Szeretném javítani a szélvédelmet a Fazeremen (FZS1000, 2003). Jelenleg gyári "túra" plexi van rajta, ami kb 4cm-rel magasabb a gyárinál, de nekem ez se elég mert magas a felsőtestem és kapom a cúgot rendesen.
Kinek van tapasztalat túra plexivel és szerintetek melyik nyújtja a legjobb szélvédelmet?
Amit néztem eddig:
Givi D129S (43cm magas)
Fabri dupla buborékos
NGK ügyben nekem az a tapasztalatom, hogy kintről drágább mint kis hazánkba, én akciósan vettem a hein gerickébe bécsbe, ha már arra jártunk! Amúgy a futár motorosboltba elég sok minden van, jó áron!
Hm a Drága is kb két szezont ment benne, persze közel nem ilyen km számmal, bár az öregedésnél ez nem számít! Na már most az alján a bőr szakad széjjel, a fényre sötétedős plexi már nem sötétedik és jól meg is van sárgulva. Szóval ahhoz képest, hogy amikor megvette istenítette az előzőhöz képest, kicsit többet vártam volna tőle, hamár 5 csillagot kapott a törésztesztje, mondjuk hogy a plexi csukott állapotban ne mozogjon 2-3 mmt minden irányban...
ez a második szezonom
lényegében több mint 20ezret motoroztam benne..
azon kívűl, hogy kurva hangos sisak, azon kívűl nincs nagy baj vele.. kényelmes, nem párásodik egy jó középkategóriás sisak.
Sziasztok.
Hazaértem Csehországból, a Morva részen voltunk a hétvégén.
Kurvajó volt, Ausztrián keresztűl jöttünk haza az meg egy szép ország. :)
A motorom meg új színekbe pompázik. Én találtalám ki legyen egy kis KTM feeling.. (felnicsíkot még ki kell cserélni narancsra)
jah Bugyborék elvtársnak üzenem Bugyiföldre, hogy tudom hol jártak, ( a mi utcánkra merőleges utcába voltak), szarásig vannak motorral, nagy zsidó család, nem hinném gondos gazdája lett volna, de ez ti biztos eltudjátok dönteni,,,
Azért mert szarul csinálták meg a javítását a fényezésnek a barmok és pattogzik, hólyagzik és ocsmány :) Akkor meg már nem ilyenre csináltatja, mint amilyen vót
Kinek van tapasztalat túra plexivel és szerintetek melyik nyújtja a legjobb szélvédelmet?
Amit néztem eddig:
Givi D129S (43cm magas)
Fabri dupla buborékos
Köszi minden tanácsot.