Én legfőképpen azt szeretném, hogy hátul az utasnak legyen kényelmesebb. (Megprószájuk tavaszra összehozni a $-t.)
A hátsó lábtartót hogyan lehet átalakítani, hogy hosszú lábú utasnak is kényelmes legyen? egyszerűen csak levágni, újat hegeszteni, vagy vannak rá már "bevált praktikák"?
"A motorozás kénylemi fokozatát hivatott fokozni a Bagster által gyártott, illetve módosított nyergek, ülések. A SEATSTER egy komplett ülést jelent, bruttó kiskereskedelmi ára 96.000,- Ft, a COMFORTSEAT viszont a meglévő ülés módosításást, átépítését jelenti. Ezekben az esetekben mód van az ülések teljes körű módosítására, akár a gél betétek alkalmazására is." - Bikers13
Láttam használtan Kawára 40-ért. Jóféle lehet. :-)
Válaszolok én.
Lehet venni.
Bagster gyártmány.
Elég jó.
S nem egy gyári átalakítva, hanem egy teljesen új ülés, 0-ról felépítve.
Lehet kérni +2cm-s emeléssel -2cm-s ültetéssel, zselés formába.
Az ára most 106.000 HUF
Egyébként csak poénkodtam
Lábtartókat cseréld le,mert állandóan az aszfaltot karcolják...persze nem lesz olcsó.
Néha az oldaltámasz is beakaszt,de az könnyen lekopik majd
Utálom az összes lopkodó embert. Egy drágább motort, nem egy havi fizetésén vesz meg valaki. Ezeknek az embereknek nincs annyi szociális gondolkodásuk, meg egyáltalán agyuk se, hogy más keményen megdolgozott a pénzért, hogy megvegye. Az a szarfaszú pedig nem dolgozik, így rá kellene jönnie, ha nem teheti meg, akkor nem teheti meg, de ezért ne vegye el másét! Rühellem a lopásokat, rablásokat. Milyen könnyen lehetne Mercedesem, ha úgy menne, hogy megtetszik és elveszem. "Hé komám, tetszik ez az Armani öltöny, de egy csoró senki vagyok, ezért most el fogom venni tőled"... Úristen, felrobbanok.
A hátsó lábtartót hogyan lehet átalakítani, hogy hosszú lábú utasnak is kényelmes legyen? egyszerűen csak levágni, újat hegeszteni, vagy vannak rá már "bevált praktikák"?
http://www.autoalkatresz.hu/ga...
Szerintem nekem tetszene. :-D
Láttam használtan Kawára 40-ért. Jóféle lehet. :-)
Lehet venni.
Bagster gyártmány.
Elég jó.
S nem egy gyári átalakítva, hanem egy teljesen új ülés, 0-ról felépítve.
Lehet kérni +2cm-s emeléssel -2cm-s ültetéssel, zselés formába.
Az ára most 106.000 HUF
Ilyet lehet venni, vagy a gyári van átalakítva? Mibe fáj egy ilyen?
Lábtartókat cseréld le,mert állandóan az aszfaltot karcolják...persze nem lesz olcsó.
Néha az oldaltámasz is beakaszt,de az könnyen lekopik majd
http://www.demotivalo.com/szlo...
@Lopásra
Utálom az összes lopkodó embert. Egy drágább motort, nem egy havi fizetésén vesz meg valaki. Ezeknek az embereknek nincs annyi szociális gondolkodásuk, meg egyáltalán agyuk se, hogy más keményen megdolgozott a pénzért, hogy megvegye. Az a szarfaszú pedig nem dolgozik, így rá kellene jönnie, ha nem teheti meg, akkor nem teheti meg, de ezért ne vegye el másét! Rühellem a lopásokat, rablásokat. Milyen könnyen lehetne Mercedesem, ha úgy menne, hogy megtetszik és elveszem. "Hé komám, tetszik ez az Armani öltöny, de egy csoró senki vagyok, ezért most el fogom venni tőled"... Úristen, felrobbanok.