Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még tényleg az enyém, küldhetné már az a köcsög bank a törzskönyvet! Csütörtökön volt két hete, hogy befizettem az utolsó részletet.
SBK- ot néztétek Nagyon jó volt csak azokkal a tetves reklámokkal ne szakították volna félbe.
karokért 50 euró.Merem ajánlani mert a gyári után a mennyország lessz és sosem akarsz utána gyári karokat.
A karokert mennyit kersz?
Bocsi én a freemailpetinek szántam a megjegyzést!
Ez a fotó megteszi az adatlapomra?
Báze én le se írom, hogy hol/mit dolgozok, senki nem állna velem szóba többet
én?
én nem gondolok semmire...
egyszerűen unom, hogy nem tud leszakadni rólam ez a hülye gyerek.
Peti erre gondoltál?
Én erre gondoltam nem ,kellene fitogtatni milyen kemények vagyunk ezen a fórumon utána meg privátban magyarázkodni vagy fenyegetőzni!
hehe.
Képzeljétek, ez az atix83 gyerek aki csínálta a patáriát pár napja a fórumon, most rámírt msn-en és megmondta nekem a frankót, hogy jobb lenne ha befognám a pofám, vagy keressem meg őt személyesen.
:D
Biztos az én érdekem, hogy befogjam a pofám...
A sok reklamáció miatt.
lehet azért , mert én max csődbe viszem
végre látok képet is a fazeről az adatlapodon
A Cég adatban nem szerepel 2010-ben belépet Freemailpeti aki fellendíti a céget!
Hogy kerül ide a BMW?
Még mindig eladóak a cuccok
Peti, mi a melóhelyed webcíme?
ÁÁÁ, tudtam én, hogy van köztetek valami!
(én nem ellenzem a másságot!)
fogadjunk a te motorod
TE MOTOROD
Látod látod az N mindenhol dominál! Nem ezresröl és nem menetteljesitményröl volt szó. Ja és próbáltam BMW S 1000 RR-t amire azt mondom hogy elmegy,semmi extra! Akkor nem hiszem hogy a te fz1-ed............................
És még el is írom bassssza meg S után
Ppppppfffffffffffffff te macska Jancsi azért lehet, hogy csak kapaszkodnál az után a bizonyos N után ha látnál mást a hátsó lámpámon kívül ennyit ahhoz a sok szép jelzőhöz amit írtál
Nem-nem, rosszul emlékszel. Majdnem jó írtad, csak fordítva értelmezted.
Benézek én néha,de csak komoly témákhoz szólok hozzá!