Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem "lejáratni" akartalak vele. A lényeg az új ülésen és a sajátod átalakíthatóságán volt.
Uff, tévedtem egy 10-est. shame on me.
Sokkal jobb mint a piros ,de a felni ezüstjét több helyen is használhatnád.
Én legfőképpen azt szeretném, hogy hátul az utasnak legyen kényelmesebb. (Megprószájuk tavaszra összehozni a $-t.)

A hátsó lábtartót hogyan lehet átalakítani, hogy hosszú lábú utasnak is kényelmes legyen? egyszerűen csak levágni, újat hegeszteni, vagy vannak rá már "bevált praktikák"?
Yamahára is, használt, 39.

http://www.autoalkatresz.hu/ga...

Szerintem nekem tetszene. :-D
"A motorozás kénylemi fokozatát hivatott fokozni a Bagster által gyártott, illetve módosított nyergek, ülések. A SEATSTER egy komplett ülést jelent, bruttó kiskereskedelmi ára 96.000,- Ft, a COMFORTSEAT viszont a meglévő ülés módosításást, átépítését jelenti. Ezekben az esetekben mód van az ülések teljes körű módosítására, akár a gél betétek alkalmazására is." - Bikers13

Láttam használtan Kawára 40-ért. Jóféle lehet. :-)
Válaszolok én.
Lehet venni.
Bagster gyártmány.
Elég jó.
S nem egy gyári átalakítva, hanem egy teljesen új ülés, 0-ról felépítve.
Lehet kérni +2cm-s emeléssel -2cm-s ültetéssel, zselés formába.
Az ára most 106.000 HUF
De nagyon tetszik az az ülés!
Ilyet lehet venni, vagy a gyári van átalakítva? Mibe fáj egy ilyen?
Ebből hány pár van raktáron? számlát adnak?
mi ez a gagyi gumi neked már a legújabb fejlesztést az M7et kellett volna feltenned
Brigestone BT 016 ( 5 zónás )120-180 párban 48000 FT
nah, helyes...
Nekem Tecc! Szép munka!
Kár, hogy így összerakva nem jön ki annyira a felni Bár napfényben biztos szebb
Szép, de a rendőr megbűntet majd a lámpa hiánya miatt.
Én szoktam autópályázni. Vettem rá egy magasabb túraplexit, hogy ne fájjon a nyakam a tartós szélnyomástól.
Uj év uj dizájn.
Egyébként is,Éva szétrúgja a szádat a 650-es motorjával és a 45kilójával.
Pffejjj! Még a végén jönnek ők is motorozni
szegény lelkek szenvedését, és megrökönyödését már nem bírtam nézni
Most mindent elszúrtál
Igen,itt látni a híradósok felkészültségét...minden adásban elírnak valamit
Egyébként csak poénkodtam
Lábtartókat cseréld le,mert állandóan az aszfaltot karcolják...persze nem lesz olcsó.
Néha az oldaltámasz is beakaszt,de az könnyen lekopik majd
@Akosnak

http://www.demotivalo.com/szlo...

@Lopásra

Utálom az összes lopkodó embert. Egy drágább motort, nem egy havi fizetésén vesz meg valaki. Ezeknek az embereknek nincs annyi szociális gondolkodásuk, meg egyáltalán agyuk se, hogy más keményen megdolgozott a pénzért, hogy megvegye. Az a szarfaszú pedig nem dolgozik, így rá kellene jönnie, ha nem teheti meg, akkor nem teheti meg, de ezért ne vegye el másét! Rühellem a lopásokat, rablásokat. Milyen könnyen lehetne Mercedesem, ha úgy menne, hogy megtetszik és elveszem. "Hé komám, tetszik ez az Armani öltöny, de egy csoró senki vagyok, ezért most el fogom venni tőled"... Úristen, felrobbanok.
Na de a sajtok itt is ugrálnak ki