Nem kell most itt pankrációzni minek.
Hogy ki kinek az ismerőse meg milyen öves nagymester.
én tudod hogy mindenkivel szót értek.
Ha nem akkor mögöttem is álnak egy jó páran ezt te is tudod.
Ezt most nem annyira értem, de ha valaki akar még valamit akkor a club130 topicba megtalál!
Mellesleg felhivott a Karu. És asszem megértettük egymást! Kulturáltan megbeszéltük a dolgokat. Nem ugy mint Mr Fikás Peeeeeeeetike. Még a számod se irod ki nagyszájukötsög.....Remélem azért személyesen is elmondod amit idáig leirtál. Mert az a fair vagy nem?
Előbb érdeklődj köcsög, hogy kifia borja vagyok! És ,hogy miért megyek annyit amennyit.
Az meg h ki tud ki nem, nyilván nem egy fazeres vén kötsög fogja megmondani.
Jópáran ismernek és tudják mikor mennyit merre...stb Amugymeg akár le is szophatsz! Te ratyi köcsög.... Fogadjunk hogy az a kispitypang vagy Peeeeeti vagy mi a faszom a fiad mi?
Kisfiam ennyi idős a nagyobbik fiam mint te.
De az tud is motorozni.
Aki télen motorozik kb 1-2 millás motorral az biztos nem dolgozott meg érte hanem aputól kapta.
Különben nekem ne merészelj beszolni mert életkoromnál fogv a kicsit tapasztaltabb vagyok nálad
Az 50000km osztva 360 nappal az egyenlő 138 kmkm naponta na vetits már.
5l/ 100km fogyasztással az durván 850000 ft .
Osztva 12hónappal az70000ft havonta.
Na na kábits már
atix te szerencsétlen...
hogyan akarsz te télen kanyarba havon döntögetni, vagy akármit csínálni a motoroddal ami élvezhetővé teszi a motorozást, bár nemtudjuk te hogy is használod a motorod.. :D
az amit hóban akármilyen sport motorral művelnél az minden csak nem motorozás.....
de én csak röhögni tudok minden ilyen próbálkozáson, bele értve azokon is akok több mint 50 éve az Elefantentreffen-t szervezik..
MERT TÉLEN NEM LEHET MOTOROZNI !
további szép estét......
Hogy ki kinek az ismerőse meg milyen öves nagymester.
én tudod hogy mindenkivel szót értek.
Ha nem akkor mögöttem is álnak egy jó páran ezt te is tudod.