Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán én?
ebéd után motorozás ki jön
Abszolute komolyan!

Hát tudod abból a topicból nem hiányzom... én már nem virtuálisan nyomom hanem élőben tesztelem...
nah mindenesetre gratulálok!
de akkor kivagy tiltva Motorok + csajok topicbol
komolyan ma nősülsz bekötik a fejed vagy azt a csajoknak szokták mondani
Én má' régen fönn vaok... Ma nősülök... lehet tömött sorokban gratulálni!
nah mi van nagyszájúak alszotok most legyetek kemények
süss nap! süsssssssssssss
minek felhajtani szerintem hülyeség,,,
Én a városon belüli 30-as táblára és barátaira gondolok, meg a zöldhullámra
Okés
Egyébként sok jót olvastam a gunyiról ,de még senki ismerősöm nem használta,nem tudom hogy viselkedik.
Nekem sport túrára kéne,most őszi téli időszakra...esetleg egy csere ,gyári kipu nem érdekel?
egész héten 10órákat dolgoztam, kaptam egy "uj"gépet és szopok vele,ahogy rendje van,,,
viszont ma hivtalak
Picit elírtam a forintot megmondom őszintén még majdnem ujjak a gumik a köpenyre rakott angyalka kopott le ami nincs egy milliméter. 40 45 körül adnám párban holnap rakok fel róla képet
a bödös életbe mi volt itt tegnap
de mé az én accommal? grrr
Ma teljesen jó idő volt motorozni, te nem voltál?
Ezt én mondtam
Velem a seggén
remélem holnap motors idő lesz, mert hanem kirugom a ház oldalát, ha már ilyen kemény szavak hangzanak el
correct
én tuti rogyogót vennék, ha már tényleg szétakarod verni az izületeidet
este 7 fele, hungárián vészvillogtál
Na mi folyik itt? Vagy,mi folyt?
Na egy fél napig nincs netem itt meg ezerrel megy szájkarate
Hali,
azé nem ártani kicsit nagyobb térfogatú bokorugrót vegyél, hacsak nem a 125 a liblinged. 250-350 van elég sok azokon jók a futóművek és a dombra is felmegy nem csak le. és 4 ütem... ha rám hallgatsz. 5 kiló körül simán válogathatsz is közülük. Sok műanyag rád mindenféleképpen főleg ha hóba akarsz de ne a letakarítottba hanem a szűzbe. Sokat nem haladsz hacsak nem a motorfelállítás rekordját akarod megdönteni, de a fíling kurva jó... csak keresztbe de nem tudod merre sose.
Mi ősszel hó előtt 120-160 kilcsit tekerünk ha lehull a hó örülünk 40nek.