Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok

Srácok egy segítséget kérnék töletek!
Aki ismeri vagy tudna elérhetőséget mondani BalageFZ6-ról azt megköszöném nagyon!

E-mail, Msn? köszi elöre is ;) (fontos) :)
Vagyha van jó 5letetek a rendszámom kéne felfogatnom valami okosabb módon mer a gyári rendszámtartó megszünik hála a Martin Dobocskámnak;)
Köszi ,ment a válasz!
http://www.motorrevu.hu/video/Zenel_a_hathengeres

Nem sok hangja van. Azért kéne.
Ment a mail
resze.t@freemail.hu
Küldenél egypár képet róla?Meg mennyi időt használtad?
20.000-et kérnék érte. A paraméterek: ahogy Babulu írta.
888 Shivan, matt fekete srákányos Szépen kimosva és kövi szezonra eltéve A víztiszta plekón még rajta a matrica, a fényre sötétedős elvesztette a funkcióját, de egy light-smokkal egyenértékű azért van! Árat majd az eladó mond
Mi a tipusa,paraméterei?
Ha száraz, és sómentes lesz az út, 8 foktól megyek én is. Most hétvégén lesz 5. hete, hogy nem motoroztam
Köszi a segítséget!
Ez a segédváz ellenőrzése szerintem el fog maradni, mert nem igazán értem főleg a 2m-es vascső szerepét, de a többi feltétlenül meg fogom csinálni!
Esetleg valaki meg tudná mondani a tengelytáv gyári paraméterét?
Az enyém eladó! M-es Marushin. A képeim között kell lennie fotónak róla.
amit a helyedben megnéznék elsö ránézésre az kapásból a tengelytáv, volt már ilyenben részem...elmentem és fura volt a motor, de nem tudtam miért...aztán pár perc után rájöttem, hogy 10cm-rel beljebb volt az elsö kerék...
végigkövetném a vázat, hogy nincs e nyoma ujrafestésnek ill. hegesztésnek...hütö ép-e, leömlök nincsenek e hegesztve, segédváz nincs e elmenve(mondjuk ez a probléma hamar kiküszöbölhetö egy farokidom levétellel és egy 2 méteres vascsö segitségével...)
ezek után a HIDEG motort elinditod, szépen megmelegited, majd ha üzemi höfokot elérte, elindulsz vele, hogy az egész blokk, váltoszerkezet stb átmelegedjen...aztán ha ez megvolt, megvárnám a helyedben azt mig a ventilátor el nem indul(nekem 102foknál nyit)ha ez is megvolt akkor pedig 2-3szor leszabályoztatod ugy egészségesen a gépet, majd egyböl leállitod és lecsavarod az olajbetöltöt...ezzel megnézheted hogy mennyi kartelgáza van...egy pici még egészséges, de ha ugy füstöl mint ha vizipipáznál akkor nem jó...a kipufogó végére szerintem nem érdemes adni, hogy kormos e mert városi használatban, hamar kormos lesz ez teljesen normális...érdemes száraz uton kipróbálni és minden fokozatban, különösen 2. és 4.ben lepadlózni...ha nem szórja a sebességeket, már csak a kuplung nem szabad hogy ugráljon a kezed alatt...amit még a kuplungal kapcsolatban jó ha tudsz...álló helyben berakod egyesbe, huzod a kuplungot és felpörgeted a gépet, ha nem akar elindulnhi akkor az is teljesen jó...minimális zörgése szintén egészséges a kuplungkosárnak...behuzod-kiengeded és hallod!
hát röviden ennyi...sok sikert...

(másik topic-ba olvastam de minden motorra igaz, nagyon jól megmondta az ember)
ja 2004-es!
Sziasztok,
Segítségeteket kérném olyan téren, hogy kiszemeltem egy potenciális FZ6 S-t, amit meg szeretnék venni. Látni már láttam, külsőre semmi hibát nem vettem észre de szívesen fogadnék egy két tanácsot, hogy mit érdemes rajta megnézni, meghalgatni, mit és hogyan ellenőrízzek illetve minden olyan apróságot, ami fontos lehet,ha nem akarok rosszul járni!
Illetve még egy kérdés mennyi ezeknek a végsebességük? Nem mintha már ki akarnám próbáli, csak érdekel.
Nem tud valaki használt(de nem agyon használt) kupakot 15-20 e ft körül?
Én is láttam 2-öt is,gondolom hazaért aztán lerugták a vasról.
Előrejelzések szerint Karácsony körül 8 fok is lehet,ha nem lesz hó meg is járatom a kicsikét!
Ma este láttam egy motorost. Motorozott -7 fokban. Én tuti szétfagynék.
Azért ennyi, mert kb félig carbon! Az enyém még csak 2 karcsú szezonocskát futott végig, de már szemezek az új jövevénnyel... Állítólag nagyon faca
De még 1-2 szezon tuti benne van a sityakba, pedig már el is áztam benne és ki is mostam kétszer a belsejét, a külsejét meg egyszer (mivel fehér a sisak muszáj volt, de most szebb mint új korában )
Na a Karácsonyom nagyon jólessz idén :P
Martin barátunk hétfőn küldi a kipuffot:P Alig várom ,hogy megjöjön! :D amint kicsit jobb idő lessz fel is dobáljuk és készülnek a jobbnál jobb vidik;) Mindnekinek Kellemes és Békés Ünnepeket Kivánok! és sok Motor kieg-et a Fa alá! vagy Motort;)
100e ft ot nem ér meg, max 70-80e ft ot
ahol én vettem ott akkoriba söpörték ki a hjc - t... Meg is örültem neki, de 3 év után már elég szar, hangos stb...
szóval most kap uj belsőt meg plekót
Az igen Most, mivel kigutó modell, ezért akciósan 100
Hol? Van még olyan bolt vagy csődbe ment? Le volt akciózva? utolsó darab? vagy lepottyant valahonnan s azé' kaptad ennyiért?
én a HQ1esemet vettem annyiért kb3éve
Nekem is FG-15-ös van és meglehetősen jól teljesít Remélem a védelmi részét sosem kell kipróbálnom...
Azért az, hogy olcsó... hát 60 körül van az ára, nem éppen mondanám olcsónak... Persze a Shoei 120+-os, meg az Arai 250+-os áraihoz képest olcsó...