Még tényleg az enyém, küldhetné már az a köcsög bank a törzskönyvet! Csütörtökön volt két hete, hogy befizettem az utolsó részletet.
SBK- ot néztétek Nagyon jó volt csak azokkal a tetves reklámokkal ne szakították volna félbe.
hehe.
Képzeljétek, ez az atix83 gyerek aki csínálta a patáriát pár napja a fórumon, most rámírt msn-en és megmondta nekem a frankót, hogy jobb lenne ha befognám a pofám, vagy keressem meg őt személyesen.
:D
Biztos az én érdekem, hogy befogjam a pofám...
Látod látod az N mindenhol dominál! Nem ezresröl és nem menetteljesitményröl volt szó. Ja és próbáltam BMW S 1000 RR-t amire azt mondom hogy elmegy,semmi extra! Akkor nem hiszem hogy a te fz1-ed............................
Ppppppfffffffffffffff te macska Jancsi azért lehet, hogy csak kapaszkodnál az után a bizonyos N után ha látnál mást a hátsó lámpámon kívül ennyit ahhoz a sok szép jelzőhöz amit írtál
SBK- ot néztétek Nagyon jó volt csak azokkal a tetves reklámokkal ne szakították volna félbe.
Ez a fotó megteszi az adatlapomra?
én nem gondolok semmire...
egyszerűen unom, hogy nem tud leszakadni rólam ez a hülye gyerek.
Képzeljétek, ez az atix83 gyerek aki csínálta a patáriát pár napja a fórumon, most rámírt msn-en és megmondta nekem a frankót, hogy jobb lenne ha befognám a pofám, vagy keressem meg őt személyesen.
:D
Biztos az én érdekem, hogy befogjam a pofám...
(én nem ellenzem a másságot!)
TE MOTOROD