Ja ja,nekem van egy haverom preciz,piperkőc,szörszálhasogató. Motort akar venni,de az új nem jó mert azon sokat lehet bukni,a használt meg azért nem jó mert más már használta és úgyis lesz valami baja!
(megjegyezném külföldön dolgozi 10 éve,és egy normális használtmotor árát keresi meg 1,5 hónap alatt)
Nagyon nagy! az Isten állatkertje
Nem olyan régen el akartam adni az aláöltözős termó nacimat, gondoltam nem fog már kelleni, mióta cordura nacim van. Kaptam egy levelet egy úriembertől, kérdi, megvan-e még. Írom, hogy meg. Milyen méret? Hirdetésben írtam XL. Ő mit tudom én milyen magas, és hány kiló, szerintem jó neki? ha igen tuti vevő rá. Szerintem igen, mert tágul az anyaga. Mérjem le neki a hosszát, meg a derekát. Lemérem, küldöm a mailt. Válaszol, hogy ok. ,de küldjek neki fényképet róla Mi a kis cerkámnak fénykép egy aláöltözős nadrágról Azóta is megvan, és már nem eladó, jó lesz az még nekem néha farmer alá. Egyébként 2.500.- HUF -ért adtam volna.
Cső, én az Euromotornál kapható 1.200,- Ft-os tisztítókendőt használom... Sok van benne, finom az illata és frankón puha lesz tőle a kabát. Egyszer sima vízzel csutakoltam meg a kabátot a bogaraktól, de mikor megszáradt...
2 éves és hibátlan,mindig csak a bogarakat pucoltam le,elvolt kence nélkül is. Ezért gondolnék inkább valami házi praktikára,nem olyan bóti bőrápolóra 6-8 ezerért!
A méhviaszos bőrápoló a legjobb(by Cölöp),de hol a p...ában lehet olyat venni?
Eladó fz6 sportkipuk,exan(olasz) és arrow,e betűsek kivehető db killerrel,csővel,felfogatóval, katalizátor kiváltó csővel igény szerint.ezen kívül sok más típusra is. 70 317 90 83.
(megjegyezném külföldön dolgozi 10 éve,és egy normális használtmotor árát keresi meg 1,5 hónap alatt)