Van. A muúkor már kielemeztük de újra: az N a kemény férfias macsók gépe,akik szembeszegülnek a széllel. Az S(fazék) meg a puhatökü nyugdijasok garázs előtt "csicsázom-micsázom-simogatom, néha ráülök,de be nem inditom"gépe!
Jó reggelt? megint esik..
Lehet motor helyett motorcsónakot kellett volna vennem
Újdonsűlt fz1-n tulajként érdekelne a fejidomon kívül van e külömbség az N és a Fazer között?
Én azt hiszem kultúremberek között ilyen párbeszédeknek nem illene elhangzania!
Az internet adta inkognitó mögé bújva pláne nem!
Azt hiszem nem ildomos mércét állítani ki mennyire jó motoros,de adjuk meg a kornak járó tiszteletet!
Motorosok vagyunk mindannyian egy zárt szűk társaság tagjai akiknek illene össze tartani és nem egymást szapulni mint a társadalom többi tagjának!
Bizonyítsuk be mi különbek vagyon mint ez a megnyomorított ország!
Mutassunk példát ,tartsunk össze azt hiszem ez nem nagy KÉRÉS!
Ne alázzuk, ne fikázzuk társainkat?!?!
Friss Fazeres vagyok, egy 2002-es példányt vettem, az utolsó karbist. A neten valahol fellelhető ehhez owners manual? Service manualt már találtam, de jó lenne a másik kézikönyv is.
Üdv Japánból gyerekek Majd tolok fel képeket, de most kurva fáradt vagyok, tegnap 13:30 kor indult a gépem a ferihegyről és egy órája érkeztem meg (itt már 22h van )
(akik az N-es géppel nem mennek ki a városból)
:D
Lehet motor helyett motorcsónakot kellett volna vennem
Újdonsűlt fz1-n tulajként érdekelne a fejidomon kívül van e külömbség az N és a Fazer között?
én a dunlop d208 rol irtam egy tesztet,
azóta se láttam, azóta nem volt kedvem begépelni ujra
Az internet adta inkognitó mögé bújva pláne nem!
Azt hiszem nem ildomos mércét állítani ki mennyire jó motoros,de adjuk meg a kornak járó tiszteletet!
Motorosok vagyunk mindannyian egy zárt szűk társaság tagjai akiknek illene össze tartani és nem egymást szapulni mint a társadalom többi tagjának!
Bizonyítsuk be mi különbek vagyon mint ez a megnyomorított ország!
Mutassunk példát ,tartsunk össze azt hiszem ez nem nagy KÉRÉS!
Ne alázzuk, ne fikázzuk társainkat?!?!
csak a végén ez a kis eső nem kellett volna
Friss Fazeres vagyok, egy 2002-es példányt vettem, az utolsó karbist. A neten valahol fellelhető ehhez owners manual? Service manualt már találtam, de jó lenne a másik kézikönyv is.
Előre is köszi:
Zsombor
Üdv:Jim-X
Üdv:Jim-X