Pofára nem, de mondjuk úgy zátonyra futottam!
Nem találtuk a szállást, és rossz helyen fordultunk le, egy vízmosásba becsúszott az elsőkerék. Hálisten csak ledöntöttem, nem mentünk gyorsan.
pedig nekem kimondottan tetszett az a terep bár ha velem történt volna akkor nem feltétlen
Karu féle Lengyel,szlovak,cseh turan is azt tetszet amikor volt egy brutál emelkedő, amikor egyesbe majdnem lefulladta moci
persze ez nem sima aszfalton volt hanem valami fűkocka félén szakadó esőben
Na hát én sem 100-at mentem... 120-at.
Viszont lenne egy kérdésem... nagyon tettszik a bukóvasad.. tudható honnan szerezted be? Szükségem lenne egy ilyesmire!
Tudom és akkor is tudtam, hogy kell kuplung nélkül váltani. Maradjunk annyiban, hogy a visszaváltásoktól és az elindulásoktól fáradt el a kezem. .
Még egy kicsit edződnöm kell, utoljára Burgmanjaim voltak (400-650)
Bocs, hogy bele ugatok, de felváltásnál minek használsz kuplungot?
hangyafasznyit visszább engeded a gázt meg húzod fel! ugrás rángatás nélkül veszi gyönyörűen!
próbáld meg!
Valóban nagyon király volt!
Köszönet Olivérnek az élményekért!
Mindenkinek állt a zászló.
Nem találtuk a szállást, és rossz helyen fordultunk le, egy vízmosásba becsúszott az elsőkerék. Hálisten csak ledöntöttem, nem mentünk gyorsan.
Karu féle Lengyel,szlovak,cseh turan is azt tetszet amikor volt egy brutál emelkedő, amikor egyesbe majdnem lefulladta moci
persze ez nem sima aszfalton volt hanem valami fűkocka félén szakadó esőben
És azt is megtudtuk, hogy a fazer nem murvára való !
lásd Lachtal üdülő övezetét!
Szét kellett vágni ujdól hegeszteni mert nem stimmelt a hasidommal.
A Jézus motorján is én alakitottam át.
Akkor javitok yachtot.
Na most akkor mi van
Kiváló útminőség, szép, dombos táj, kis falvak...
utvonal
Viszont lenne egy kérdésem... nagyon tettszik a bukóvasad.. tudható honnan szerezted be? Szükségem lenne egy ilyesmire!
Még egy kicsit edződnöm kell, utoljára Burgmanjaim voltak (400-650)
hangyafasznyit visszább engeded a gázt meg húzod fel! ugrás rángatás nélkül veszi gyönyörűen!
próbáld meg!