hogy venni kéne miután 190 vagyok én is. Nektek amúgy mennyire jött be? Összességében érdemes volt áldoznotok rá?
nekem például megfájdult tőle a fejem, és ha netán az egyik nincs uyan ugy bedugva kimondotan idegesítő, főleg ha csoportba motorozol,...
Sőt, nem kiszűri a zajokat, hanem csillapítja! Pl az emberi beszédet simán hallani! És van kifejezetten motorosoknak fejlesztett is!
volt már füldugó a füledbe? Csak a "kellemelten" zajokat szűri ki.
Ez igazán építő kritika volt...

Két zajos sisak között is van különbség és érzékelés szempontjából is. A sisak megvétele után másfél évvel olvastam el, hogy ki-mit gondol a sisakról, talán a vélemények 90%-ban benne volt, hogy rendkívül zajos fajta. Én kérek elnézést!

A füldugó veszélyes, talán illegális is. Nagyon sok külföldi fórumban olvastam ezt a megoldást, sokan írták, hogy a rendőr ott büntet érte. Pályán teljesen más, Rossinak nem kell figyelnie, hogy van-e autó mögötte, vagy éppen melyik barom fog kerékcsikorgatva megállni, hogy el ne üsse. Ha nem hallod a körülötted lévő világot, veszélyes. Pályán oké, de közútra szerintem nem alkalmas.