Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tréfát félretéve:
http://youtu.be/6afpERLoSfc
PRC = Peoples Republic of China :) :) :)
Mi az a PRC?
nem tosszantottak
de ugy lenne a fasza!4
Oli meg Bubi is tosszantottak hozzá PC-t? Mert úgy már nem is olyan baráti az ár...
nem lesz bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj , bár az lenne z iazi ha tolnál bele egy PC t is
ha tudod hogy nem érek rá, miért kérded
amugy meg pont haza megyek hétvégén, egy hónapja nem voltam otthon
Hombre, hétvégén omlassz valamerre? Felmászok a nagyfaluba vmelyik nap, egy vizipipás-sörözést összebótolhatunk... Persze úgyse érsz rá
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a PRC-s műtét után nem fenyeget-e olyan veszély, hogy mondjuk valami károsodik a motorban az öblítés meg áramlás megváltozása miatt?! Tehát nem lehet a szelepeknek stb. baja? Oli, Bubi és még akinek PRC-s "tuningja" van? Persze a szakik véleményére is kíváncsi vagyok
Köszönöm a válaszokat!
kakucsring, 5e ft és egész délután mehetsz vakulásig,,,,,,
Hi!
Itt a számom: 20/5742898.
Safety Hungary vagy mi.

Egyebkent meg a gyakorlasnal jobb dolog nincs :)
Valaki tudna ajánlani valami jó motoros vezetéstechnikai tréninget? Itt az oldalon is volt hirdetve, meg én is találtam sokat de nem tudom melyik a jó, de ha csak írásos tananyagot tudtok, ahol leírják hogyan tanuljam meg rendesen dönteni a motort,és ne féljek a ki csuszástól, az is megfelel:D tanácsokat is elfogadok
1:39-nél mekkorát nyom keresztben...
Abba nekem is melegem lenne
Én tegnap mostam ki az összes motoros cuccot, sisakot is, kívül belül Nem is tudtam, hogy ilyen a gyári szín
CSá Babulu,

Hallod melegem volt a termóban... (Bering). Medvét nem láttam mert még meleg van...
És hány jegesmedvét ijesztettél meg?
én már csak márciusban :(
Ha tudnátok mekkorát mentem a városban ma este... naon zsír vót!
Szia,

kettő 5let:
Tank egy ismerősnél... Atix hívd fel: 06/303510610 hivatkozz rám.
Vagy javítás: Bakos Tomi 06/208011322 karosszéria művész nekem is csinált már ilyet.
http://m.youtube.com/#/watch?x...

telefonos keresztul dobtam ide remelem ok a link
Reklam tema lezarva
A reklám jó , de a pathfinder amit reklámoz az egy kalap kaki...
Nem szerintem én nyertem
Csak amiket belinkeltél,neked is nőnek a kannáid,de ilyenről inkább ne álmodj mert orrba vágunk