Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretném javítani a szélvédelmet a Fazeremen (FZS1000, 2003). Jelenleg gyári "túra" plexi van rajta, ami kb 4cm-rel magasabb a gyárinál, de nekem ez se elég mert magas a felsőtestem és kapom a cúgot rendesen.
Kinek van tapasztalat túra plexivel és szerintetek melyik nyújtja a legjobb szélvédelmet?
Amit néztem eddig:
Givi D129S (43cm magas)
Fabri dupla buborékos

Köszi minden tanácsot.
NGK ügyben nekem az a tapasztalatom, hogy kintről drágább mint kis hazánkba, én akciósan vettem a hein gerickébe bécsbe, ha már arra jártunk! Amúgy a futár motorosboltba elég sok minden van, jó áron!
jövőre gyertyacsere, és láncszett csere lesz nálam.
hol érdemes nézelődni lánc, és gyertya után a neten ?
Van fehér is és az mán praktikus is
Amúgy meg ha használni akarod akkor mit nyalogatod annyit

http://vtn-dekor.shp.hu/hpc/ke...
Meglátjuk, meglátjuk... azért használni is szeretném a gépet, nem csak nézegetni. Tehát azé' valamennyire praktikus is legyen mán.
Az ülés piros carbon dekor, lehetne a kapaszkodó is olyan
szerintem meglehetősen hülyén nézne ki karbon dekoros kapaszkodó, és karbon mintás ülés ...
Amúgy az a carbon dekor fólia tán még jobb mint a festés...
Fóliára savazok A védő védőjének védelméről is gondoskodni kell
Jó, jó, de ha ráaggasztom a sisakhálót, nem tudom mennyire lenne karcos a lakk réteg. Gondolom nem komálná. Vagy minden évbe más szín?

Vagy fóliázni kéne azt IS (kábé akkor az egész motort), vagy valami nem karcolódó bevonattal ellátni, s akkor mind1, milyen a színe.
Jó a fehér kapaszkodó látod?
Erről majd nyilatkozik az illetékes Amúgy minél sportosabb egy sisak, annál hangosabb, mert annál több a szellőző
azok a hátsó indexek nagyon durvák még mindig
LESZAROM, hogy nem gyári szín. Kövi szezonra úgyse marad olyan, amilyen. Karu mester találja ki mennyiért vállalja :D
hát én nemtudom....
én is törésteszt alapján vettem meg.
nekem csak az a problémám, hogy kurva hangos.
Hát nem tom, de 5 csillagos töréstesztet kapott (vagy 4 ) de úgy látszik az idő vasfoga kikezdte...
akkor az fajin sisak lehet
Hm a Drága is kb két szezont ment benne, persze közel nem ilyen km számmal, bár az öregedésnél ez nem számít! Na már most az alján a bőr szakad széjjel, a fényre sötétedős plexi már nem sötétedik és jól meg is van sárgulva. Szóval ahhoz képest, hogy amikor megvette istenítette az előzőhöz képest, kicsit többet vártam volna tőle, hamár 5 csillagot kapott a törésztesztje, mondjuk hogy a plexi csukott állapotban ne mozogjon 2-3 mmt minden irányban...
ez a második szezonom
lényegében több mint 20ezret motoroztam benne..
azon kívűl, hogy kurva hangos sisak, azon kívűl nincs nagy baj vele.. kényelmes, nem párásodik egy jó középkategóriás sisak.
Jééé egy marushin Shivan Mióta van használatban?
Sziasztok.
Hazaértem Csehországból, a Morva részen voltunk a hétvégén.
Kurvajó volt, Ausztrián keresztűl jöttünk haza az meg egy szép ország. :)
A motorom meg új színekbe pompázik. Én találtalám ki legyen egy kis KTM feeling.. (felnicsíkot még ki kell cserélni narancsra)
jah Bugyborék elvtársnak üzenem Bugyiföldre, hogy tudom hol jártak, ( a mi utcánkra merőleges utcába voltak), szarásig vannak motorral, nagy zsidó család, nem hinném gondos gazdája lett volna, de ez ti biztos eltudjátok dönteni,,,
akkor lehet rosszul figyeltem meg Karcsibácsinál
de a hátsó kapaszkodó tuti nem gyári szín
Azért mert szarul csinálták meg a javítását a fényezésnek a barmok és pattogzik, hólyagzik és ocsmány :) Akkor meg már nem ilyenre csináltatja, mint amilyen vót